Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Klassista rockia

Niinä päivinä, kun tahdon olla klassisen hempeä ja tyylikäs lady, laitan kynsiini Chanelin kynsilakkaa sävyssä 453 Magnolia Rose.


Magnolia Rose on hieman läpikuultava, mutta parilla kerroksella jo peittävä beigeroosa sävy, jossa on mukana pienen pientä mikroglitteriä, joka näkyy pullossa, muttei niinkään kynsillä.

Näisä kuvissa lakkaa on kynsillä kolme kerrosta. Sävy on minusta kaikessa tylsyydessään ja laimeudessaan vaan aivan kertakaikkisen upea ja chic.

Yleensä olen se hempeä lady, jolla on kevyempää ja klassisempaa silmämeikkiä. Joinakin ohikiitävinä hetkinä minäkin kuitenkin revittelen.

Yleensä revittelen ihan vaan villimmällä ja rokimmalla lakkauksella. Tässä kuvassa kynsissäni on IsaDoran syyslookin ihanaa mustaharmaanvihreää ja kultaisella shimmerillä taitettua sävyä 719 Forrest.

Tällaisen kynsilakan kanssa saatan vetäistä silmämeikkinikin minun asteikollani hieman rajummaksi.

Minun asteikollani rajumpikin on kuitenkin melko kesyä. Tällä kertaa rajumpi on yhtä kuin IsaDoran Eyeshadow Trio 84 Forrestilla tehty meikki.

Minun makuuni tämäkin meikki on jo melko tumma.

Minulta pyydetään usein silmä- tai huulimeikkikuvien yhteydessä kuvaa koko meikistäni, jolloin lookin hahmottaisi paremmin. En ole näitä toiveita yleensä toteuttanut, mutta tässä yhteydessä päätin tehdä niin.

Kuvissa siis poikkeuksellisen voimakas silmämeikki yhdistettynä nudehuuliin.

Koska olen melko lapsenkasvoinen, näyttää liian tumma ja voimakas silmämeikki minulla helposti hassulta ja tekee minusta ylimeikatun ja/tai väsyneen näköisen, minkä vuoksi olen suosiolla jättänyt niiden käytön vähemmälle ja keskittynyt kevyisiin, raikkaisiin ja enemmän valoa tuoviin silmämeikkeihin. Tämä IsaDoran trio on kuitenkin sellainen, jonka sävyillä minäkin voin toteuttaa tummahkoa silmämeikkiä, sillä tämän sävyt ovat kauniisti luomille levittyvät ja hyvin häivyttyvät.

Kuinka tummassa lookissa te viihdytte?

IsaDora promootioyhteistyö

Kommentit (18)

  1. Maria

    Mä taas oon ajatellut niin, että vaikka tykkään tummasta silmämeikistä, niin hitsi kun se pienentää silmiäni ja saa sitä kautta näyttämään väsyneeltä – et voi hitsi kun olisi tuollaiset suuret bambisilmät, jotka eivät voimakkaasta silmämeikistä hätkähtäisi. 😉 Imho sulle sopii toi aivan mielettömän hyvin, mutta kuten on tullut ilmi, olen biasoitunut. 😀

  2. Anne

    Itse olen vaaleiden lakkojen ystävä, hieman pakosta, nimittäin joka kerta kun kokeilen tummaa lakkaa saan todella suttuisen lopputuloksen, lakka leviää yli ja ja yläosasta epäsiisti – annatko vinkkiä tumman lakan siistiin lakkaukseen, kiitokset etukäteen!

  3. Nins

    Minuakin kiinnostaisi mitä huulillasi on näissä kuvissa, näyttää ihanalta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *