Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kolmen suoran kevyt aloitus

Ehtikö joku jo huolestua, että minne ne kaikki tuotearviot oikein ovat kadonneet, kun täällä on vaan filosofista pohdintaa elämästä, koulunkäynnistä ja vilauksia kosmetiikkamaailman takahuoneista? Älkää huolestuko, kyllä ne kuuluvat edelleen kuvaan, olen vaan ollut niin innokas näpyttelemään kaikkea muuta, että ne ovat olleet hieman taka-alalla. Tänään ollaan kuitenkin jälleen sillä tutulla linjalla tuotearvioinnin merkeissä.
Olen kova tyttö kuluttamaan vartalovoiteita ja kun kaikki Lontooseen mukanani raahaamat vartalovoiteet olivat jo kuluneet loppuun ja se Vaselinenkin suihkutettava yksilö tullut tiensä päähän, oli minulla jälleen hyvä syy suunnistaa kosmetiikkaostoksille.
Englannin Boots-kosmetiikkamyymälät ovat siitä ketkuja paikkoja, että niissä tuntuu aina olevan juuri sopivasti meneillään joku osta 3 maksa 2 -tarjous, jota ei vaan voi ohittaa. Tällä kertaa tuo tarjous mahdollisti minulle juuri sopivasti kolmen Nivean vartalovoiteen oston.
Tässä kolmen kimpassa oli mukavaa se, että jokainen vartalovoide lupaili erilaista koostumusta ja minusta oli ihan mahtavaa päästä tekemään kunnolla vertailevaa journalismia saaden pohtia, oliko koostumusten välillä ihan oikeasti suuremmin eroa -välillä kun erot tuntuvat olevan lähinnä markkinointikikkoja.
Aloitin tietysti kokeilut sillä kevyimmällä versiolla, sillä ihan kuten yleensäkin, siirrytään niihin tiukimpiin vasta laimeampien loputtua.
Nivea Express Hydration Body Lotion lupailee olevansa ”Ultra Fast Absorbing”, mikä on yleensä minunlaiselleni kuivaihoiselle kuin salakielellä viitottu kirosana. Käytännössä se nimittäin yleensä tarkoittaa, että tuote on niin kevyt, ettei se edes kosteutakaan liiemmin ja imeytyykin siksi nopeasti.
Utealiaana likkana halusin kuitenkin antaa tuotteelle mahdollisuuden, sillä se kuitenkin lupaili pitkäkestoiselta tuntuvaa syväkosteutusta. Viittaus siitä, että tuote oli suunnattu etupäässä normaalille iholle jätti minut kuitenkin hieman varautuneeksi.
Uskalsin kuitenkin hyvillä mielin antaa tuotteelle mahdollisuuden, sillä vaikkei sen sisältö kovin rasvaiselta kuulostanutkaan, lupaili se silti sitä kosteuden sitomista. Ehkä tämä riittäisi minulle täällä Lontoon kosteassa ilmastossa?
Yllätyksekseni vartaloemulsio ei ollutkaan ihan niin ohuen litkumaista kuin millaiseksi olin sen kuvitellut. No, nyt tämä ei sitten varmasti ainakaan imeytyisi niin hyvin, kuin mitä tämä lupaili, minä ajattelin kuitenkin.
Vaan imeytyihän tämä ja vieläpä kosteuttikin ihoa oikein hyvin. Itseasiassa suorastaan yllätyin, kuinka hyvin tämä kykeni lunastamaan molemmat lupauksensa, sillä yleensä nuo kaksi asiaa on melkoisen hankala yhdistää. Käytin tuubin loppuun vajaassa parissa viikossa holvatella sillä itseni joka ilta rinnustasta jalkateriin ja tuona aikana ihoni tuntui hyvin kosteutetulta, mutta vartalovoide imeytyi silti iholleni tehokkaasti jättämättä ihoani liiemmin klähmäisen tuntuiseksi (itse tosin pidän siitä tunteesta, mutta monet teistä varmasti eivät).
Kaiken kaikkiaan tämä kolmen suoran kevyin versio oli siis hyvin miellyttävä tuote, joka pääsi iskemään puun takaa hyvin positiivisella tyrmäyksellä. Jos siis etsitte perjantaikarkkipussin hintaista vartalovoidetta, joka sekä kosteuttaa tehokkaasti että kuitenkin samalla imeytyy iholle kiitettävästi, niin kurkatkaapas tämä tuote!
Onko joku muu kokeillut tätä Nivean Express Hydration Body Lotionia?

Kommentit (13)

  1. Maiju

    Tämä voide on kokeiltu ja hyväksi todettu. Imeytyy todellakin nopeasti, mistä extrasuperhyperisot pointsit kehittäjille, sillä moinen ei ole turhan yleistä markettivoiteiden seassa. Ei edes sellaisten, jotka lupaavat olla nopeasti imeytyviä.

    • virve

      Minä olin ihan yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä silti kosteutti, vaikka imeytyi noin loistavasti. Harvinainen kombo tosiaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *