Kiko Kiko Kiko!

Meinasin kiireiltäni täysin unohtaa raportoida teille Roomassa tehdyistä kosmetiikkaostoksistani!

Kuten mainitsin, en ostanut paljoa. Koska muutan Lontooseen ensiviikolla, en todellakaan tahtonut lisätä muuttokuormaani suurella tavaramäärällä. Tämän vuoksi jopa hieman välttelin kosmetiikkamyymälöissä pyörimistä koko lomani ajan.

Reissuni viimeisenä iltapäivänä kuitenkin hairahduin pyörähtämään Terminillä sijainneessa Kikossa ja kuinkas sitten kävikään…

Kiko on italialainen, värikästä ja ihanaa kosmetiikkaa pilkkahintaan myyvä ketju, jolla on liikkeitä Italian ulkopuolellakin. Tuotteet ovat hyvälaatuisia ja valikoimasta löytyy niin klassisia sävyjä kuin trendivärejä ja -tuotteitakin.

Myymälässä oli menossa alennusmyynti, josta nappasin mukaani yhden aivan ihanan kynsilakan, joka on tällä kertaa täydellinen Tiffany-match (joskaan ei kuvissa näytä aivan siltä). Yritin vältellä heti sisään astuttani sivusilmälläni alekorista bongaamaani lakkaa, mutta nähtyäni sen myyjän kynsissä en vain voinut enää hillitä itseäni. Lakka oli U-PE-A!

Kikon lakka sävyssä 389 on ihastuttava, hieman vihertävän turkoosi creme-lakka, joka jätti yhdellä kerroksella hieman raidallisen pinnan, mutta jonka lopputulos tasoittui toisella kerroksella.

Kuvassa lakka on ollut kynsissäni jo useita päiviä, mistä johtuu sen jo suttuiseksi mennyt ulkonäkö. Kuva on siis otettu juuri ennen lakan poistoa.

Pidin lakasta, sillä se levittyi kynsilleni hyvin ja sen sivellin oli sopivan napakka ja mukavan kokoinen, minkä vuoksi sillä oli helppoa levittää lakka siististi. Käyttäisin näitä lakkoja mielelläni eri väreissäkin!

Toinen Kikon ostokseni oli kasvoharja.

Himotukseni tällaiseen syntyi eräässä Shiseidon koulutuksessa, kun näin merkin ihastuttavan pehmeän kasvoharjan, jonka avulla merkin puhdistusvoiteet vaahdotetaan pienessä kulhossa ylelliseksi, kermavaahtomaiseksi puhdistustuotteeksi, joka sitten harjan avulla pyöritellään kasvoille. En ole vielä raaskinut ostaa Shiseidon omaa kasvoharjaa, mutta nähdessäni Kikon (muistaakseni) kuutisen euroa maksaneen, mutta silti ihanan pehmeän harjan en voinut välttyä kiusaukselta ja ostin harjan itselleni.

Aiemmat kokemukseni kasvoharjoista ovat olleet kamalia, sillä niiden harjakset ovat aina olleet aivan liian kovia ja ihoa raapivia. Tässä harjakset ovat kuitenkin ihastuttavan pehmeät ja iholle hellät. Lisäksi harjasten seassa on muutama pehmeä silikonista (?) tehty harjas, jotka lisäävät puhdistustehoa.

Harja on ollut mukava pesututtavuus, mutta hankin vielä varmasti joskus Shiseidon oman harjan ja vaahdottelen sen avulla sarjan puhdistusvoiteesta minulle ihania iltavaahtoja. Jos minulla ei kerran ole kylpyammetta, tahdon sentään päästää kasvoni vaahtokylpyyn!

Nämä kaksi pientä ostosta jäivät kuitenkin ainoiksi Rooman kosmetiikkaostoksikseni. Kommentteja mahtakohteen kosmetiikkatarjonnasta voi kuitenkin lukea laajemmin tästä aiemmasta postauksestani.

Onko teillä kokemuksia Kikon tuotteista? Millaisia löytöjä olette tehneet? Missä maassa olette Kikolla shoppailleet?

Kommentit (16)
  1. Mulla on tota ihan samaa lakkaa. Se on niin ihanan väristä! <3

  2. Mulla on Kikon Highliter, sekä siskoilleni ostin merkin magneettilakkaa ja luomivärin. Kaikki oikein toimivia ja kivoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *