Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Okei, juuri nyt en osaa kauheasti mitään muuta kuin huutaa ja hihkua onnesta, mutta en toisaalta usko, että kukaan jaksaa vaatia minulta yhtään sen kypsempää käytöstä, sillä tänään on minulle varsin merkittävä päivä.

Korealaisen ihonhoidon oppaani on nimittäin vihdoin tullut myyntiin!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

 

Voitte uskoa, että olen odottanut tätä päivää lievästi sanottuna kovasti. Se on tuntunut isolta haaveelta ja kirjan julkaisupäivä on jatkuvasti ollut jossakin kaukana tulevaisuudessa, joten tuntuu edelleen uskomattomalta, että kirja on nyt oikeasti olemassa ja kaupoissa.

En vieläkään ihan käsitä sitä, sillä en ole vielä itse päässyt pitämään kirjaa omissa käsissäni. Olen saanut tutuilta ja tuntemattomilta kuvia, joissa he pitelevät kirjaani, mutta omat kappaleeni jumittavat edelleen PostNordin terminaalissa täällä Ruotsissa ja saan ne vasta viikonlopun jälkeen. Siihen asti elän siis epätodellisissa tunnelmissa miettien, että kirja ilmeisesti on olemassa, kun ihmiset sitä jo kerran ostavat, mutta se ei vielä tunnu konkreettiselta jutulta, koska en ole itse saanut koskea siihen.

Virve Fredman Kirja korealainen ihonhoito

Kirjat saapuivat tänään aamulla Elevenin varastolle ja kollegani laittoi minulle niistä kuvan. Kyllä, kirjat ovat ihan oikeasti olemassa ja niitä on täällä nyt aika paljon. Homma tuntui silti vieläkin hyvin etäiseltä jutulta. Edes se, että hän laittoi kirjasta lähikuvan ei myöskään konkretisoinut asiaa minulle tarpeeksi. Ehkä uskon ja ymmärrän sen sitten, kun vihdoin maanantaina (toivottavasti…) saan omat kappaleeni ja pääsen selaamaan niiden sivuja.

Postaan kirjasta lisää toiste, sillä moni on halunnut kuulla mm. prosessista kirjan kirjoittamisen takana. Nyt minun oli kuitenkin vain pakko saada tulla huutamaan tämä riemuni teille julki, sillä vaikka en ihan olekaan sisäistänyt, että olen oikeasti julkaissut ihan oikean kirjan, tuntuu silti aivan älyttömän hyvältä, että kirja on nyt myynnissä.

Kirja löytyy myynnistä täältä.

Edit. Täältä löytyy uudempi postaukseni, joka kertoo kirjan kirjoitusprosessista.

Virve Fredman Kirja korealainen ihonhoito

Toivottavasti tykkäätte kirjasta!

EDIT. Ihana Viilankantolupa-blogin Petra ehti jo tehdä kirjasta arvion blogiinsa. Sen voi käydä lukemassa täältä.


Lue myös:

Tulevan kirjani aihe on tietysti…
Ajatus kirjaan lähti kamalasta kohtaamisesta työpaikalla
It’s official: Kirjani ”Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon” julkaistaan tammikuussa!

Kommentit (26)
  1. Onnea! Pakko oli heti tilata! Tämä on mahtavuutta ❤

    1. Kiitos ja ihan mahtavaa, että tilasit!!! <3

  2. Onnea! <3

    1. Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *