Löytö: Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy

Jankutan loputtomiin kaksoispuhdistuksen puolesta. Kerron, kuinka loistavasti se yhdistää sekä tehokkaan että hellävaraisen ihonpuhdistuksen ja julistan, että varsinkaan ilman sen ensimmäistä vaihetta eli puhdistusöljyä en voisi edes elää.

(Jos olet kuitenkin onnistunut tähän asti välttymään vouhotukseltani, mutta mielenkiintosi heräsi nyt, niin täältä löytyy kaksoispuhdistuksen salat paljastava syväluotaava aiempi postaukseni.)

Sitten tulee se kinkkinen kohta. Minulta pyydetään suositusta hyvästä ja edullisesta puhdistusöljystä, jota ei tarvitsisi tilata netistä. Siinä vaiheessa minulla on monesti mennyt sormi suuhun.

Puhdistusöljyt

Varsinkin korealaisten tuotemerkkien valikoimiin kuuluu lähes jokaisen sarjan kohdalla puhdistusöljy ja vieläpä edulliseen hintaan. Klikkailen niitä itse usein eBay-ostoskoriini, mutta jos puhdistusöljyn saamiseksi ei tahdo lähteä merta edemmäs kalaan, ei tarjontaa ole tällä hetkellä enää kauppojen hyllyiltä liiemmin löytynyt – kohtuullisella hinnalla varsinkaan.

Puhdistusöljyt

Olen valitellut asiaa täällä blogissakin muutamaan otteeseen ja saanut uikutteluni seurauksena vinkin, että Kicksin oman merkin Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljy olisi hyvää ja testaamisen arvoista tavaraa. Pullollisella puhdistusöljyä oli täällä Ruotissa hintaa n. 14 euroa, mikä kuulosti oikein sopivalta hinnalta, joten kiikutin pullon Kicksin ohi kävellessäni kassalle.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Tuotelinjan nimi on Pure & Simple ja siltä tuotteen sisältökin tosiaan näytti – tuote koostui nimittäin vain viidestä raaka-aineesta ja hajusteesta. Rapsiöljyä, oliiviöljyä ja aprikoosiöljyä yhdistävä puhdistusöljy kuulosti minun korviini sisällysluettelonsa perusteella epäilyttävästi tuotteelta, joka ei huuhtoutuisi iholta vaivatta vedellä, mutta olin erittäin kiinnostunut antamaan sille mahdollisuuden näyttää kykynsä.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Melko täyteläinen puhdistusöljy levittyi yllätyksekseni kasvojen iholle miellyttävän tuntuisena, eikä tippaakaan liian rasvaisena tai tönkkönä. Puhdistusöljy irrotti iholta vaivatta meikin ja epäpuhtaudet, minkä lisäksi se sopi loistavasti myös silmämeikin poistoon.

Kun iholle lisäsi hieman vettä, lähti tuote emulgoitumaan kevyesti ja kasvojen huuhtelu haalealla vedellä puhdisti tuotteen ihon ongelmitta. Iho jäi puhdistusöljyn jäljiltä miellyttävän  pehmeäksi, mutta samalla myös puhtaan tuntuiseksi.

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Kicksin oma puhdistusöljy osoittautui todella loistavaksi tuotteeksi, joka sopii minusta aivan loistavasti jokaiselle ihotyypille kuivasta rasvoittuvaan ihoon. Kuiva iho rakastaa sen täyteläistä ja ihoa hellivää koostumusta, joka liuottaa mukanaan vaivatta kuitenkin myös rasvaisen ihon liiallisen talin jättämättä kasvoille tippaakaan klähmäistä tunnetta.

Jatkossa hyvästä, edullisesta ja melko helposti saatavilla olevasta puhdistusöljystä minulta kyseltäessä tulee vastaukseni takuuvarmasti olemaan tämä tuote!

Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil

Muita Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil -puhdistusöljyyn ihastuneita? 

Kommentit (15)
  1. Yksi hyvä puhdistusöljy löytyy apteekista Vichy-sarjasta. Loistava öljy, joka on mielestäni jäänyt taka-alalle enkä ole sitä nähnyt esillä lehdissä tai blogeissa. Tosin ei siihen kannata enää ihastua sillä ainakin Suomen markkinoilta se katoaa tämän vuoden aikana. Taisi olla kehno menekki. Harmi.

    1. What, ou nou :O Se on nimittäin ollut tosi hyvä ja edullisehko öljy! Siis se miselliteknologiaan pohjautunut, turkoosinsinisessä pullossa oleva tapaus :/

      1. Jep juuri se. Pitää haalia sitä varastoon vielä kun saa 🙂

  2. Ah, kiitos! Olin unohtanut tämän kokonaan! Joskus muinoin tätä kokeilin ja nyt kun L’Oréalin puhdistusöljyä ei enää ole, pitääkin palata tähän. Rakastan puhdistusöljyjä, mutta on ihan köpsää laittaa niihin kymppejä, kun halvemmallakin saa hyvää. Siis kiitos taas kun muistutit tämän olemassaolosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *