Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kielen värjäävä Chupa Chups -tikkari

Jos pitäisi valita maailman paras tuoksu, vastaisin epäilemättä omena. Mikään ei ole minun nenääni ihanempaa kuin kirpsakka omenan tuoksu ja voitte arvata, kuinka nenäni kieppui riemusta kun kuulin näiden olemassaolosta:

XZ on tuonut myyntiin aivan ihanat omenaiset shampoon ja hoitoaineen!

Minun nenääni nämä tuoksuvat samanlaisen makeankirpsakan omenaiselle kuin ne ainakin lapsuudessani parilla markalla myynnissä olleet Chupa Chupsin vihreät kielen värjäävät tikkarit. (Omenaremmitkin taitavat tuoksua tälle samalle?)

Shampoo pesi tukan hellävaraisesti jättäen sen kuitenkin puhtaaksi.

Mitään natisevaa puhtautta tämä ei kuitenkaan tehnyt, vaan tukka jäi jo tämänkin jäljiltä melko sileäksi.

Tykkäsin tästä muuten kovasti, mutta jotenkin olen huomannut, etteivät XZ:n shampoot ole kovin riittoisia omassa käytössäni. Shampoota tuntuu kuluvan melko paljon, sillä varsinkaan ensimmäisellä vaahdotuksella shampoo ei meinaa lähteä vaahtoutumaan ja sitä kautta levittymään kaikkialle. Toinen vaahdotus sujuu sitten jo paremmin ja tuotekin on sillä kertaa riittoisampaa. (Vaahdotan aina kahdesti, jotta saan varmasti puhdasta. Ekalla vaahdotuksella lähtevät muotoilutuotteet ja toisella sitten loputkin liat ja rasvaisuudet.)

Hoitoaine siloitti tukkaa melko hyvin ja antoi ihanan kiillon tukalle jättäen sen hoidetun tuntuiseksi, muttei liian lättänäksi.

Kuten shampookin, on myös hoitoaine silikoniton.

Hoitoainekin oli varsin mukava peruskosteuttaja, mutta kuten ei shampookaan, ei tämäkään tunnu käytössäni kovin riittoisalta jostain syystä.

Shampoon ja hoitoaineen huumaava tuoksu, halpa hinta ja peruskivat ominaisuudet saavat minut kuitenkin suosittelemaan niitä. Uskon myös, että tuotteet toimivat paremmin hieman ohuemmassa tukassa, jolloin riittoisuuskin on parempi.

Tykkään silti itse XZ:n tuotteista ja jotenkin nämä vaan olivat mukavia perustoimivia tuotteita tukassani ja käyttäisin näitä mielelläni jatkossakin. Varsinkin, kun hinnat ovat näin kohdallaan ja yksi pullo irtoaa noin kolmen euron hintaan.

Onko joku muukin jo kokeillut näitä XZ:n kirpsakan omenaisia uutuuksia?

Kommentit (20)

 1. jasmin

  olen aina miettinyt, että mitä tämä kahteen kertaan vaahdottaminen tarkoittaa?? 😀

 2. hanska

  taitaa mennä ostoslistalle, kunhan saan ensin edellisiä kulutettua pois 😀 mulla on mm. cutrinin omenainen hiustenpesusetti puoliksi käytettynä ja tuo kyllä kuulostaa ihanalta! rakastan omppupomppuja! en kyllä ymmärrä, miten saan koskaan luvan ostaa jotain uusia, kun tuntuu ettei nuo edelliset lopu koskaan!

 3. Anna Banana

  Itselläni on käytössä tyrni-shampoo ja -hoitoane. Toisin kuin Sannulla toimivat ne itselläni suoravärien kanssa vallan mainiosti. Suosin linjaa lähinnä tuon avainlippu-merkin ja hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Tosin alkaa jo tyrnin tuoksu tulla korvista ulos, joten pitää kokeilla vaihteeksi jotakin toista laatua.

 4. Hanna

  Mä sieppasin nää kans hyllystä suoraan ku näin nimen, no toki piti haistaakin, hullaannuin tuoksuun täysin.. Mutta ei, mulla on nyt jotenki tosi vaikee päänahka, en tiedä missä on vika.. Nää omput jäi puoliks käyttämättä kaappiin, tukka rasvottu tosi nopeesti ja sit päänahka hilseili aivan pöllynä. Tosin nyt ton ompun jälkeen oon kokeillu kahta eri shampoo+hoitoaineyhdistelmää, toiset Pantene, toiset Cutrin, mut sama juttu.. Pitäsköhän kokeilla sit tota tuplapesujuttua O.o

 5. Anonyymi

  Ostin tämän kaksikon eilen kokeiluun kehujesi jälkeen! Ai että omenan tuoksuinen kylppäri oli pirtsakka 🙂 Minulla on suuri ongelma varsinki ku ollaan menossa hyvällä vauhdilla kohti pakkasia. Elikkä omistan hyvin vaalean (edes blondaavat ja hopeashampooheebot ei pääse tälle tasolle), hennon ja ohuen hiuslaadun jolla on suuri rakkaus takkuja kohtaan. Tällä hetkellä se on hyvin sähköistyvä myös, joten mikä avuksi? Kokeilin tätä omenaa kosteutuksessa, lopputulos ihan OK… Lisäksi päänahkani helposti rasvoittuu niin superkosteutus-tehohoitsikka kuulostaa painajaiselta, koska en halua lättänää vaikutelmaa muutenki ohueeseen kuontaloon. Ps. luin eräs sairaspäivä blogisi kokonaan läpi ja täytyy sanoa, että kosmetiikkani lähti roskiin ja etsin vain iholleni sopivat tuotteet tästä lähtien 🙂

  – Semppa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *