Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Klik, klik, klik, klik… x70

Sen jälkeen, kun Lumenen hopeanharmaa valokynä aikoinaan vaihtui keltabeigeen pakkaukseen, on tuotteen laatukin pikkuhiljaa mielestäni parantunut.

Tuote on kokenut vuosien varrella muutaman uudistuksen ja koostumusta on mielestäni aina tehty hieman ohuemmaksi ja kevyemmäksi sen alussa ollessa tuhdimpaa ja paksumpaa ja kun Lumene viimevuoden puolella uudisti valokynnänsä hylsyyn, joka toimii nykyään samalla päästänaksautettavalla mekanismilla kuin YSL:n klassikkovalokynä, oli koostumus hiottu mielestäni jo todella loistavaksi.

Uusi koostumus on entistäkin ohuemman tuntuista, mutta yhä samalla hieman peittävää. Tuote levittyy hyvin olematta liian jäykkä tai raskas ja näyttää iholla sopivan heleältä olematta kuitenkaan liian hohtava. Tuoksu on pysynyt jo muutamia vuosia samana, mutta jotenkin minulla on sellainen mielikuva, että se olisi ainakin jossakin vaiheessa ollut voimakkaampi. Nyt tuoksu ainakin miellyttävä, mutta mieto. Uudistuneen valokynän pysyvyyskin on hyvä. Sävykin on yhä hyvä ja helppo, useimmille sopiva perussävy.

Itse tykkään Lumenen valokynän uusimmasta versiosta kovasti ja jätinkin sen käyttööni ainoana valokynäni.

(Ensimmäistä kertaa tuotetta käyttöönottaessani naksuttelin nappia ainakin 70 kertaa muuten, eli älkää lannistuko, jos sieltä ei heti muutaman naksautuksen jälkeen ala ensimmäisellä käyttökerralla tulla tavaraa. Jatkossa se yksi tai kaksi naksautusta kyllä riittää.)

Oletteko te muut kokeilleet Lumenen Touch of Radiance -valokynä uudistunutta versiota?

(Valokynä on saatu Lumenelta.)

PS. Olen aivan innoissani, sillä löysin vasta nyt parin kuukauden olemassaolon jälkeen blogistani mahdollisuuden kommentoida jättämiänne kommentteja suoraan niiden perään. Ihanaa, että kommentointi helpottui näin ja ehkä nyt saan paremmin vastailtua edes joihinkin kysymyksiinne ja kommentteihinne!

Kommentit (23)

  1. Anonyymi

    kumpi sun mielestä kannattas mun ostaa,tuo lumenen vaiko lorkun touche maqiguen vai eliten click & clow ?en oo oikein varma,kun haluisin vähän peittävyyttä silmien alle,ja myös semmosta kuultavuutta vai miksi sitä oikein sanotaan :'D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *