Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Koruarvonta

Blogikirppikseni ensimmäinen myyntierä on sulkeutumassa tänään klo 23:59 ja suureksi ilokseni se on saanut teiltä aivan mahtavan vastaanoton (siitäkin huolimatta, että kirppis onkin tosiasiassa huutokauppa).

Koska Ostolakkokirppis aloitti koruilla ja Guessin korut ja niiden tyylitelmä kiinnostivat useita, haluaisin sen kunniaksi arpoa teille yhden ihanan korusetin.

Korusetti on kotimaisen Cailapin teille tarjoama ja pitää sisällään hieman Guess-tyyliset kaulakorun ja rannerenkaan.

Korut ovat nikkelitestattuja.

Korusetin arvontaan voit osallistua lauantaihin klo 23:59 asti jättämällä kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi ja vastaamalla kysymykseen

Mistä tuotteesta toivoisit minun blogiini postaavan?

(Täytyy kyllä myöntää, että olen hieman kateellinen korusetin voittajalle ja voi hyvinkin olla, että käyn hankkimassa ainakin kyseisen kaulakorun vielä itselleni.)

Arvontapalkinto on Cailapin lahjoittama.

Kommentit (148)

 1. Anonyymi

  Juuri nyt haluaisin lukea Suomessa myynissä olevista kuivashampoista, niitähän on tullut markkinoille aikamonta, esim. Herbinan.

  aisling.stein@gmail.com

 2. Dina

  Yver Rocherin jostakin tuotteista olisi kiva saada kuulla kaltaisesi kosmetiikkavalveutuneen ja asiantuntevan henkilön arviota. Kyseessä kuitenkin on "kasvipohjaiseen kosmetiikkaan erikoistunut yritys" niin olisi hauska tietää miten tuo näkyy tuotteissa.

 3. Anonyymi

  Erilaisten jalkadeodorantien vertailu. Toimiva tuote on vielä hakusessa 😛

  felicity miukumauku netti.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *