Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiharat suoristusraudalla videona

Blogikuvissani ovat aina silloin tällöin vilahtaneet hiukseni niiden kiharrettuna versiona ja moni onkin ne nähdessän kysellyt, kuinka kiharani teen.
Vastaus on, että teen ne muotoiluraudalla. Minulla on käytössäni muistaakseni keväästä 2007 asti minua uskollisesti palvellut GHD:n IV-rauta, joka on palvellut minua loistavasti niin hiuksia suoristellessa kuin kiharrellessakin.

Minulle on tärkeää, että rauta lämpenee nopeasti (30 sek), on sopivan kokoinen, liukuu hiuksissa hyvin ja että sillä suoristellessa hiusosioon riittää yksi veto. Minun hiuksissani GHD on tehnyt näissä tehtävissä hommansa loistavasti, joten se onkin ollut niiden paras ystävä.

Koska minulla on nykyään käytössä näppärä videokamerani, kuvasin tässä eilen aamulla (kirjaimellisesti) pikaisen videon hiusteni kihartamisesta. Käytän tätä kiharrustapaa usein, sillä homma on nopeaa (vieden paksuhkossa tukassanikin korkeintaan 10 min) ja lopputuloksena ovat joko kauniit isommat laineet tai korkkiruuvikiharat raudan käyttötavasta ja hiusosioiden paksuudesta riippuen.
Kuinka paljon te käytätte muotoilurautaanne? Suoristatteko, taivutteletteko, kiharteletteko?
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (26)

 1. virve

  Tekniikkalaji. 😉 Hiukset ovat itseasiassa enemmän vaan huulten välissä eivätkä suussa niin, että kastuisivat. 🙂

 2. pa-kaKos

  Täällä myös ghd käytössä, muuta en enää huoliskaan. Ja ammattilaisena vinkki. Käytä AINA lämpösuojaa kun käytät hiuksiin lämpöä. Ja tuo höyry on hiuksissa olevaa kosteutta ja/tai muotoilutuotetta. Käytän päivittäin rautaa eikä ne huonossa kunnossa ole kun myös muistaa hoitaa. Ihana blogi 🙂

  • virve

   Aivan, höyry ei tosiaan tarkoita, että tukka olisi palamassa. 😉 Lämpösuojatuotteet tukevat yleensä myös muotoilun lopputulosta, eli saavat kiharat tai suoristuksen pysymäänkin hiuksissa paremmin. 🙂

   Ja kiitos. 🙂

 3. Anonyymi

  Kiitos minunkin puolestani! Hiusten kihartaminen on semmoinen juttu mitä HALUAISIN osata tehdä näppärästi, mutta olen toivoton tumpelo. Tämä antoi inspiraatiota 🙂

  -Piia

 4. Anonyymi

  Jes! Ensimmäisen kerran tämän videon katsottuani sain kiharat suoristusraudalla onnistumaan! Kiitos! 🙂

 5. Anonyymi

  voi kiitos tuhannesti! vasta tämän videon jälkeen älysin tuon tekniikan…ollu valmistujaiskampaus hakusessa mut tän avulla voin loihtia vaikka mitä päähäni!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *