Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Klips vaan: Lyhyestä pitkään hetkessä

Leikkasin joitakin kuukausia sitten hiukseni huomattavasti lyhyemmiksi kuin mitä ne aikoihin ovat olleet. Nautin elämästä enemmän pitkähiuksisena, mutta nyt ei vaan muu auttanut -hiusten latvat kun olivat jo melkoista hamppua vaalentelun jäljiltä.
Olen viihtynyt lyhythiuksisena melko hyvin, mutta joskus sitä pitkää tukkaa vaan kaipaa ihan suunnattomasti. Lyhyt tukka on ihana kevyt ja helposti pöyhittävissä, mutta pitkässä tukassa on vaan se oma viehätyksensä. 
Onneksi pitkän tukan takaisinsaamiseksi ei tarvitse odotella vuosia -pitkät kutrit kun voi saada ihan juuri silloin kun ne vaan tahtoo.
Olin mielessäni ikävöinyt pitkä hiuksiani ja kuin sattumalta sain yhteydenoton hiustenpidennyksiä myyvältä Chloe’silta. Ai että olisinko halukas testaamaan niitä? No todellakin olisin!
Täytyy myöntää, että sävyn valinta oli hieman haastavaa pelkkien nettisivujen kuvien perusteella.  Sävyt mustasta tumman ruskeaan ovat helppo juttu, sillä ykkönen on tietysti musta ja nelonen tumma ruskea yms. kuten esimerkiksi kaupan hiusväreissäkin yleensä, mutta sen jälkeen menee hankalaksi. 
Olisinkin kaivannut verkkosivuille hieman tarkempia lisäkuvia eri sävyistä pienten ruutujen lisäksi. Yritin googletella tuloksia ja merkin Facebook-sivuista olikin hieman apua. Päädyin lopulta valitsemaan itselleni sävyn #613 Tähdenvaalea, meni sitten syteen tai saveen.
Kun posti toimitti hiukset perille, olin aivan innoissani. Hiusten laatu vaikutti loistavalta siihenkin nähden, että niitä oli jouduttu tietysti käsittelemään kovasti kun ne oli vaalennettu tummista näin vaaleiksi -siellä, mistä aidot pidennyshiukset tulevat ei yleensä synnytä blodina. Siitä huolimatta hiukset olivat sileät ja pehmeät ja niiden sävy oli kauniin eloisa ja vivahteikas, mikä sai ne näyttämään todella luonnollisilta. 
Kotiini saapunut hiuspuntti oli varsin paksu ja nettisivu kertoikin sen sisältävän 140 grammaa hiuksia, mikä riittää melkoisen paksuun pidennykseen. Pakkaus sisältää kahdeksan eri levyistä klipsinauhaa ja hiukset ovat todella pitkiä: 50 cm pitkät hiukset ovat ainakin tällaisella kääpiöllä melkoisen pitkälle selkään ulottuvat! Näissä ainakin riittää materiaalia työstettäväksi omiin kampaamoleikkeihinkin!
Koska hiuksissa oli melkoisesti pituutta, päätin kihartaa ne saadakseni ne hieman lyhyenemään ja menemään helpommin omien hiusteni sekaan. Hiukset vaikuttivat aluksi hyvän sävyisiltä, mutta itseasiassa ne olivat lopujen lopuksi kuitenkin omiin hiuksiini verrattuna hitusen liian kellertävät. 
Sävy meni melko hyvin yksiin, mutta varsinkin pituuksissa eron huomasi jo selkeästi.
Jooei, meni liian feikiksi sävyn takia. Mutta ei se mitään, yksi muhittelukerta hopeashampoolla ja tilannetta saatiin korjattua merkittävästi ja pidennykset upposivat sävynsä puolesta omien hiusteni sekaan jo todella hyvin viilennyttyään juuri sopivasti. Oma hiuspohjani ei ole ihan supervaalea eikä myöskään täysin kylmä, joten sävy vaati vain pienen pintä hienosäätöä ollakseen minulle täydellinen. Pidennykset eivät myöskään olleet moksiskaan hopeashampookäsittelystä, jonka jälkeen käytin niihin tosin hieman värjättyjen hiusten hoitoainetta, mikä sekin kertoo niiden hyvästä laadusta.
Oli ihanaa palata taas hetkeksi pitkähiuksiseksi tietäen, että voisin jatkossa olla joko lyhyt- tai pitkähiuksinen, ihan kumpaa mieleni vaan milläkin hetkellä teki olla. Aion työstää pidennyshiuksia vielä hieman lyhentämällä niitä, jotta saan niiden pituudenkin näyttämään vielä luonnollisemmalta omien hiusteni kanssa.
Siltä varalta, että joukossanne on joku muu, joka kaipaa hyvälaatuisia hiustenpidennyksiä, jotka riittävät kunnolliseen ja paksuun klipsipidennykseen pyysin teille Chloe’sin verkkokauppaan alennuskoodin. Alennuskoodilla VIRVE10 saa verkkokaupasta 10 euron alennuksen 3.-10.5.2015 välisenä aikana tehdyistä tilauksista.
Verkkokaupassa on ilmainen toimitus ja 14 päivän palautusoikeus, mitkä ovat huippujuttuja jos huomaa, ettei tilattu väri olekaan se itselleen sopiva. Verkkosivuilla on myös hyvä Inspiraatiota-linkki, jonka kautta pääsee katsomaan vinkkejä hiustenpidennysten kiinnityksestä ja hoidosta sekä löytää Chloe’sin some-kanavat. Esimerkiksi Instagram ja Facebook ovat molemmat hyvänä apuna kun yrittää päättää, minkä sävyiset pidennykset itselleen valitsisi.
Pitkän tukan jälkeen oli taas kiva palata takaisin omaan lyhyeen, sillä klipsien kanssa elämä on niin helppoa. Naps vaan päähän kun siltä tuntuu, mutta klips vaan pois sitten, kun esimerkiksi nukkumaanmeno tai hiustenpesun aika koittaa. Ihanan helppoa!
Muita klipsipidennysten helppoudesta viehättyneitä?
Chloe’s klipsipidennyksillä on hintaa 109,99 euroa.

Kommentit (10)

 1. Tiia K

  Kumpikin hyvä, ihasti sopii kyllä lyhyetkin hiukset, tosi pirteät ja terhakkaat. Omistan klipsipidennykset, mutta arvaa olenko niitä ikinä tuikkinut hiuksiin. No kenties johonkin juhliin, niin että kampaaja laittaisi ne paikoilleen. Pelkään niiden kanssa, jos klipsit näkyy,

  Kivaa sunnuntai-iltaa 🙂

  • virve

   Joo, minullakin oli tummiin hiuksiini sopivat klipsit, mutta jotenkin ne aina unohtuivat käyttää… 🙂

 2. Nanni

  Ihania molemmat mutta lyhyt on ihanempi ja luonnollisempi. Itse katkaisin tukkani lopputalvesta. Olen ollut kyllä tekooni todella tyytyväinen.

  • virve

   Lyhyt tukka on kyllä ollut kivaa vaihtelua. 🙂

 3. Anonyymi

  En ole koskaan aikaisemmin kokenut tarvetta kommentoida vaikka olen monta vuotta seurannut ostolakkoilua, mutta nyt on pakko. Toi sun lyhentynyt tukka on aivan ihastuttava! Värikin on kohdillaan ja koko olemus on tosi raikas. Jatka samaan malliin 😀

  Terveisin, Hannuli

  • virve

   Voi kiitos! <3

 4. Anonyymi

  Lyhyt on enemmän sun tyylinen, tuo kasvot esiin. Liian feikki tuo pidennys. Ja tummat sopii paremmin- sun silmät tuli ihanasti esiin kun hiukset oli tummat. Huom. joku ruskea väri riittäisi, eihän sen tarvi musta/tummanruskea olla.

  • virve

   Keskiruskea tuntuu jotenkin vaan niin tylsältä ja vaalea tuntuu niin paljon enemmän omalta, etten taida enää ruskeisiin palata. 🙂

 5. Mirtsu

  Onpa raikkaita kuvia Virve! Ihan kuin mainostaisit kotimaista kosmetiikkaa 🙂 Ja nätit hiukset niin lyhyenä kuin pitkänäkin.

  • virve

   Kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *