Kivaa kuiville tyypeille

Käytin juuri loppuun erään kuivaihoisen unelman, eli Lancomen geelimäisen Tonique Confort kasvoveden.

Tämä ihastuttava vaaleanpunainen liemi oli juurikin sitä, mitä kuiva ihoni kaipasi.

En hae kasvovedeltäni mitään tehokasta puhdistusta, sillä sen puolen saavat hoitaa varsinaiset puhdistustuotteet, vaan lähinnä vain pH:n tasapainoitusta ja lisää hoitotehoa. Tämän vuoksi suosin erityisesti geelimäisiä kasvovesiä, joiden täyteläinen koostumus saa tuotteet jo valmiiksi tuntumaan aivan siltä, kuin laittaisin iholleni ohutta ja kosteuttavaa seerumia.

Lancomen versio geelimäisestä kasvovedestä oli oikein hyvä, mutta uskoisin voivani löytää jostakin sisältönsä puolesta jonkun vieläkin vakuuttavemman, joten etsinnät jatkuvat tulevaisuudessa. Voin kuitenkin suositella tätä kasvovettä kuivaihoisille, joiden iho kaipaa kosteutusta kaikin mahdollisin apukeinoin, joita vain käytettävissä on.

Onko joku muu tykännyt tästä? Muita geelimäisten kasvovesien ystäviä?

PS. Blogini puolella on taas ollut pientä hiljaisuutta, mutta jotenkin minusta on viime aikoina vaan tuntunut siltä, ettei minulla ole oikein ollut mitään sanottavaa ja annettavaa. Periaatteessa kerrottavaa ja höpöteltävää olisi ollut vaikka kuinka, mutta jotenkin olen vaan löytänyt elämästäni viime aikoina tuhat ja sata uutta ja ihanaa juttua, joihin olen energiani keskittänyt. Ja jotenkin nämä hömpänhömppä jutut ovat vaan tuntuneet niin älyttömän vähäpätöisiltä kaiken rinnalla, enkä ole malttanut keskittyä näihin yhtään. Mutta älkää pelätkö, kyllä minä vielä bloggailen jatkossakin, sillä tätä postausta näpytellessäni muistin taas, miksi tämä on niin kivaa. En takaa mitään postaustahdista, mutta kyllä näitä postauksia jatkossakin tänne tipahtelee!

Kommentit (10)
  1. ajattelinkin sinua just eilen kun kävin kurkkaamassa blogiisi ja mietin että varmaan nautit elämästäsi ja uusien tuulien puhalluksesta – osuinkin siis oikeaan :)!
    kiva, että ehdit kuitenkin meille postata taas :)!

  2. ihanaa kun nyt taas postasit :). ehin jo vähän kaipailemaan sua ;). pakko myöntää et se oli tosi kivaa kun joskus postasit joka päivä, luin sun blogia jopa pari kertaa kun olin miami beachissa lomalla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *