Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Parhaat virkistävät silmänympärysnaamiot

*Sis. mainoslinkin

Yksi aivan ylivoimaisesti parhaita korealaisen kosmetiikan löytöjä, joita olen tehnyt, ovat olleet hydrogeelistä valmistetut silmänympärysnaamiot. Silmänympärysihoni kuivuu herkästi ja näyttää helposti väsyneeltä, joten sitä hellivät naamiolaput ovat mitä täydellisimpiä tuotteita – varsinkin, kun korealaiset tuotemerkit myyvät niitä suorastaan pilkkahintaan länsimaisiin silmänympärysnaamioihin verrattuina.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Tehokkaan kosteutuksen puolesta suosikkejani ovat olleet Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch -naamiolaput, jotka ovat olleet kuivien silmänympärysteni sankarituote. Noin kymmenen euroa maksava purkki sisältää 60 naamiolappua, eli hinnalla niitä ei todellakaan ole pilattu. (Tuotteesta voi lukea lisää täältä.)

Olen kokeillut merkin parit muutkin naamiolaput, jotka ovat olleet ihan hyviä, mutta laajentanut kokeilujani myös muiden merkkien naamiolappuihin. Tai no, en ihan kauhean laajasti varsinaisesti muiden merkkien lappuihin, sillä Petitféen sisarmerkki Koelf Cosmetics tarjoaa myös naamiolappuja ja tilasin niitä purkillisen kokeiluun.

Koelf Bulgarian Rose Hydro gel Eye patch

Koelf Cosmetics Ruby Bulgarian Rose Hydro Gel Eye Patch -laput ovat ehdottomasti kauneimmat naamiolaput, jotka olen koskaan nähnyt. Vaaleanpunaiseen rasiaan pakatut hydrogeelilaput uivat ruusulta hurmaavasti tuoksuvassa seerumissa. Laput ovat kullan sävyisiä, mutta taittavat samalla upeasti pinkkiin. Ne ovat minusta aivan ihastuttavan näköisiä, mikä tekee niiden käytöstä tietysti vieläkin mukavampaa.

Koelf Bulgarian Rose Hydro gel Eye patch

Toisin kuin kangasnaamiolaput, eivät hydrogeelilaput kuivu yhtä nopeasti, minkä ansiosta iho ehtii imeä kosteutta vieläkin paremmin. Niiden sileä ja tiivis materiaali muodostaa ihon pinnalle kosteuden haihtumista tehokkaasti ehkäisevän kerroksen, jonka alla iho saa rauhassa imeä sisäänsä hoitavia ainesosia. Lisäksi hydrogeeli tuntuu iholla raikkaan virkistävältä.

Koelf Ruby Bulgarien rose hydro gel eye Patch

Laput ovat muotoilultaan ja laadultaan aivan samanlaisia kuin Petitféenkin laput, mutta ero on pakkauksen sisältämässä seerumissa. Nämä laput tuntuvat minusta hieman kevyemmin kosteuttavilta, mutta ennen kaikkea ihanasti virkistäviltä. Olen vielä tehostanut näiden virkistävää vaikutusta säilyttämällä lappuja jääkaapissa, jolloin ne ovat tuoneet väsyneille ja turvonneille silmänympäryksille pikaisen herätyksen samalla kun ne ovat kosteuttaneet niitä. Virkistävä vaikutus tuntuu sitäpaitsi kestävän paitsi lappujen vaikuttaessa myös vielä jokin aikaa lappujen poistamisen jälkeenkin.

Koelf Bulgarian Rose Hydro gel Eye patch

Hurmaavat laput ovat aivan mahtava tehotuote jokaiselle, jonka väsyneet silmänympärykset kaipaavat virkistystä ja kirkastusta. Koska lappujen sisältämä seerumi on ohuen vesimäistä, ei se jää iholle nahkeana kalvona tai klähmäisen tuntuisena, minkä ansiosta laput ovat mitä täydellisin tuote käytettäväksi silmänalusilla silmämeikkiä tehdessä, ennen meikkipohjan luomista (itse meikkaan aina silmät ensimmäiseksi).

Koelf Cosmetics Ruby Bulgarian Rose -hydrogeelilapuilla on eBayssa tavallisesti hintaa noin kymmenisen euroa (60 kpl) ja niiden myyjiä löytyy täältä*.

Koelf Bulgarian Rose Hydro gel Eye patch

Kuka muu on hurahtanut hydrogeelilappuihin?

Kommentit (17)

 1. Tipi

  Ihan tarkentavana kysymyksenä, pitääkö naamiolapun käytön jälkeen silmänympärys vielä putsata ja laittaa voidetta, vai voiko meikata samantien? Tekstissä mainittiin, että virkistävä vaikutus jatkuu vielä lapun poistamisen jälkeenkin.
  Kiitos tarkennuksesta. 🙂

  • Virve Vee

   Naamiolaput sisältävät hoitavaa seerumia, joka on tarkoitus jättää iholle, eli ei putsata, vaan päälle laitetaan voidetta ja halutessa meikit. 🙂

 2. xod

  Mulla on ollut jonkun aikaa käytössä noi kultaiset ja nää odottaa kaapissa vuoroaan… 🙂

 3. Eveliina

  Heippa! Kiitos ihanasta blogistasi, olen pitkään jo seurannut kirjoituksiasi anonyyminä. Kysymys kuitenkin silmänympärysihoon liittyen, en äkkiseltään löytänyt blogistasi tuotetta joka olisi hyvä tummien silmänympärysten häivyttämiseen. Onko niin, ettet vain yksinkertaisesti kärsi tällaisesta ikävästä vaivasta vai tepsiikö esim. tässä postauksessa esittelemäsi naamiolaput myös ko. ongelmaan?

  • Virve Vee

   Kärsin kyllä silmänympärysten tummuudesta, mutta koska oma tummuuteni johtuu suureksi osaksi siitä, että verisuonet kuultavat ohuen silmänympärysihon alta läpi, ei siihen voi kosmetiikalla vaikuttaa enkä siksi ole koskaan voinut itse konreettisesti havaita jonkun silmänympärysvoiteen olevan ihan erityisen tehokas apu silmänympärysten kirkastamiseen niille, joiden ongelmana on vain tilapäinen tummuus. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *