Kevään 2017 trendikkäin meikkisävy on vaaleanpunainen

Nyt on kuulkas käynyt niin, että olen hurahtanut aivan totaalisesti pinkkeihin ja vaaleanpunaisiin meikkisävyihin.

Pinkki silmämeikki

Tämä hurahdus tapahtui aivan huomaamatta ja ihan yhtäkkiä sen myötä kun trendikästä pinkkiä ja vaaleanpunaista alkoi näkyä yhä useamman kosmetiikkamerkin kausikokoelmassa. Varsinkin hempeän roosa silmämeikki alkoi jostain syystä houkutella minua yhtäkkiä kovasti.

Pinkki silmämeikki

Äkkiseltään ajatus pinkistä luomiväristä kuitenkin pelotti tällaista nudeihin luomiväreihin viimevuosina kovasti kiintynyttä ihmistä. Kurkistus omiin meikkijemmoihin kuitenkin paljasti, ettei tilanne ole aina ollut samanlainen ja että pinkki luomiväri on selvästikin houkutellut aikoinaan enemmänkin. Laatikosta löytyneen itse erilaisista Diorin luomiväripaleteista koostetun luomiväripaletin käyttöaste nimittäin kieli varsin kovasta mieltymyksestä pinkkiin.

Pinkki silmämeikki

Pinkki ja vaaleanpunainen voivat tosiaan vaikuttaa hieman pelottavilta luomivärisävyiltä, mutta eihän kukaan määrää, että niitä täytyy liian reippaalla kädellä sutia.

Pinkki silmämeikki

Oma suosikkiyhdistelmäni on ollut parittaa hempeä roosa liilaan ja kullanhehkuiseen persikkaan, joiden yhdistelmästä syntyy todella keväinen meikki.

Pinkki silmämeikki

Vaaleanpunainen sävy saattaa ajatustasolla kuulostaa helposti silmätulehdukselta kuulostavalta lopputulokselta, mutta oikein käytettynä varsinkin kevyet helmiäissävyt ovat kaukana siitä. Jos siis arastelee pinkkiä, mutta on silti hieman utelias sen suhteen, kannattaa aloittaa hieman kevyemmillä sävyillä ja kokeilla sen parina vaikkapa tosiaan vähän persikkaista vivahdetta tuomassa lopputulokseen auringonlaskumaista lämpöä.

Pinkki silmämeikki

Minulla on sinivihreät silmät ja varsinkin silmieni vihreys pomppaa pinkkien sävyjen kanssa kauniisti esiin. Vaikka aluksi ajatus pinkistä luomiväristä tuntuikin totaalisen vieraalta, olen yllätyksekseni viihtynyt viimeaikoina paljonkin tällaisessa trendikkään roosassa meikissä.

Pinkki silmämeikki

Olen itse yhdistänyt siihen vielä raikkaan roosan poskipunan ja pinkit huulet sekä tietysti ajatuksen siitä, että tämä kokonaisuus tekee minusta nyt trendikkään ja hempeän keväisen neidon.

Pinkki silmämeikki

Palaan vielä toiste tässä kuvassa näkyvästä L’Oréalin upeasta poskipunapaletista, Zuiin ihanasta huulipunasta sekä Milanin loistavaa laatua olevasta huultenrajauskynästä. Tuosta Lancômen tämän kevään superkauniista korostuspuuterista voitte lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Pinkki silmämeikki

Onko joku muu hurahtanut pinkkiin?


Lue myös nämä postaukseni:

By Terry luomivärit Ostolakossa hiukset Ostolakossa Lancome huulipuna

Kommentit (9)
  1. Minäkin olen ihastunut vaaleanpunaiseen luomivärissä(kin). 🙂 Käytän hiuksissa välillä vaaleanpunaista sävytettä, ja sen kanssa erityisesti tekee mieli sutia heleää pinkkiä myös luomiin. Keväinen ja raikas look!

  2. Täytyy myöntää, että itse olen karttanut vaaleanpunaisen sävyjä silmämeikissä siitä lähtien kun 13-vuotiaana päätin lätkiä silmiini pinkkiä luomiväriä ja ulkoiluttaessani ylpeänä tätä ihanaa meikkiäni naapuri kysyi, että onko minulla silmätulehdus. Ensimmäinen kokeiluni vaaleanpunaisen silmämeikin kanssa loppui siis hyvin lyhyeen enkä ole päässyt tästä vielä yli 10 vuoden jälkeenkään sitä vertaa yli, että olisin antanut vaaleanpunaiselle uutta mahdollisuutta 😀 Tämän postauksen jälkeen täytynee harkita uudestaan!

    1. Joo, minullakin oli vahvat silmätulehdusvibat sävyn suhteen mutta nyt olen päässyt niistä yli! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *