Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiitos kosmetiikan, olisin nykyään äärimmäisen lahjakas näissä klassikkopeleissä

En ole aikoihin päässyt pelaamaan perinteisiä pelejä, mutta uskon, että olisin nykyään aivan ässä monissa niistä kaiken sen harjoittelun seurauksena, jota kotona saan kosmetiikkani kautta väkisinkin.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Aloitetaan nyt vaikka siitä, että voittaisin varmasti minkä tahansa muistipeliturnauksen koska vain. Kun meikkipöytä näyttää lähes aina tältä, täytyy väkisinkin treenata itselleen supermuisti, jonka ansiosta tietää aina aamulla automaattisesti kiireessäkin, että mistä suunnasta tavaroita lähtee kurkottelemaan.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Huojuvassa tornissa olisin yhä mestari. Sanonpahan vaan, ettei sitä todellakaan tule treenanneeksi yhtä suurella panostuksella, jos kyseessä on vain torniksi kasattuja puupalikoita, joiden välistä täytyy vetää pois yksi romauttamatta muista tehtyä tornia. Kokeilkaapa lisätä panoksia ja pistäkää kasaan huomattavasti arvokkaammat meikkituotteenne – takaan, että panostatte tornien pystyssä pysymiseen enemmän!

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Lapsena yksi suosikkipelejäni oli myös tikkupeli, jossa kourallinen tikkuja heitettiin pöydälle ja voittaja oli se, joka sai lopulta poimittua niitä useamman liikuttamatta muita tikkuja. En nyt haluaisi kehuskella, mutta sanonpahan vain, että taitoni siinäkin pelissä ovat tulleet kehittyneeksi melko paljon nykyisillä pensseleilläni pelatessani.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Sanoisin myös, että Alias-henkiset sananselitystaitoni ovat kehittyneet huomattavasti, sillä väillä täytyy myöntää, että kaipaan tuotteiden löytämiseen ehkä vähän apua eikä ole aina ihan helpointa selittää miehelle, miltä näyttää vaikkapa Duroyn ovaalisivellin tai Estée Lauderin ripsiväri.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Myös Monopoli-taitoni ovat varmasti parantuneet näiden meikkien kanssa puuhatessa. Nykyään ymmärrän meikkituotteiden kautta hankittujen kokemusten vaikutuksesta huomattavasti paremmin, koska kannattaa ostaa Kasarminkatu ja milloin Eira on kannattavampi sijoitus.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Muuttuvaan labyrinttiin minua ei kannata enää edes kuvitella haastavansa, sillä tässä on tullut treenattua niin hyvin erilaisia palojen liikutteluja ja niiden vaikutuksia kokonaisuuden toimivuuteen, että ette taatusti enää voittaisi minua.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Shakissakin olen haka, sillä osaan ottaa taktisia riskejä ja laskea lahjakkaasti niiden kannattavuutta seuraavat siirrot mielessäni ennakoiden.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Ylipäätään koko uusien meikkituotteiden kokeilu on kuin Afrikan tähden pelaamista: Välillä kohdalle sattuu rubiini, smaragdi tai topaasi, joskus pelkkä hevosenkenkä tai jopa rosvo ja aina välillä kuitenkin onneksi se Afrikan tähti. Niitä kaikkia kerätessä tulee sitten välillä käytettyä rahojaan jopa vähän turhankin takia ja hieman typerästikin.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Varsinkin aamuisin meikatessa koko homma tuntuu kuitenkin usein hieman kuin aasin hännän kiinnitykseltä: periaatteessa tiedät, mihin kohtaan tuotetta pitäisi tuikata, mutta lopputulos saa silti usein aikaan naurua.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Ja muistatteko sen Lattia on laavaa -leikin, jossa lattialle osumista piti välttää, sillä sillä oli tuhoisia seurauksia? No, sillä on edelleen tuhoisia seurauksia, jos on vähänkään varomaton…

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Sik-sak-sokkeloks on edelleen mielessäni pyörivä hokema, sillä kävely meikkipöytäni lähistöllä on edelleen kuin Twist-narulla pelaisi: vältä astumasta tuohon, älä kurota tänne, kyykisty vähän ja astu varovasti niin pärjäät.

Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Ja hei entäs se peli sitten, jossa pöydälle on kasattu esineitä, jotka tulee painaa mieleen ja jonkun täytyy yrittää muistaa, minkä niistä muut ovat poistaneet pöydältä? Noh, siinä minä olisin surkea… En nimittäin taatusti huomaisi, vaikka näistä katoaisi useampikin!

Haluaisin todella kovasti päättää tämän postauksen kertomalla, että siinä näkyvät kuvat ovat täysin lavastettuja, mutta valitettavasti ne paljastavat totuuden arjestani. KonMari ja minimalismi ovat lähellä sydäntäni, mutta sitä ei vain voi päätellä heti kosmetiikkajemmoistani, jotka kyllä pirskahtelevat minulle sitä kaivattua iloa, mutta samalla pitävät huolen, etteivät ne alueet, joilla itse liikun pysy siisteinä yhtä päivää kauemmin…
Ostolakossa sotkuinen meikkipöytä

Muita, jotka olisivat nykyään erityisen lahjakkaita näissä tai muissa lapsuuden peleissä ja leikeissä?


Lue myös nämä postaukseni:

Gua Sha Plate Maanisdepressivinen bloggaaja Loreal Colorista Washour Pinkhair kokemuksia

Kommentit (26)

 1. Cara

  Järjestelyfriikki minussa huutaa suoraa huutoa näitä kuvia katsellessa. 😀 Ei sillä, että itse olisin todellakaan mikään minimalistinen tyyppi – päinvastoin. Tavaraa voi olla paljon, kunhan ne on aseteltu… Hahaa! 😀 Mutta ai että kuitenkin nautin tämän postauksen rehellisyydestä, tämä on ihanaa vaihtelua ”kaikkien” muiden täydellisen puhtoisiin ja äärimmäisen minimalistisiin koteihin. Tällaista se elämä monesti on ja kyllä se saa blogissa näkyä. 🙂

  • Virve Vee

   …voisitko tulla tännekin vähän järjestelemään? 😀 Järjestelen itse tavarat paikoilleen yleensä aina kerran viikossa, mutta tältä homma usein näyttää lopulta ennen uutta järjestelykierrosta, kun kaikki on hieman siellä täällä kokeilun ja kuvailun jäljiltä. 🙂

 2. Tuikku

  Tetristä on tullu harrastettua, kun laatikko on x kokoinen ja tavarat sitten ei suostu olemaan standardi kokoisia. Mites ois paikka kaikelle -ryhmä?

  • Virve Vee

   Tetristä saa kyllä tosiaan harrastella. 🙂 Paikka kaikelle -ryhmässä olen jo mukana, pitää varmaan etsiä joku ihan puhtaasti laiskojen ihmisten ryhmä… 😀

 3. lol

  Oksettava näky.

  En yhtään ihmettelisi vaikka noiden kasojen alla pesiytyisi sokeritoukkia tai turkiskuoriaisia.

  • Virve Vee

   Etkö tykkää kotieläimistä? 😉

   Ei vaan, en usko, että niitä ehtii nyt sentään muutamissa päivissä syntyä paikkoihin, joissa on kuitenkin muuten siistiä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *