Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kolmen kopla

Sain töistä mukavan Sensain setin, jonka kautta pääsin tekemään tuttavuutta muutamaan Sensain tuotteeseen.

Setti sisälsi minikoot sarjan Smoothing Water Make-up Basesta ja Fluid Finish Foundationista. Näiden lisäksi pakkauksesta löytyi yksi täysikokoinen uutuus, nimittäin tuote nimeltään Triple Touch Compact.

Smoothing Water Make-up Base oli minulle entuudestaan pienien kokeilujen kautta tuttu tuote. Tämä on meikinpohjustaja, mutta eroaa monista vastaavista tuotteista siinä, ettei tämä sisällä silikoneja. Selväähän on tietysti, ettei tämä loihdi samanlaista silkkisen sileää pintaa kuin silikoniset kilpasiskonsa, mutta kyllä tämäkin jotain tekee.

Smoothing Water Make-up Base on nimensä mukaan ohut ja vesimäinen ja erittäin helposti iholle levitettävissä. Tämä jättää iholle jopa hieman tahmeahkon pinnan, jonka päälle suureksi yllätyksekseni niin nestemäinen kuin puuterimainenkin tuote levittyvät kauniisti ja tasaisesti. Pieni tahmaisuus ikäänkuin kiinnittää meikin iholle ja meikki pysyy yllättävän hyvänä pitkään. Rasvaisuutta ja kiiltelyä tämä ei pidä kurissa erityisemmin, mutta kyllä tästä johonkin kuitenkin oli.

Toimivuus mineraalipohjan alla oli minusta varsin mainio.

Fluid Finish on mukavan kevyt ja juokseva meikkivoide. Tämä on nimenomaan kosteuttava meikkivoide ja sopiikin parhaiten kuivaihoisille. Tykkäsin tästä kovasti, sillä ohut ja kevyt koostumus levittyi helposti sormin ja iho jäi kauniin heleän näköiseksi ja pohja pysyi pitkään siistinä. Jälki oli makuuni tarpeeksi peittävä, mutta mikään erityisen peittävä tämä ei kuitenkaan ole. Voin ehdottomasti suositella tätä kuivaihoisille, jos vain satutte löytämään sopivan sävyn. Itselleni tästä ei nimittäin ainakaan löydy sopivaa sävyä.

Paketissa tullut uutuustuote oli tosiaan sitten se Triple Touch Compact.

Nimensä mukaisesti kotelo kätkee sisälleen kolme tuotetta: ihoa siloittavan pohjustajan, peiteaineen sekä kivipuuterin.

Rasian yläkerrassa vasemmalla oleva tuote on siis väritön pohjustaja (tai itseasiassa väritön peiteaine, kuten sarja sitä itse kutsuu…). Tätä taputellaan sormin pienten juonteiden tai ihohuokosten päälle, jolloin tämä kätkee ne alleen ja siloittaa ihon pinnan. Tämän koostumus on voidemainen, mutta tämä muuttuu iholla puuterisemmaksi.

Oikealla puolella puolestaan on voidemainen peiteaine (SPF 15), joka sekin muuttuu iholla puuterimaisemmaksi. Peiteaine sopii taputeltavaksi niin punoituksen kuin tummien silmänalusienkin päälle ja peittääkin itseasiassa mielestäni melko hyvin.

Yhdessä käytettyinä nämä kaksi olivat silmänalusilla varsin toimiva pari! Pohjustaja siloitti ihon mukavasti ja peiteaine tasoitti ja ennen kaikkea kesti hyvin. Maku- ja tyyliasia, missä vaiheessa näitä tykkää meikkiä tehdessä käyttää, mutta itse laittaisin ensin pohjustajan, sitten meikkivoiteen ja tämän jälkeen peiteaineen. Kokeilin myös laittaa ensin meikkivoiteen ja sen päälle pohjustajaa taputellen, mikä sekin toimi melko hyvin.

Rasian alakerrasta löytyy sitten se kivipuuteri (SPF 10). Ja voi että, tämä kivipuuteri on aivan ihana! Tämä jätti ihon ihanan silkkisen sileän tuntuiseksi ja mattaiseksi, muttei saanut ihoa yhtään kiristävän tuntuiseksi tai raskaasti pakkeloidun näköiseksi. Ihastuin tähän todella, todella paljon, sillä tämä myös sai meikkini kestämään aivan loistavasti! Tätä voi käyttää joko vain meikin korjailuun, mutta tämä toimii myös meikkivoiteen päällä meikin kiinnittäjänä.

Voitte vaan arvata, kuinka paljon minua harmitti todeta, että saamani sävy 02 on minulle aivan liian tumma. Kokeiluni jälkeen näytin porkkanaöljyssä naamaani uittaneelta enkä todellakaan kehdannut poistua asunnostani. Harmitustani lisäsi vielä se, että olin juuri vähän aikaa sitten pudottanut viimeisen kivipuuterini jämät lattialle ja jäänyt itkemään Youngbloodin kivipuuterin perään. Vaikka siis kovasti olisinkin sitä toivonut, ei tästä ollut sille seuraajaksi. Taidan kuitenkin käydä vielä joku päivä hipelöimässä vaaleinta sävyä 01, sillä koostumukseltaan tämä on ihanin kivipuuteri, jonka olen koskaan kohdannut.

Hintaa tällä pyhällä kolminaisuudella (Triple Touch Compactilla, ei siis kaikkien näiden kolmen tuotteen pakkauksella, jonka itse sain) on noin 50 euroa.

Onko joku muukin ehtinyt jo tutustua Triple Touch Compactiin? Tai ovatko Smoothing Water Make-up base tai Fluid Finish teille tuttuja tuotteita?

Kommentit (8)

 1. Satu

  Minulle ei sopinut ollekaan tuo meikinpohjustusaine. Toivoin kovasti että sopisi juuri silikonittomuuden takia, mutta olen niin superkiiltävä että käyttö jäi pariin päivään. Seisoo turhaan kaapissa 🙁

 2. Emppu

  Tämä ei nyt liity tähän mitenkään, mutta ajattelin ilmoittaa, että Kicks-liikkeisiin on kuulemma tulossa lisää noita Isadora Graffiti Nails -lakkoja.. En tiedä sitten koskeeko ihan kaikkia Kicksejä, mutta niin eräs myyjä tänään kertoili että lisää olisi tulossa.. 🙂

 3. Nimetön

  nanna: Tutustu ihmeessä tuohon. 🙂

  hepsu: Käytän usein mineraalipohjan alla ja päällä puuteria (irto tai kivi). Mineraalipohjan jälkeen lopputuloksen ei tarvitse minulla näyttää matalta, mutta tahdon ihon tuntuvan matalta ja puuteri tuo lisäapua. Tykkään myös lisäkestävyydestä ja sitä tuolla puuterin lisäämisellä kuitenkin saa.

  Peppi: Kiva kuulla, että on osoittautunut hyväksi! 🙂

  mari: Suosittelen! 🙂

  Anonyymi: Golden medium on niitä sävyjä, joista minulla ei ole selkeää mielikuvaa ulkomuistista. :S Light menee yllättävän pitkään monille kyllä iholla, mutta paha sanoa näkemättä. :/

  Satu: Ei tosiaan kiiltoa pidä poissa pahemmin, mutta tuo kestävyyttä jonkun verran. 🙂

  Emppu: Monessa paikassa on näkynyt noita vielä/taas. Myöhään heränneillekin on siis vielä jotain. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *