Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kolmen pisteen rajaus

Mainitsin toissapäivänä saaneeni Clarinsilta mukavan back to school -teemaisen meikkikeon, johon oli mahdutettu mukaan merkin äärimmäisen hämmentävän oloinen 3-Dot Liner.
Anteeksi kuka eikun mikä?
3-Dot Liner on siis nestemäinen silmänrajaustuote, jossa on kolme kärkeä.
 Ai miksi kukaan tahtoisi tehdä triplarausta?
No ei kukaan tahdokaan. Tai voi toki tahtoakin, mutta tätä tuotetta ei ole suunniteltu siihen. Tuotteen nimi ei nimittäin ole 3-Dot Liner (kolmen pisteen rajaus) turhaan.
Ai miksi joku sitten tahtoisi katkonaisen pisterajauksen silmiinsä? No ei tällä sitäkään välttämättä kannata lähteä tökkimään, ainakaan niin selkeästi. Parhaiten kun tämä nimittäin soveltuu hieman erilaiseen käyttöön.
Tämän eyelinerin ideana on tuoda ripsiin illuusio tuuheudesta ja runsaudesta. Lookki saadaan aikaan tökkimällä kynän kärjälle ripsirivistön väleihin, jolloin koko ripsirivi näyttää runsaammalta. 
Pakkauksen mukana tulleessa ohjelapussa tämä kehoitetaan tekemään ylhäältäpäin, mutta minä ainakin teen sen alhaaltapäin (kuten tämän postauksen lopussa olevalla Clarinsin omalla videollakin tehdään).Ja ei, se ei satu, tunnu pahalta tai ole muutenkaan hankalaa.
Rajauksen tökkiminen ripsirivistön väleihin näyttää luonnolliselta ja tuo katseeseen lisää intensiivisyyttä ilman, että lookki näyttää kovin meikatulta.
Vasemmalla vahvemmin tökittynä, oikealla kevyemmällä jäljellä tökkien.
Kun hommaan lisää vielä ripsivärin, on nopea arkinen, kahden tuotteen voimin toimitettu silmämeikki valmis.
Ripsissä on muuten käytetty Clarinsin uutta Be Long -ripsiväriä, jonka jämäkkä harja erottelee ripset hyvin tuoden niille pituutta. Koostumus on pidentävien mascaroiden tapaan tyypillisesti hieman löysähkö, joten suurempaa tuuheutta tämä ei ripsiin tuo, mutta eipä se sitä lupailekaan.  Sen sijaan se lupailee, että neljän viikon käytön jälkeen käyttäjien ripset olisivat keskimäärin jopa 1,1 mm pidemmät kuin ennen!
Aluksi hieman hämmentävältä vaikuttanut 3-Dot Liner vakuutti minut ja taitaakin jäädä pysyvään käyttööni, sillä yksi-risti-kaksi -ripsisenä daamina pidin suuresti sen tuomasta tuuheutusefektistä.
Unisiin kouluaamuihin tämä tuote sopii hyvin, sillä yläripsien sisäluomelle tulevan rajauksen kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana -kunhan ei tökkäise silmäänsä. Meikkipohjan lisäksi kulmakynällä, tällä rajauksella, ripsivärillä ja huulikiillolla saakin toteutettua nopean arkimeikin, joka tuo silmät kauniisti esiin.

Tässä vielä se lupailemani Clarinsin oma video 3-Dot Linerin käytöstä:

Oletteko te sattuneet kokeilemaan Clarinsin 3-Dot Lineria? Mitä olette siitä tykänneet? Tai tekisikö jonkun mieli kokeilla? Miltä tällaisen tuotteen idea teistä ylipäätänsä kuulostaa?

Kommentit (21)

  1. Kristiina

    Hei, kiitos taas vinkistä. Olen rajannut silmiäni vuosikaudet, välilläparemmin, välillä huonommin onnistuen. Tuo luonnollinen, mutta "salatehokas" rajaus on just se vaikein, mutta ehdottomasti paras: jos lopputulos näyttää siltä, ettäomaa "vain" kauniit silmät ja tuuheat ripset, on onnistunut. Sitä aina tavoittelen, ja olen ostanut varmaan kymmeniä ja kymmeniä rajausvärejä ja siveltimiä. Joten pitääpä nyt heti antaa tälle mahdollisuus! (Välillä olen jopa miettinyt, kokeilisinko kestorajausta eli sitä tatuointia, mutta en sittenkään tiedä, onko se nimenomaan lainkaan luonnollinen, säästäisi vain vaivaa)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *