Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Korusanoja ja aitoa tunnetta

Vuodesta toiseen jaksan aina vaan ylistää tätä tuotetta. En lausu sitä korusanoja turhaan, sillä minun ihollani se on kaikki kehunsa ansainnut. Tuote on auttanut minut ja ihoni yli vaikeiden aikojen, pahojen ihokriisien ja niin suurien hätätilanteiden ettei tosikaan. Ja siitä huolimatta, että tuote on ottanut jatkuvia kehitysaskelia, olen seurannut sen mukana jo vuosia. (Edelliset sonaattini sille löydät täältä.)
Kyseessä on Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittava Kosteusnaamio.
Kehun naamiota yhä aina vaan ja uudestaan, sillä se on todellakin kehinsa ansainnut.
Tämä tuote sopiikin nimittäin erinomaisesti paitsi kuivalle, myös kosteusköyhälle iholle. Se nimittäin kosteuttaa ihoa hyvin tehokkasti, muttei kuitenkaan tunnu iholla yhtään liian paksulta tai rasvaiselta. Tämän vuoksi se sopiikin aivan täydellisesti myös niille rasvaisemman ihon omistaville, joiden ihon pinta tuntuu talvella kuivuvan, mutta jotka välttelevät paksujen ja voidemaisten naamioiden käyttöä peläten niiden tukkivan ihoa.
Käytän itse naamiota noin kerran viikossa ja levitän sen iholleni illalla antaen sen imeytyä rauhassa. Koska ihoni on hieman pintakuiva, imaisee se naamion kosteuden helposti itseensä ja kuivimpina aikoina iskenkin naamion imeydyttyä vielä sen päälle normaalin yövoiteeni. En koskaan huuhtele tai pyyhi naamiota kasvoiltani pois vaan jätän sen iholleni vaikuttamaan yön yli. Aamulla ihoni on aina ihanan pehmeä, kosteutettu, heleä, freesi sekä tavallista tasaisemman värinen.
Lumenen kosteuttava naamio on peitonnut minun ihollani jokaisen kokeilemani selektiivisenkin merkin kilpailijansa aina Diorista Chaneliin ja Clarinsista Cliniqueen, joten se on todellakin noin kahdenkymmenen euron hintansa väärti!
Suosittelenkin kaikkia kuivan tai pintakuivuuteen taipuvaisen ihon omistavia katsastamaan tämän tuotteen näin talven lähestyessä!
Kenen muun luottotuotteesta me nyt puhumme?

Kommentit (28)

  1. Anonyymi

    Osaatko muuten sanoa mitään saman sarjan rauhoittavasta hoitoseerumista? millaiselle iholle se sopii? Käytän sarjan voidegeeliä ja mietin voisiko tätä lisätä sen alle vai tuleeko "paketista" liian tuhti?

  2. Anonyymi

    Heheeei, tää on ehkä vähän hölmö kysymys mutta miksi tää on naamio eikä vaan ihan kosteusvoide? 😀 Maalaisjärjellä oon aina ajatellut, että naamion ja voiteen ero on se että ensimmäinen pestään pois ja jälkimmäinen jätetään iholle ni ni niih. 😀 En ummarra. ^^

  3. Anonyymi

    Hei onko tämä tuote lopetettu?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *