Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kevään ja kesän 2015 kampaustrendi: nutturakoriste

Helpot hiusvinkit, kukapa ei niitä rakastaisi. Tämän vuoksi näytän teille tänään maailman näppärimmän tavan tehdä nopeasti arkeen tai juhlaankin sopiva nuttura.
Homma lähtee perusponnarista. Oma tukkani on tällä hetkellä melko lyhyt, joten ehdin olla jo hetken huolissani, joutuisinko jättämään nutturajutut hetkeksi muille. Onneksi ei sentään tarvinnut.
Tämän jälkeen avuksi otetaan donitsin muotoinen hiusvalkki. Näitä on saatavilla eri värisinä (vaalea, ruskea, musta) ja eri kokoisina ja pitkissä hiuksissani ne olivat mitä kätevin ja nopein tapa tehdä nuttura, kun asetin donitsin ponnarilla olevien hiusten latvoihin ja lähdin vaan rullaamaan hiuksia sen ympärille kuten sukkanutturassa ilman, että hommaan tarvitsisi edes pinnejä. Lyhyessä tukassa hiusmassaa ei kuitenkaan riitä valkin ympärille samalla lailla, joten mitä parhain apu tulee hiusvalkista, jossa on jo valmiiksi hiuksia rullattuna ympärille. Näitä löytyy perushiusväreissä (omani on Glitteristä, muistaakseni noin 8 euroa) eikä tämän kanssa tarvitse pelätä, että valkki vilkkuisi hiusten seasta.
Valkki laitetaan hiusten ympärille, hiukset taivutetaan sen päälle ja ponnarin tyveen napsautetaan tiukka hiuslenkki, joka pitää suortuvat paikoillaan.
Sojottavat latvat voi taivutella valkin reunan alle piiloon.
Tässä vaiheessa tulevat sitten apuun minun omat uudet lempparini, nutturakoristeet.
Tämän kevään trendi ovat hiuskoristehyllyillä vilkkuvat ponnariin kiinnitetyt kukat ja muut koristeet. Nämä nutturakoristeet on nopeaa pyöräyttää nutturan yli sen tyveen auttamaan hiuksia vielä pysymään paikoillaan ja minun lyhyehkön tukan tapauksessani myös kätkemään sojottavia hiustenlatvoja.
Helppoa ja nopeaa ja niin ihastuttavan pikaisen tyylikästä!
Minusta nämä tänä keväänä hieman joka puolelta silmiin pomppivat nutturakoristeet ovat aivan mahtava juttu, jotka tulevat varmasti näkymään hiuksissani usein. Omat kukkakoristeeni olen ostanut Glitteristä, jossa niillä oli hintaa 9,90 euroa kappale.
Muita nutturakoristeista innostuneita?

Kommentit (6)

  1. Miina

    Kukkakoriste on ihana! Olen viimekesänä napsutellut erillisiä kukkapinnejä tuollaiseksi pannaksi, mutta helpompihan tuo on! Pitääkin kokeilla yltävätkö omat hiukseni jo valkin ympärille 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *