Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Koharoita ja kiruja

Korut ja kampaukset täydentävät usein toisiaan.

Yksi ”lempparikampauksistani” on kihartaa hiukset ja kammata tai kiinnittää ne pinneillä tai ponnarilla pään toiselle puolelle, jolloin toinen korvista jää paljaaksi.

Paljaaksi jäävän korvan asustan isommalla ja näyttävämmällä korvakorulla ja piiloon jäävä korva saa korukseen vain pienemmän korun.

Tosiasiassa kuvissa näkyvä näyttävä korvakoru oli alunperin tällainen:

Yläosan koru ei mene ruston läpi vaan on ainoastaan molemmin puolin korvaa kiinni painettava. Omaan tyyliini koru ei kuitenkaan ihan täysin mennyt, joten päätin tuunata sitä hieman saaden siitä aivan minun näköiseni.

Tällainen toispuoleinen kampaus näyttävällä korvakorulla asustettuna saa lookin heti näyttämään huolella suunnitellulta ja tehdyltä, vaikka vaivaa ei olisi nähty kuin pikaisten kiharoiden verran. Ja jos kampauksesta tahtoo hieman juhlavemman, voi hiukset letittää takaa menemään toiselle puolelle pienen löysän ranskanletin avulla, jonka sitten kiinnittää pinneillä, jolloin kiharat jäävät kuitenkin vielä avoimeksi ryöpyksi.

Käytättekö te koskaan eriparikorviksia?

(Postauksen korvakoru on blogilahja Ur&Penniltä.)

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Nätti 🙂 Oletko muuten tietoinen, että ennen yksi suuri korvakoru oli lesbouden merkki? 😉 Voi kun omatkin hiukset pysyis kiharoilla pitempään kuin puoli tuntia.
  Nanna

 2. Anonyymi

  ^^ Hohhoijaa, vai että lesbouden merkki. 80-luvulla oikein myytiin vain yhtä korvakorua koska se oli MUOTIA käyttää vain yhtä näyttävää korvista.

 3. Emppu

  Voisitko kertoa meikkipohjaa myöten miten teit tämän postauksen meikin, tosi luonnollinen ja raikas!

 4. RagDoll

  Voi kun näytät niin kauniilta. =) Muistan sinut Tampereen ajoilta, vanhalta työpaikaltasi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *