Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kevyesti vispattu


Kuiva ihoni on rrrrrakastanut toista(kin) viimeisimmistä vartalovoidehankinnoistani.

Hankin viime vapaillani Lontoon kotiini  Soap & Gloryn uuden Smoothie Star Lightly Whipped Body Buttercreamin, joka on ollut todellakin jokaisen siihen sijoitetun punnan arvoinen.
Ihoni on ollut viimeaikoina erityisen kuiva, joten tällainen tuhti ja täyteläinen vartalovoide oli sille juuri sitä, mitä se on kaivannut.  Nimi ”laightly whipped” pitää muuten todellakin paikkansa, sillä tämä on täyteläistä, mutta silti hieman kuohkeaa.
Tämän käyttöönoton jälkeen ihostani on tullut ihanan pehmeä, sileä ja kimmoisa ja kaikki kuivat läikät jaloistani ovat kadonneet.
Ihmekös tosin, sillä ihanan pehmeän tuoksuinen voide on täynnä ihoa tehokkaasti helliviä aineita. Tuoksussa muuten tuoksuvat pistaasi, manteli ja vanilja ja vaikka en ensinuuhkaisulla heti tälle syttynytkään, on tämän tuoksu loppujen lopuksi ollut aivan ihana.
Täyteläisen koostumuksensa ansiosta vartalovoide on myös ollut todella riittoisa, mikä on melkoisen poikkeavaa minunlaiseni kuivaihoisen ja siksi varsin tuhlaavaisen lotraajan käytössä… Riittoisuus voi tosin myös johtua siitä, että siinä missä vartalovoidepakkauksissa yleensä on tavaraa 200-250 ml, on tässä tuotetta 300 ml edestä.
Oma voiteeni on tosiaan ostettu Lonoon Bootsista, mutta Soap & Gloryn tuotteita voi tilata Suomeen suomalaisen, Lontoossa sijaitsevan JT Beauty Outletin kautta. Tämän ihanuuden löytää tämän linkin takaa.
Kuka muu rakastaa täyteläisiä vartalovoiteita? Onko joku muu jo kokeillut tämän uutuuden? Kenen tekisi mieli?

PS:

Kommentit (16)

 1. Anonyymi

  Hei!

  Osaisitko suositella meikkivoiteita joista löytyy _vaaleita_ sävyjä? Ongelmani on että meikkivoiteet ikäänkuin "tummuvat" oltuaan hetken iholla. Näin on käynyt aika monien, viimeisimpänä Lancomen Teint miraclen kohdalla. Tarvitsisin lähinnä muutamia suosituksia mitä kokeilla, koska vaihtoehtoja on niin paljon!

  Ominaisuuksiltaan meikkivoide saisi olla pitkäkestoinen ja vähintäänkin puolipeittävä. Minulle on joskus sanottu että minulla on "norsunluun" sävyinen iho, eli olen melko vaalea. Monesti se vaaleinkin sävy on liian tumma.

 2. Anonyymi

  Tilasin ton vartalovoin ja sen suihkuvoin.
  Molemmat on ihaniaaaa!!
  Kuntosalin pukkarissa (kuvittelen) muiden nenät nuuhkivat kateellisina, mistä se ihana tuoksu leijailee…
  Lapseni päiväkodissakin tyttöset tiedustelivat, mikä on tämä ihana "haju".
  Vartalovoi alkaa olla jo lopussa, ajattelin kyllä tilata lisääkin, ehkä.

  Pandasilmä

 3. Anonyymi

  Ihastuin itse s&g:n tuotteisiin muutama vuosi sitten ja olen niitä aina saksassa käydessä ostellut. Yritin aikoinaan kovasti etsiä niitä nettikaupoista turhaan. Joten minusta oli ihanaa, kun virve löysi ko. kaupan. Lisäksi on kiva lukea näistä, kun suomeksi ja suomalaiseen tyyliin arvioituna ei merkin tuotteista hirveesti materiaalia löydy. Eli älä virve välitä noista kommentoijista. Kuulostavat vaan kateellisista nillittäjiltä 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *