Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiitos ja nätti niiaus

Ostolakossa-blogillani on takanaan jo parin vuoden historia ja täällä käy päivittäin useamman tuhatta ihanaa lukijaa ilahduttamassa minua ihanilla kommenteillaan ja pitämässä mieltäni virkeänä mielenkiintoisilla kysymyksillään. Ja joskus nämä mahtavat lukijani huikkaavat jopa töissä ollessani minulle kiitokset blogistani, mikä on erityisen palkitsevaa!

Nautin suunnattomasti blogini kirjoittamisesta ja kiitos siitä kuuluu ehdottomasti teille lukijoille. On ollut ilo huomata, kuinka fiksua väkeä te lukijani olettekaan! Täällä ei kukaan käy provosoimassa muita tai heittelemässä ilkeyksiä minun tai toisten niskaan. (Ja jos joskus käykin, niin tarvittaessa te ihanuudet pidätte jopa hieman minun puolianikin.) Jos joku lukija kysyy jotakin, antavat muut lukijat omia vastauksiaan ja ehdotuksiaan avuliain mielin (jatkakaa tätä ehdottomasti, sillä myös minä tahdon teiltä vinkkejä eikä minun sanani ole missään tapauksessa laki, vaikka tämä onkin minun blogini). En edes muista, koska olisin joutunut jättämään julkaisematta jonkun kommentin. Eli te nyt vain olette olleet kaikin puolin oikein mallikkaita lukijoita, jollaisia toivoisin jokaisella bloggaajalla olevan!

Kiitoksena teille tahtoisinkin nyt arpoa teidän kesken yhden ihanan jutun.

Tämä kaunis platinanvärinen Estee Lauderin meikkisalkku lähtee yhdelle teistä lukijoista. Se sisältää neljä huulipunaa, neljän sävyn poskipunapaletin, 18 sävyn luomiväripaletin, minikokoisen ripsivärin, kolme silmämeikkikynää sekä kolme sivellintä.

Setti arvotaan ja arvontaan voivat osallistua kaikki, jotka löytyvät bloggerin kautta lukijalistaltani (katso sivun alareuna). Tiedän, etteivät kaikki teistä lue blogiani bloggerin kautta, mutta hei, nyt on hyvä syy ottaa blogger käyttöön!

Jos tahdot osallistua arvontaan, kerro tämän postauksen kommenttiosiossa

MIKÄ BLOGINI POSTAUS ON JÄÄNYT MIELEESI?

Onko joku postaus ollut erityisen informatiivinen, hassu, järjetön, elämäästi mullistanut tai muuten vaan verkkokalvoillesi syöpynyt? Onko joku postaus saanut sinut kokemaan valaistumisen, tuonut elämääsi avun tai ihan vaan kiukuttanut sinua syystä tai toisesta aivan suunnattomasti?

Arvontaan voi osallistua 26.2. saakka ja voittaja ilmoitetaan täällä kuun lopussa.

Lopuksi vielä iso kiitos ja neitimäinen niiaus kaikille teille upeille tyypeille, joiden vuoksi tätä blogia on huippumahtavaa kirjoittaa!

Kommentit (308)

 1. dixillusions

  Vielä kerkeää! 😀 Parhaiten on jäänyt mieleen Volumaster-postaus, sillä oon itse ihan koukussa kyseiseen rautaan 🙂 Lisäksi mineraalimeikkipostauksista on ollut apua.

 2. Jaana M.

  Minusta ehkä paras postauksesi on ollut se missä olet esitellyt kaikki meikkisi. Sorry, kun olen myöhässä, mutta on ollut niin kiireitä, että täälä viikolla vasta nyt ehdin tänne kurkkimaan.
  Ai niin aloin virallisesti lukijaksesi. Olet ollut minun listalla silti koko ajan 🙂

 3. How’s everything? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] on ehtinyt kertoilla minulle lempparipostauksiaan arvontapostauksen yhteydessä ja äkkikuikuilemisella sain selville, että useampi teistä on tykännyt […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *