Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kokeile yhdenillanjuttua pikkujouluissa!

Tänään haluaisin kannustaa kaikkia heittäytymään totaalisen villiksi ja kokeilemaan yhdenillanjuttua pikkujouluissa. Ei aina tarvitse olla niin konservatiivinen ja pidättyväinen, joskus voi heittäytyä ihan hulluksi ja estottomaksi!

No joo, en minä tosissani ole kannustamassa teitä irtosuhteisiin. Minun ehdotukseni kohdistuu lähinnä hiuksiin ja niiden värillä leikkimiseen.

Oletteko nimittäin kuuleet tai nähneet hiusluomiväriä? No, kohta olette.

Kevin.Murphy on nimittäin tuonut markkinoille jokaisen pikkujoulubailaajan ja viikonloppubilettäjän suosikkituotteen, Color.Bugin.

Color.Bug on siis pieni koppakuoriaisen mallinen ja luomivärin tyyppisellä tuotteella täytetty kuppi, jonka ideana on tuoda hiuksiin yhdeksi illaksi väriä, joka lähtee pesussa pois.

Värivaihtoehtoina on pinkki, oranssi ja violetti, joista itse valitsin jälkimmäisen.

Color.Bugia ei ole tarkoitus levittää suoraan hiukseen, vaan sen alle suositellaan laitettavan muotoilutuotetta, johon ötökkä sitten nappaa itsensä kiinni. Alle levitettävän tuotteen koostumuksella voi säädellä Color.Bugin tuoman värin intensiivisyyttä helposti: Vielä hieman tahmean hiuslakan päälle hangattuna tulos on kevyempi, mutta tahmaisemman ja vahamaisemman tuotteen päälle laitettuna Color.Bug tuo värinsä esiin intensiivisempänä.

Color.Bug kannattaa levittämisen jälkeen vielä hieroa hiuksiin hyvin, joilloin se asettuu jokapuolelle ja ikäänkuin kuivahtaa hiuksiin. Tämän jälkeen hiuksia voi harjata kevyesti, mutta toki kaikki harjaaminen ja kampaaminen nappaavat Color.Bugia pois hiuksista. Hiukset onkin kannattanut tämänkin vuoksi muotoilla haluamallaan tavalla ennen tuotteen käyttöönottoa.

Erityisen tärkeää on kuitenkin suojata vaatteensa/itsensä pyyhkeellä ennen ötökkäleikkien aloitusta.

Voin myös kertoa, että on suositeltavaa leikkiä ympäristössä, jossa pienet alaspäin putoilevat ötökkäpuuterit eivät pahoita kenenkään mieltä.

Kokeilin itse hölmönä aloittaa leikit hiuspuuterin kanssa, joka myös näkyy kuvassa lattialla, mutta jauhemainen tuote ei tietenkään nappaa jauhemaiseen tuotteeseen kiinni tarpeeksi hyvin. Tärkeää on siis nimenomaan, että alle laitettava tuote on voidemaisempi, vahamaisempi tai ainakin kiinnittävä tuote.

Oletin itse nimittäin etukäteen itse Color.Bugin olevan jotenkin voidemaisempi tai vahamaisempi, mutta tuote on tosiaan aivan tavallisen luomivärinapin näköinen ja melkein täysin sen oloinenkin.

Saatan olla ehkä hieman liian konservatiivinen tällaiselle tuotteelle, sillä minun hiuksissani violetin vivahteet tuntuivat olevan hieman liikaa.

Kokeilin kuitenkin erilaisia tapoja käyttää Color.Bugia kokeillen laittaa sitä joko hiusten päälliosiin, hiusten latvoihin tai alahiuksiin muiden hiusten sekaan.

Omaksi suosikikseni muodoistuivat pienet raida päällihiuksissa, jotka sitten oli helppo mätsätä esimerkiksi kynsilakan kanssa. Käytännönsyistäkin suosin itse eniten päällihiuksissa tapahtuvaa värjäilyä, sillä pelkäsin alahiuksiin tai hiusteni latvoihin laitetun Color.Bugin värjäävän vaatteitani tai ihoani viimeistään siinä vaiheessa, kun ihoni olisi pikkujoulubiletyksen jäljiltä hiestä tahmea.

Periaatteessa tuote toimi mustaruskeassa tukassanikin hyvin, mutta tottakai sen väristä saisi enemmän iloa irti vaaleammassa tukassa. Itse myös kokisin, että tuote voisi olla toimivin lyhyemmässä tukassa, jolloin ei tarvitsisi vahingossakaan pelätä värjättyjen hiusten sotkevan vaatteita tai ihoa illan aikana.

Jos tuotetta laittaa vaaleisiin ja/tai huokoisiin hiuksiin, kannattaa olla hieman varovaisempi ja ainakin pohjustaa tukka levittämällä hiuksiin suojaksi ensin hieman hoitoainetta, jottei tuote varmasti jämähdä niihin. Allerkijoittanut ei nimittäin ota missään tapauksessa vastuuta siitä, jos jonkun puhkiblondattuun tukkaan jää värijämiä…

Tässä vielä tuotteen virallinen esittelyvideo:

Tuote on riittoisa ja siitä saa iloa irti vielä monen moneen käyttökertaan, mutta koska olen itse kuitenkin loppujen lopuksi enemmän se tyttö, joka laittaa hiuksensa banaaninutturalle ja pistää helmet kaulaan, olivat violetit väriraidat ja -läiskät tukassani ehkä hieman liian rock.

Kymmenen pistettä ideasta, seitsemän pistettä toteutuksesta ja peukut pystyyn niille, jotka uskaltavat kokeilla! Tuotteella on hintaa noin 18 euroa ja se on myynnissä Kevin.Murphya myyvissä kampaamoissa.

Color.Bug on saatu blogilahjana.

Kommentit (9)

 1. Nata

  just äsken kirjoitin tästä ja lukija vinkkasi, että sinäkin testasit ötökkää! meikällä lyhyet ja mustat hiukset ja kaikki kolme väriä toimivat tosi hyvin. oon ihan rakastunut! voit lähettää mulle ton lilan version, voin olla rock sinunkin puolestasi ;D

 2. Teresa

  Mui.
  Kuulin juu tuottesta aikasemmin, mutta jäin miettimään,että kuinkahan hyvin tuote pysyy päässä?

  Kuinka se sitten "pestään" pois? Ja kuinkakohan hyvin pikkujoulun valkoinen kauluspaita pysyy valkoisena, jos tukka on värjätty kirkkaan oranssiksi?

  ps. kiitos ihanasta blogistasi! 😀

 3. Dzinni

  Tavallisilla pastelliväriliiduilla onnistuu myös ja tulee halvemmaksikin.

 4. Anonyymi

  Hei ! Itselläni pinkki väriötökkä ja tummanruskea tukka. Ensimmäisen kerran kun kokeilin tuotetta, levitin sitä hoitoainesuihkeella ja hiusvahalla käsiteltyyn tukkaan, nohh, aluksi väri oli intensiivinen ja PINKKI, mutta pikkuhiljaa väri alkoi haallistumaan ja taisipa viimeiset värit olla loppuyöstä paidallani eikä hiuksissa… Äsken kokeilin toisen kertaan, pohjustin hiusteni latvat Four Reasonin hius"purkalla" ja pienellä määrällä hiuslakkaa ja levitin hiusliitua latvoihini. Taas sävy oli aluksi pirteän pinkki mutta alkoi kuitenki haallistua. Suihkutin hiuslakkaa reilusti latvoihin ja odottelin noin 5min tuotteiden kuivumista. Silti edelleen tuotetta jää vaatteisiini kiinni ja väri haalistuu hiuksista, harmi sinänsä. Väri lähtee kyllä pesussa pois sekä hiuksista että vaatteista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *