Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Löytö: Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy

Jankutan loputtomiin kaksoispuhdistuksen puolesta. Kerron, kuinka loistavasti se yhdistää sekä tehokkaan että hellävaraisen ihonpuhdistuksen ja julistan, että varsinkaan ilman sen ensimmäistä vaihetta eli puhdistusöljyä en voisi edes elää.

(Jos olet kuitenkin onnistunut tähän asti välttymään vouhotukseltani, mutta mielenkiintosi heräsi nyt, niin täältä löytyy kaksoispuhdistuksen salat paljastava syväluotaava aiempi postaukseni.)

Sitten tulee se kinkkinen kohta. Minulta pyydetään suositusta hyvästä ja edullisesta puhdistusöljystä, jota ei tarvitsisi tilata netistä. Siinä vaiheessa minulla on monesti mennyt sormi suuhun.

Puhdistusöljyt

Varsinkin korealaisten tuotemerkkien valikoimiin kuuluu lähes jokaisen sarjan kohdalla puhdistusöljy ja vieläpä edulliseen hintaan. Klikkailen niitä itse usein eBay-ostoskoriini, mutta jos puhdistusöljyn saamiseksi ei tahdo lähteä merta edemmäs kalaan, ei tarjontaa ole tällä hetkellä enää kauppojen hyllyiltä liiemmin löytynyt – kohtuullisella hinnalla varsinkaan.

Puhdistusöljyt

Olen valitellut asiaa täällä blogissakin muutamaan otteeseen ja saanut uikutteluni seurauksena vinkin, että Kicksin oman merkin Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy olisi hyvää ja testaamisen arvoista tavaraa. Pullollisella puhdistusöljyä oli täällä Ruotissa hintaa n. 14 euroa, mikä kuulosti oikein sopivalta hinnalta, joten kiikutin pullon Kicksin ohi kävellessäni kassalle.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Tuotelinjan nimi on Pure & Simple ja siltä tuotteen sisältökin tosiaan näytti – tuote koostui nimittäin vain viidestä raaka-aineesta ja hajusteesta. Rapsiöljyä, oliiviöljyä ja aprikoosiöljyä yhdistävä puhdistusöljy kuulosti minun korviini sisällysluettelonsa perusteella epäilyttävästi tuotteelta, joka ei huuhtoutuisi iholta vaivatta vedellä, mutta olin erittäin kiinnostunut antamaan sille mahdollisuuden näyttää kykynsä.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Melko täyteläinen puhdistusöljy levittyi yllätyksekseni kasvojen iholle miellyttävän tuntuisena, eikä tippaakaan liian rasvaisena tai tönkkönä. Puhdistusöljy irrotti iholta vaivatta meikin ja epäpuhtaudet, minkä lisäksi se sopi loistavasti myös silmämeikin poistoon.

Kun iholle lisäsi hieman vettä, lähti tuote emulgoitumaan kevyesti ja kasvojen huuhtelu haalealla vedellä puhdisti tuotteen ihon ongelmitta. Iho jäi puhdistusöljyn jäljiltä miellyttävän  pehmeäksi, mutta samalla myös puhtaan tuntuiseksi.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Kicksin oma puhdistusöljy osoittautui todella loistavaksi tuotteeksi, joka sopii minusta aivan loistavasti jokaiselle ihotyypille kuivasta rasvoittuvaan ihoon. Kuiva iho rakastaa sen täyteläistä ja ihoa hellivää koostumusta, joka liuottaa mukanaan vaivatta kuitenkin myös rasvaisen ihon liiallisen talin jättämättä kasvoille tippaakaan klähmäistä tunnetta.

Jatkossa hyvästä, edullisesta ja melko helposti saatavilla olevasta puhdistusöljystä minulta kyseltäessä tulee vastaukseni takuuvarmasti olemaan tämä tuote!

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Muita Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljyyn ihastuneita? 

Kommentit (15)

 1. I

  Huomasin juuri että tuo lorealin puhdistusvoide ja vichyn öljy sisältävät myös mineraaliöljyä eli se on jalostettu fossiilisista raaka-aineista. Esim vauvaöljyt ovat kokonaan tehty siitä. Olen vähän järkyttynyt. Kriittisten lähteiden mukaan mineraaliöljy vaan tukkii ihohuokoset ja iho tarvitsee lisää kosteudesta koko ajan.

  • Virve Vee

   Mineraaliöljystä löytyy minusta paljon ihan turhaa hysterisointia. Varsinkin kaksoispuhdistuksessa minusta ei ole mitään väliä, onko tuotteessa mineraaliöljyä jos tuote vain huuhtoutuu iholta hyvin. Iho pestään sen jälkeen kuitenkin vielä toisella tuotteella ja pyyhitään kasvovedellä, eli kyse ei ole iholle jäävästä tuotteesta. 🙂

   Rasvoittuvalla iholla mineraaliöljy saattaa vetää jonkun ihon tukkoon toki. Toisaalta en edes tiedä, miksi rasvoittuva iho käyttäisi mineraaliöljypohjaista voidetta, sillä mineraaliöljyn idea on muodostaa iholle sitä pehmentävä ja kosteuden haihtumista ehkäisevä kalvo, mikä puolestaan sopii loistavasti kuivalle iholle ja ehkäisemään vaikka huulien kuivumista. Se ei kuitenkaan itsessään kosteuta, eli runsaasti mineraaliöljyä sisältävän voiteen alla kannattaa aina käyttää tehokkaasti kosteuttavaa seerumia ensin. (Tämän vuoksi joku voi sanoa, että voidetta pitää lisätä iholle jatkuvasti, mutta eihän se tietenkään voi kosteuttaa ihoa jos ainesosalla ei ole edes kosteuttava ominaisuuksia.) Jos huulet puolestaan ovat kuivat ja rohtuneet, ei mineraaliöljypohjainen huulirasva itsessään kosteuta niitä, eli tottakai me pysyvät edelleen kuivana ja sama pätee ihoon. Mineraaliöljy on siis ihan hyvä aineosa oikeissa jutuissa käytettynä, mutta jos sitä hyödyntäviä tuotteita yrittää käyttää muuhun, niin silloin ei tietenkään toimi. 🙂

 2. Elina

  Oletko kokeillut Dermosilin öljyputsaria? 🙂 Itse laitoin tilaukseen ja oottelen pakettia saapuvaksi. Siinäkin edullinen hinta ja suomalaiselta yritykseltä.

  https://www.dermoshop.com/fi/products/3670-kasvojen-puhdistusoljy-puolukka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *