Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Korkkareiden sivuvaikutukset

Tänään pieni postaus tuotteelle, jollaista melkoisen moni nainen tarvitsee, mutta jollaisen käytöstä ei pahemmin puhuta.
Minä nimittäin puhun teille tänään liikavarpaista ja niiden hävittämisestä maailmankartalta.
Rakastan henkilökohtaisesti kulkea korkkareissa. Tai no, ei voi sanoa, että rakastan sitä, mutta rakastan niiden aikaansaamaa tunnetta. Ne nyt vaan ovat niin naisellinen juttu ja niiden kopinakin on niin ihana, että niissä on vaan mahtavaa kävellä.
Käytän varsinkin töissä korkkareita paljon, sillä vietän jokaisessa työpassissani aina kuuden tunnin iltavuoroni korkkarit jalassa. Työpassini aikana elänkin niissä siis yli 60 tuntia, joten niiden täytyy olla mukavat jalassa.
Vaikka korkkarit kuitenkin olisivat mukavat jalassa, voivat ne silti aiheuttaa niitä kamalia liikavarpaita. Ja toisin kuin itse luulin pienenä, eivät liikavarpaat suinkaan ole ihmiselle kasvaneita ylimääräisiä varpaita, vaan ihan vaan ikäviä kovettumia varpaissa, jotka vaan näyttävät ikäviltä ja voivat jopa tuntuakin ikäviltä.
Ei huolta, en aio kuvailla teille liikavarpaitani, mutta sen sijaan aion kertoa, mistä olen saanut niihin apua.
Ostin nimittäin Schollin liikavarpaille tarkoitetun kaksipäisen tuotteen, jonka toisessa päässä on liikavarpaita tehokkaasti pehmittävä neste ja toisessa päässä ihoa kuoriva rapsutin.
Tuotteen ideana on, että liikavarpaan ihoa kuoritaan ensin hieman rapsutinpäällä.

Tämän jälkeen iholle levitetään hoitonestettä, joka pehmittää sarveistunutta ihoa todella tehokkaasti. Hoitonesteen on annettava kuivahtaa iholla muutama minuutti levityksen jälkeen ennen kuin jalkaan aletaan vetää sukkaa tai jalat sujautetaan kenkiin.
Jatkossa hoitonestettä levitetään iholle päivittäin ja pehmentynyttä sarveistunutta ihoa kuoritaan rapsutinpäällä muutaman päivän välein. Tuotteen aikaansaama vaikutus on nopea ja minulla se on yleensä auttanut jo ihan parissa päivässä (jos vain olen antanut jaloilleni lomaa korkkareista samalla)

 

Olen itse tykännyt Schollin tuotteesta kovasti ja siitä on ollut suuri apu jaloilleni. Vaihtelen korkkareitani jonkun verran, mutta kovettumat tulevat silti lähes poikkeuksetta samoihin paikkoihin, joten tällainen tehotuote on loistava taikomaan ällöjaloista taas söpöt kesävarpaat esiin.
 Mitä teidän jaloillenne kuuluu näin kesällä? Muita korkkareiden sivuvaikutuksista kärsiviä? (Enkä nyt tarkoita perästä kuuluvaa viheltelyä tai kiihkeitä katseita.)

Kommentit (12)

  1. Satu

    Mulle ei ole liikavarpaita koskaan tullut korkkareitten käytöstä, mutta kyllä ne ihon rikki hankaa, mikä ärsyttää :/ Sitten on kiva kävellä, kun jalat on täynnä haavoja, eikä ne oikein kunnolla parannukkaan, vaan aina jää arpia.

  2. Anonyymi

    Eccot, mukavuuden perikuvat! Sopii sekä kasvimaalle että city-elämään..

    Korkkarit on kai keskiaikainen kidutusmuoto…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *