Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kevättalvi ihan sormien ulottuvilla

Lumene on tuonut markkinoille uudet  ja kynsienhoitotuotteetja sain niistä blogini kautta kokeiluun muutamia lakkasävyjä sekä kynsienhoitotuotteita.
Olin ilmeisen innoissani päästessäni kokeilemaan tuotteita ja ihan erityisesti yhtä minulle toimitettua sävyä, sillä en ollut näköjään malttanut edes kuvata lakkojen sivellintä…
Menköön tämä postaus siis ihan vaan sävyfiilistelyn parissa ja palataan itse lakkojen laatuun, siveltimeen ja muihin yksityiskohtiin tarkemmin toiste!
 
Sävy numero 2 Kevättalvi on aivan ihana vaalea mudanruskea lakka, joka sulattaa sydämeni täysin. Minulla on aiemminkin ollut rakkaussuhteita samantyyppisiin sävyihin, joten heikkouteni tähänkin lakkaan ei lienee ollut yllätys.
Voi lääh, mikä upea sävy! Kynsissä on lakkaa kaksi kerrosta, sillä yksi kerros jäi hitusen läpikuultavaksi paikoittain. Tämän lakkakokeilun perusteella kiinnostuin Lumenen muistakin uusista kynsilakoista kovasti!
Oletteko te jo tarttuneet kaupassa Lumenen uusiin lakkoihin?

Kommentit (3)

 1. Eve

  Lumenen uusiin lakoihin en ole tutustunut, mutta Yves Rocher'n 83 Taupe Rosé on tämänhetkinen rakkauteni (ja Models Ownin Nude Beige <3 Seppälästä lähti neljä Models Ownin lakkaa, hinta yht. 6e! Success!)

  1. lahtiska

   Kyllä vain ja nro 13 "Pionimeri" nousi heti uudeksi nude-suosikiksi.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *