Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kolmas Rubinsteinin Mascara

Olen lähiakoina esitelly blogissani jo kaksi Helena Rubinsteinin Lash Queen -perheen mascaraa ja tänään esille pyyhältää kolmas.
 
Lash Queen Feline Blacks on leopardin täplillä koristellun hylsyn sisään kätkeytyvä mascara, joka lupailee ripsille paitsi tuuheutta, myös majesteettista pituutta.

 Omilla hentoisilla ripsilläni on NeuLashin ansiosta pituutta jo omastakin takaa, mutta tuuheus kyllä kelpaisi niille paremmin kuin hyvin. Kaikessa vaatimattomuudessaan ne kuitenkin kaipaavat eniten nimenomaan lisää näyttävyyttä. Kaikki efektit otetaan siis avosydämin vastaan!
Ja kas vain, efektejä Feline Blacks toikin niille vaivatta!
Feline Blacks on varustettu varsin simppelillä harjalla, joka kuitekin poimii itseensä juuri sopivan verran mascaran mukavan voidemaista massaa tehden ripsistä runsaat, mutta siistit.
 
Mascaraharjan harjakset ovat sopivan erillään ja jämäkät, minkä ansiosta ripsistä tulee myös erotellut.
Feline Blacks auttoi myös ripsiä pysymään kaarella, mutta toisaalta ulkonurkkieni itsepäisiä ripsiä lukuunottamatta oikeastaan kaikki ripsivärit ovat jaksaneet pitää nykyään niin taipuisat ripseni kaarella.
Paitsi että mascara toi muiden Lash Queenien tavoin tuuheutta, toi se myös ripsiini selkeästi lisää pituutta.
Sanapari ”muiden lailla” on ehkä kuitenkin hitusen väärä, sillä tämä toi ripsiin välittömästi kahta muuta kokeilemaani Lash Queen -perheen mascaraa enemmän tuuheutta ihan välittömästi.
Fatal Blacksillä ei päästy näin runsaaseen tuuheuteen missään vaiheessa.
Lash Queen Celebrationkin vaatii runsasta tuuheutta hakiessa huomattavasti enemmän harjanvetoja ja kerroksia eikä lopputulos ollut silti yhtä näyttävä tai siisti.
Feline Blacks olisi voinut olla parempi ainoastaan siinä mielessä, että sen massa olisi ollut yhtä hyvin kerrostettavissa kuin mitä Celebrationin oli. 
Toisaalta mitäpä näitä ripsiä enää kerrostelemaan…
Eiköhän näidenkin kanssa jo mennä pitkälle. (Kirjaimellisesti.)
Feline Blacks taisikin napata suosikkitittelini Rubinsteinin Lash Queen -mascaroiden kategoriassa!
Itseasiassa masca vakuutti minut niin hyvin, että se taisi jopa päästä muidenkin suosikkimascaroideni joukkoon!
Kärkipaikoista kinaavatkin tämän kanssa tällä hetkellä YSL:n Volume Effet Faux Cils, Lancomen Hypnose Doll Eyes sekä IsaDoran BigBold Mascara. Max Factorin aiemman suosikkimascarani False Lash Effectin sijoituksesta en ole tällä hetkellä enää varma, sillä en ole kokeillut sitä pidentyneisiin ripsiini.
Onko Feline Blacks teille tuttu mascara? Vakuuttivatko kuvat ketään muuta?
PS. Pahoittelen jälleen mahdollisia näkyviä sävyeroja kasvojeni ja kaulani välillä. Töissä kun vaan on niin hirveän mukavaa testata kaikkia mahdollisia meikkipohjia siitäkin huolimatta, ettei oikeita sävyjä aina valikoimasta löydy!

Kommentit (17)

 1. Sofia

  Munkin mielestä jälki näyttää sotkuiselta joissain kuvissa :/. Toi ripsari on sellainen, että haluisin ostaa sen vaan hienon pakkauksen takia 😀

 2. Anonyymi

  Minulla ei mitkään Rubinsteinin ripsivärit pysy.Kyllä niillä hyvän näköiset ripset saa mutta jo parin, kolmen tunnin päästä ne ovat levinneet sotkuksi silmien alle kuten kyllä useimmat muutkin ripsivärit.Parhaita käyttämiäni on jossain kohtaa aikaisemmin mainittu Chanelin Inimitable Intense ja halvemmista Max Factorin False Lash Effect Fusion ja Eye Brightening Tonal Black. Näitä kaikkia olen ostanut useita kertoja koska pysyvät suttaantumatta silmissä.Lähtevät kuitenkin pois normaalin kasvojen pesun yhteydessä ilman mitään erillistä silmämeikin poistoainetta, sellaisia en jaksa käyttää.

 3. Anonyymi

  Rakastatko itseäsi niin paljon, ettet malta olla laittamatta kaikkia näpsimiäösi kuvia?
  Aivan kamalasti kuvia, vähän tekstiä.
  Liian pitkät ripset ja sotkuiset.ihan kuin pidennykset.

  • virve

   Tottakai! Haluatko pienen palan rakkauttani, sitä kyllä riittää? 🙂

  • Iita

   Loistava vastaus, piristys päivään! 😀 😀

   Mukava lukea blogiasi 🙂

  • virve

   Kiitos! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *