Klik, klik, klik, klik… x70

Sen jälkeen, kun Lumenen hopeanharmaa valokynä aikoinaan vaihtui keltabeigeen pakkaukseen, on tuotteen laatukin pikkuhiljaa mielestäni parantunut.

Tuote on kokenut vuosien varrella muutaman uudistuksen ja koostumusta on mielestäni aina tehty hieman ohuemmaksi ja kevyemmäksi sen alussa ollessa tuhdimpaa ja paksumpaa ja kun Lumene viimevuoden puolella uudisti valokynnänsä hylsyyn, joka toimii nykyään samalla päästänaksautettavalla mekanismilla kuin YSL:n klassikkovalokynä, oli koostumus hiottu mielestäni jo todella loistavaksi.

Uusi koostumus on entistäkin ohuemman tuntuista, mutta yhä samalla hieman peittävää. Tuote levittyy hyvin olematta liian jäykkä tai raskas ja näyttää iholla sopivan heleältä olematta kuitenkaan liian hohtava. Tuoksu on pysynyt jo muutamia vuosia samana, mutta jotenkin minulla on sellainen mielikuva, että se olisi ainakin jossakin vaiheessa ollut voimakkaampi. Nyt tuoksu ainakin miellyttävä, mutta mieto. Uudistuneen valokynän pysyvyyskin on hyvä. Sävykin on yhä hyvä ja helppo, useimmille sopiva perussävy.

Itse tykkään Lumenen valokynän uusimmasta versiosta kovasti ja jätinkin sen käyttööni ainoana valokynäni.

(Ensimmäistä kertaa tuotetta käyttöönottaessani naksuttelin nappia ainakin 70 kertaa muuten, eli älkää lannistuko, jos sieltä ei heti muutaman naksautuksen jälkeen ala ensimmäisellä käyttökerralla tulla tavaraa. Jatkossa se yksi tai kaksi naksautusta kyllä riittää.)

Oletteko te muut kokeilleet Lumenen Touch of Radiance -valokynä uudistunutta versiota?

(Valokynä on saatu Lumenelta.)

PS. Olen aivan innoissani, sillä löysin vasta nyt parin kuukauden olemassaolon jälkeen blogistani mahdollisuuden kommentoida jättämiänne kommentteja suoraan niiden perään. Ihanaa, että kommentointi helpottui näin ja ehkä nyt saan paremmin vastailtua edes joihinkin kysymyksiinne ja kommentteihinne!

Kommentit (23)
 1. Hmm… Pitäisiköhän uskaltaa kokeilla. Vanha versio aiheutti minulle jonkinlaisen yliherkkyysreaktion, joten käyttämättä jäi silloin. Muistan, että tuon valokynän jäljiltä silmät vuosivat niin kauan vettä, että kaikki tuotteesta oli lähtenyt pois:) Olisikohan ollut tuotteen hajuste mikä aiheutti… toisaalta, jos tuoksu ei ole muuttunut, niin ehkäpä ei kannattaisi ainakaan kokeilematta ostaa.

  1. Sitten en välttämättä uskalla suositella. :/

 2. En ole koskaan kokeillut Lumenen valokynää. Se ei varmastikaan ole YSL:n valokynän tasoinen, mutta onko se edes verrattavissa siihen?

  Sain ysl:n touché eclatin aikoinani lahjaksi, ja sen loputtua jäin sitä vimmatusti kaipaamaan. Sen hinta kuitenkin järkyttää opiskelijaa joka kerta sen eteen kaupassa pysähdyttyäni, vaikka miten olisin etukäteen vannonut sen viimein ostavani.

  Siispä Lumenen edullisempi valokynä houkuttelee, mutten tahdo sitä ostaa, jos se saa minut vain itkemään YSL:n valokynäni muistolle.

  Onko siis Lumenen ja YSL:n valokynien välillä samanlainen ero kuin Diorin meikkivoiteen ja muiden meikkivoiteiden välillä? Toiveikkaasti kokeilen jotakin edullisempaa, joka kuitenkin osoittautuu paksuksi, helposti kiiltäväksi, epätasaisesti levittyväksi ja huonosti pysyväksi.

  Vai ostanko pois ja olen tyytyväinen ostokseeni, ja siirryn YSL:n valokynään sitten kun olen rikas ja työssäkäyvä ja asun Ullanlinnassa ja nostan 6 tonnia kuussa.

  <3, Iipu

  1. Riippuu hieman siitä, mitä sävyä olet YSL:n valokynästä käyttänyt. YSL:n valokynässähän sävy 1 on vain läpikuultava, valoa heijastava sävy ja muissa on peiteainetta mukana kuten Lumenessakin. Itse tykkään Lumenesta suuresti ja YSL tuntuu ehkä jotenkin hieman kuivemmalta tähän verrattuna, mutta sanoisin, että on täysin makuasia. 🙂

  2. Itse olen käyttänyt sävyä 2, koska se yksinkertaisesti sointui paremmin ihoni sävyyn, ja nyt olen löytänyt Maybellinen geelimäisen valokynän Dream LumiTouchin, joka ihan OIKEESTI vetää vertoja YSL:lle! 🙂 Kokeilkaapa joskus tytöt sitä! ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *