Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kivaa kuiville tyypeille

Käytin juuri loppuun erään kuivaihoisen unelman, eli Lancomen geelimäisen Tonique Confort kasvoveden.

Tämä ihastuttava vaaleanpunainen liemi oli juurikin sitä, mitä kuiva ihoni kaipasi.

En hae kasvovedeltäni mitään tehokasta puhdistusta, sillä sen puolen saavat hoitaa varsinaiset puhdistustuotteet, vaan lähinnä vain pH:n tasapainoitusta ja lisää hoitotehoa. Tämän vuoksi suosin erityisesti geelimäisiä kasvovesiä, joiden täyteläinen koostumus saa tuotteet jo valmiiksi tuntumaan aivan siltä, kuin laittaisin iholleni ohutta ja kosteuttavaa seerumia.

Lancomen versio geelimäisestä kasvovedestä oli oikein hyvä, mutta uskoisin voivani löytää jostakin sisältönsä puolesta jonkun vieläkin vakuuttavemman, joten etsinnät jatkuvat tulevaisuudessa. Voin kuitenkin suositella tätä kasvovettä kuivaihoisille, joiden iho kaipaa kosteutusta kaikin mahdollisin apukeinoin, joita vain käytettävissä on.

Onko joku muu tykännyt tästä? Muita geelimäisten kasvovesien ystäviä?

PS. Blogini puolella on taas ollut pientä hiljaisuutta, mutta jotenkin minusta on viime aikoina vaan tuntunut siltä, ettei minulla ole oikein ollut mitään sanottavaa ja annettavaa. Periaatteessa kerrottavaa ja höpöteltävää olisi ollut vaikka kuinka, mutta jotenkin olen vaan löytänyt elämästäni viime aikoina tuhat ja sata uutta ja ihanaa juttua, joihin olen energiani keskittänyt. Ja jotenkin nämä hömpänhömppä jutut ovat vaan tuntuneet niin älyttömän vähäpätöisiltä kaiken rinnalla, enkä ole malttanut keskittyä näihin yhtään. Mutta älkää pelätkö, kyllä minä vielä bloggailen jatkossakin, sillä tätä postausta näpytellessäni muistin taas, miksi tämä on niin kivaa. En takaa mitään postaustahdista, mutta kyllä näitä postauksia jatkossakin tänne tipahtelee!

Kommentit (10)

 1. minou

  Minäkin kaipaan kasvovedeltä vain sellaista viimeistä silausta ja esivalmistelua ennen kasvorasvan levittämistä.
  Enpä olekaan tullut huomanneeksi että kasvovedet voivat olla geelimäisiä :O
  Siis onko ne ihan näkyvästi geelimäisiä vai vaan hieman tymäkämmän oloista nestettä?

  Ihanaa ettet aio lopettaa blogia, juttujasi on niin kiva lukea ja täältä löytyy tietoa vaikka millä mitalla! On muuten ihailtavaa miten aikuismaisesti suhtaudut ylipäätään tämän blogin pitämiseen. Iloisia talvipäiviä ja onnellista joulun odotusta 😀

 2. G

  L'Orealin Triple active-sarjan kuivemmalle iholle tarkoitettu kasvovesi (: Saatat ollakin jo kokeillut sitä, mutta mielestäni se on vain paras. Vähän geelimäinen koostumus ja muutenkin toimiva ja ihana tuote. Olin ennen tosi innostunut kokeilemaan erilaisia kasvovesiä ja puhdistustuotteita mutta tämän löydyttyä en ole halunnut vaihtaa.

  (okei KERRAN hairahduin pettämään uskollista kasvovettäni mutta palasin ehkä viikon käytön jälkeen takaisin. Sain anteeksi.)

 3. Anonyymi

  Tänään aamulla just meikkaillessa rupesin miettimään että eikai vaan Virvekin ole blogiaan lopettelemassa, kun on hiljaista pitänyt.. mutta hyvä jos et ole! 🙂

 4. Nimetön

  nanna: Kyllä sitä aina välillä, tykkään tästä kuitenkin kovasti. 🙂

  sofia: Yritän aina välillä tsempata! 🙂

  Anonyymi: Kiitos vinkistä! 🙂

  Sissi: 🙂

  Anonyymi: Elämäni on sen verran tylsää muiden mittapuulla, ettei tästä paljoa blogiksi asti revitä. 🙂

  minou: Sellaisia vähän jäykempiä nesteitä enemmän, eivät ihan varsinaisia geelimäisiä. 🙂
  Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!

  G: Tuo on ollut kokeilulistallani jo pitkään, mutta INCI ei ole täysin vakuuttanut. Pitäisi silti kokeilla. 🙂

  Anonyymi: En ole, kyllä täältä taas jotain irtoaa. 🙂

 5. Anonyymi

  ootko kokeillu apteekista saatavaa clinidermin kasvovettä? 🙂 se on myös sellane ihana geelimäinen! paras kasvovesi mitä oon ikinä kokeillu!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *