Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kiehl’s?

Sain töistä kassillisen erään Suomeen rantautumaisillaan olevan kosmetiikkasarjan tuotteita:

Kiehl’s on 160 vuotta vanha yhdysvaltalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteita monet ovat jaksaneet raahata Suomeen ulkomailta asti ihan vaan sarjan ympärillä pyörineen vouhotuksen takia.

Sarja on minulle tuttu lähinnä vain nimenä. Tiedän kyseessä olevan taas yhden L’orealin omistaman sarjan, mutta that’s it. Olen yrittänyt tutkia pulloja ja nettiä ja keksiä jonkun kultaisen langan tähän juttuun, mutta en ole vaan millään keksinyt, mikä tästä sarjasta tekee niin hienon. Auttaisitteko?

Olisin kyllä ihan valmis taas rakastumaan, jos joku vaan kertoisi minulle, että miksi.

Pakkaukset ovat makuuni jotenkin… nooh, eivät nyt vaan ole ihan makuuni. Senkin olen tosin valmis sivuttamaan, mikäli näissä on joku hirveän hieno juttu.

Vaikka tykkään lukea pakkaustekstejä, on niitä näissä jotenkin ihan vaan turhan paljon. Mutta ei sekään toki haittaa, mikäli nämä oikeasti toimivat mainiosti eivätkä tekstit ole vain pelkkiä korulauseita.

Jotkut INCI-listat ovat ihan ok, mutta mistään luonnonkosmetiikasta tai muustakaan erityisestä ei tässä kuitenkaan ole myöskään kyse. Sekin on toki ok, jos aineosat muuten vaan tekevät hyvää jälkeä. (Paitsi että joku luomu-linja Kiehl’siltä kuitenkin löytyy.)

Voisiko joku siis kertoa minulle, mikä Kiehl’sissä on se juttu, joka tekee sarjasta kaiken sen hypetyksen arvoisen, mitä olen siitä kuullut?

Käsittääkseni Kiehl’s ei siis käytä rahaa mainostamiseen vaan satsaa rahansa myymälöihinsä ja näytteisiin ja luottaa, että suusta suuhun kulkeva kehu kyllä saavuttaa kaikki.

Kiehl’s avasi tänään esimmäisen Suomen myymälänsä Helsinkin Kämp Galleriaan. Oletteko odottaneet liikkeen avaamista innolla? Ehtikö joku jo käydä siellä? Kuinka moni aikoo käydä kurkistamassa myymälän?

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  juárez: Thanks for sharing!
  Kivaa nähdä sinuakin kommenttilaatikon puolella taas piiiitkästä aikaa! 🙂

 2. Anonyymi

  Heti sen jälkeen, kun olin lukenut tän sun postauksen, näin sitä paikallisessa kaupassa! 😀 Aiemmin en ollut kuullukaan sarjasta.

 3. Anna

  Voi, kyllä mäkin oon jaksanu raahata Kiehlsiä ulkomailta asti, mutta en sarjan ympärillä pyörineen vouhotuksen takia, vaan sen takia, että tuotteet sattuu olemaan itselleni tosi hyviä! Oon kokeillu lukuisia eri merkkejä, lähinnä kasvojenhoitotuotteita ja oikeeta sarjaa ei meinannut millään löytyä. Mulla on haastava pintakuiva sekaiho, joka on herkkä, couperoottinen jne. Satuin kerraa Kiehlsin osastolle Kööpenhaminen lentokentällä ja sain sieltä niin paljon näytteitä, että pärjäilin ja testailin niitä pienen ikuisuuden. Ja huomasin paniikin iskevän, kun näytteet alkoi loppua. Erityisesti silmänympärysvoide Creamy Eye Treatment on ensimmäinen tarpeeksi kosteuttava omaan tarpeeseeni. Koostumus on täydellinen. Myös Eye brightening silmänympärysseerumi on ihanan samettisen tuntuinen ja virkistää silmänympärystä huonosti nukutun yön jälkeen. Mä en ihan hirveesti ymmärrä incien päälle, mun kriteerinä on se, miltä voide tuntuu iholla; Ei liian kevyt, ei liian tahmainen. Niin ja ennen kaikkea se, että iho näyttää hyvältä ja kuulaalta. Mutta näinhän se on, että kaikki ei sovi kaikille. Itse oon kokeillu monia merkkejä selektiivisestä kosmetiikasta luonnonkosmetiikkaan, mutta täydellistä ihonhoitosarjaa ei meinannu löytyä. Purkki toisensa jälkeen jäi kesken. Sitten tuli tämä Kiehl's, joka ei edes mielestäni ole mitenkään riistohintainen, kuten voisi kulttimerkiltä odottaa. Ja mitä tulee noihin purkkeihin, omaan askeettiseen tyyliin ne sopii täydellisesti. En usko, että noin moni 'vouhottaisi' jotain merkkiä, ellei se oikeasti olisi hyvä?! Rahanhukkaa se olisi. L'oreal on mun inhokki, enkä niin välittäisi sen omistavan Kiehl'siä, mutta se taitaa nyt olla pienin mun ongelmista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *