Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiviäkin Kiinnostaa Ja Kinttujakin Lämmittää

Olen blogissani moneen otteeseen maininnut, etten yhtään innostu viilentävistä ja virkistävistä jalkavoiteista, mutta että etsin silti aina uutta ja täydellistä kosteuttajaa jaloilleni. Ylivoimainen voittaja on tähän asti ollut Schollin syväkosteuttava jalkavoide, mutta koska jaksan uskoa, että aina voi olla olemassa jotain parastakin täydellisempää, en vaan millään malta lopettaa etsintöjäni.

Etsintäni kantautuivatkin erään henkilön korviin, joka halusi lähettää minulle testattavakseni Detrian Relaxant-jalkavoiteen.

Toisin kuin monet virkistävät jalkavoiteet, tämä ei viilennä jalkoja vaan tämän on tarkoitus lämmittää niitä. Voide siis lupaa virkistää väsyneitä, turvonneita ja kipeytyneitä jalkoja sekä lämmittää palelevia jalkoja.

Voide kuulosti lupaavalta, mutta pelotti minua hieman. Saisiko se jaloissani aikaan suorastaan kuumottaman lämpimän tunteen? Alkaisivatko jalkani ihan hikoilemaan sen käytön jälkeen?

Pelkoni osoittautuivat turhiksi, sillä mitään selkeää lämmön tunnetta tämä ei jalkoihini tuonut. Olen käyttänyt tätä nyt reilun kuukauden, eivätkä jalkani ole sinä aikana kertaakaan olleet harmikseni palelevan kylmät, jotta olisin päässyt kunnolla testaamaan tämän lämmittävää vaikutusta. Voin kuitenkin sanoa, etteivät ne myöskään ole tämän laiton jälkeen koskaan tuntuneet kylmiltäkään enää missään vaiheessa. Sellaisilta mukavan sopivan lämpimiltä kyllä, mutta eivät kuumottavilta.

Olen tykännyt tästä varsinkin työkäytössä kovasti. Teen seisomatyötä ja pidän korkkareita jalassa kuutisen tuntia päivässä ja olen muuten jalkojeni päällä vielä muutenkin ainakin kuusi-seitsemän lisätuntia päivässä työviikkoni aikana. Jalkani ovat tottuneet tähän, mutta välillä se tuntuu silti ottavan koville ja tämä on ollut oikein mukava jalkojen rentouttaja.

Mukavaa tässä on myös se, että itseasiassa tämä sopii myös niille istumatyötätekeville, joiden jalat turpoavat, sillä tämän ideana on vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja sitä kautta vähentää turvotusta.

Mitään selkeän konkreettista rentoutusfiilistä en ole tietenkään kokenut tämän kanssa, mutta ainakin pientä psykologista vähintään. Mitä olen kuitenkin konkreettisesti huomannut on se, kuinka hyvin tämä on pitänyt jalkapohjani pehmeinä. Tämän kosteutusteho on siis mainio ja tämä on kyennyt pitämään kovettumat poissa jaloistani. Lisäksi tämä imeytyy melko nopeasti, mikä on aina mukava asia, sillä jostain syystä se vessahätä iskee aina juuri jalkojen rasvaamisen jälkeen…

75 ml tuubi maksaa noin 14,90 € ja 350 ml pumppupullo 28,90 €.

Onko tämä jollekin teistä tuttu tuote? Entäpä kaipaavatko jalkanne enemmän viilennystä vai lämmitystä?

Kommentit (7)

  1. Glassy

    Itse olen tykästynyt Bio Rich:in viilentävään ja rauhoittavaan jalkavoiteeseen. Se ei tee jaloista kylmän tuntuisia vaan raikkaat ja kosteutetut, kuten toivon 🙂 Tuoksu on se perus, minttu/muu sellainen… Siihen en ainakaan itse ole tykästynyt erityisesti, mutta en kyllä kyllästynytkään. 🙂 Se sopii myös hierontavoiteeksi (esim. jäykille hartianlihaksille) ja toimii siinä tarkoituksessa erinomaisesti!

  2. Anonyymi

    heissan!

    Osta edes yksi tuubi Helosanin vihreän väristä jalkavoidetta kokeiluun 🙂

    Tällä on tehty ihmeitä kaikkein kuivimmillekin jaloille, tosin sen sisältämä urea ei ole pitkäaikaiskäyttöön hyväksi, kun se ohentaa ihoa :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *