Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 3

Kolmas päivä ja jo kolmas loppunut tuote. Sain tosiaan eilen illalla käytettyä loppuun vielä Lumenen Mineraalikuorinnnan kasvoille.

Ihan kiva perus kuorinta, joka jättää ihon pehmeäksi ja ennen kaikkea todella raikkaan tuntuiseksi. Jos ihmettelette outoa pakkausta niin kerrottakoon, että leikkaan lähes poikkeuksetta aina kaikki tuotteet lopuksi auki, jotta saan viimeisetkin jämät kaavittua pois. Vaikka tuotteita onkin tässä taloudessa paljon, tahdon silti olla varma, että ne ovat loppu ennen kuin ne lentävät roskiin. Ennen peitin avonaiset tuubin/putelin puolikkaat kelmulla, mutta tämä uusi kuvassa näkyvä käytäntöni on kätevämpi.
Ja vaikka kuorinta loppuikin, ei tällä ostolakkolaisella taaskaan ole hätää: jäljellä on vielä kolme kuorintaa. Kätköistäni löytyvät Neutrogenan kuorintalaput, Lumenen hellävarainen rakeeton kuorinta sekä Natural Coden kuorinta. Kauhulla odotan noista tuon viimeisenä mainitun käyttövuoroa, sillä sen INCI hieman epäilyttää minua. Kuivaihoisena en pala halusta lätkiä naamaani edes kuorintaa, jossa on denaturoitua alkoholia… No, toivottavasti tuo tuote yllättää minut positiivisesti.
Odotan innolla iltaa ja suihkuhetkeäni, sillä epäilen yhden kosteusvoideputilon tyhjenevän sen yhteydessä. Tuo taitaakin olla viimeinen loppumaisillaan oleva tuote hetkeen ellen ihan väärin muista.

Lisäys illalla:
Ihanaa, lakkasin äsken kynteni ja yritin laittaa päälle kerroksen Poshen pikakuivattajaa. Tuote on aivan loistava, mutta sen ainoa huono puoli on se, ettei pulloa vaan voi saada kulutettua täysin tyhjäksi. Oman 15ml pulloni olin korkannut lokakuussa ja käyttänyt sen jälkeen vähintään 3-4 kertaa viikossa. Tällä kertaa pikakuivattajan lisäys ei kuitenkaan ollutkaan enää niin helppoa. Olen yrittänyt ohennella tuota jo pariin otteeseen kynsilakanohennusaineella, mutta tänään koostumus oli jo niin venyvää ja vanuvaa, ettei lakkauksesta meinannut tulla mitään. Joka kerta, kun vedin siveltimen ulos pullosta, seurasi sitä piiiitkänä, ohuena hämähäkin seittimäisenä ilmassa liitelevä rihma, joka tarttui jatkuvasti sormiini ja kynsiini. Ei kivaa. Näin paljon lakkaa täytyi siis tyytyä heittämaan roskiin:

Poshe on kyllä aivan loistava lakkauksen nopetuttaja, mutta onneksi minulla ei tämänkään loppumisen vuoksi ole tullossa hätäpäivää. Mavalan vastaava tuote on lähes yhtä hyvä ja minulta löytyy sitä kotoa vielä seitsemän kokonaista ja yksi puolikas 5ml pullo. Eli uskoisin pärjääväni hetken ilman uutta Poshea.

Ja katsokaapas, mitä sain tänään aikaan (kuva ennen ja jälkeen)!

Siivosin kylpyhuoneen peilikaapin! Kiikutin sieltä ylimääräiset tavarat pois ja järjestelin sinne kuuluvat paikoilleen. Kivaa, kun kaappi on vaihteeksi näinkin siisti.

Kommentit (3)

 1. Beauty Babe

  Poshen ja muiden pikakuivattavien lakkojen kanssa on tosiaan tuo ongelma, että niitä ei yksinkertaisesti voi kuluttaa loppuun asti. Itsellänikin jäi juuri Sechen pikakuivattavaa melkein 1/3 purkin pohjalle kun sitä ei enää saa sieltä kunnolla siveltimeen ja ohentamisesta huolimetta lakka venyy kuin purukumi.

  Tuo purnukoiden kahtia leikkaaminen on kyllä kätevä juttu, itsekin teen samaa ja aukileikkaamalla tuubista saa tuotetta käyttöön vielä pitkäksi aikaa.

 2. Nimetön

  Näköjään noita 15ml pulloja on mahdotonta saada tyhjiksi ennen huonoksi menemistä, 5ml Mavalan vastaavan onnistuin saamaan lähes tyhjäksi kun ei ehtinyt olla avattuna niin kauaa.

 3. himoshoppaajan päiväkirja

  Olet ihan samanlainen kuin minä. Minullakin on aina välillä hirveä pakkomieli ostaa jotakin uutta. Esim kosmetiikkaa tai vaatteita. Eikä minulle riitä yksi suihkusaippua. Tällä hetkellä minulla on 5 kpl. We ja poikaystäväni on ihan kauhuissaan =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *