Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kevään 2017 trendikkäin meikkisävy on vaaleanpunainen

Nyt on kuulkas käynyt niin, että olen hurahtanut aivan totaalisesti pinkkeihin ja vaaleanpunaisiin meikkisävyihin.

Pinkki silmämeikki

Tämä hurahdus tapahtui aivan huomaamatta ja ihan yhtäkkiä sen myötä kun trendikästä pinkkiä ja vaaleanpunaista alkoi näkyä yhä useamman kosmetiikkamerkin kausikokoelmassa. Varsinkin hempeän roosa silmämeikki alkoi jostain syystä houkutella minua yhtäkkiä kovasti.

Pinkki silmämeikki

Äkkiseltään ajatus pinkistä luomiväristä kuitenkin pelotti tällaista nudeihin luomiväreihin viimevuosina kovasti kiintynyttä ihmistä. Kurkistus omiin meikkijemmoihin kuitenkin paljasti, ettei tilanne ole aina ollut samanlainen ja että pinkki luomiväri on selvästikin houkutellut aikoinaan enemmänkin. Laatikosta löytyneen itse erilaisista Diorin luomiväripaleteista koostetun luomiväripaletin käyttöaste nimittäin kieli varsin kovasta mieltymyksestä pinkkiin.

Pinkki silmämeikki

Pinkki ja vaaleanpunainen voivat tosiaan vaikuttaa hieman pelottavilta luomivärisävyiltä, mutta eihän kukaan määrää, että niitä täytyy liian reippaalla kädellä sutia.

Pinkki silmämeikki

Oma suosikkiyhdistelmäni on ollut parittaa hempeä roosa liilaan ja kullanhehkuiseen persikkaan, joiden yhdistelmästä syntyy todella keväinen meikki.

Pinkki silmämeikki

Vaaleanpunainen sävy saattaa ajatustasolla kuulostaa helposti silmätulehdukselta kuulostavalta lopputulokselta, mutta oikein käytettynä varsinkin kevyet helmiäissävyt ovat kaukana siitä. Jos siis arastelee pinkkiä, mutta on silti hieman utelias sen suhteen, kannattaa aloittaa hieman kevyemmillä sävyillä ja kokeilla sen parina vaikkapa tosiaan vähän persikkaista vivahdetta tuomassa lopputulokseen auringonlaskumaista lämpöä.

Pinkki silmämeikki

Minulla on sinivihreät silmät ja varsinkin silmieni vihreys pomppaa pinkkien sävyjen kanssa kauniisti esiin. Vaikka aluksi ajatus pinkistä luomiväristä tuntuikin totaalisen vieraalta, olen yllätyksekseni viihtynyt viimeaikoina paljonkin tällaisessa trendikkään roosassa meikissä.

Pinkki silmämeikki

Olen itse yhdistänyt siihen vielä raikkaan roosan poskipunan ja pinkit huulet sekä tietysti ajatuksen siitä, että tämä kokonaisuus tekee minusta nyt trendikkään ja hempeän keväisen neidon.

Pinkki silmämeikki

Palaan vielä toiste tässä kuvassa näkyvästä L’Oréalin upeasta poskipunapaletista, Zuiin ihanasta huulipunasta sekä Milanin loistavaa laatua olevasta huultenrajauskynästä. Tuosta Lancômen tämän kevään superkauniista korostuspuuterista voitte lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

Pinkki silmämeikki

Onko joku muu hurahtanut pinkkiin?


Lue myös nämä postaukseni:

By Terry luomivärit Ostolakossa hiukset Ostolakossa Lancome huulipuna

Kommentit (9)

 1. Heidi

  Jännä juttu, multa kysyy asiakkaat kaikenlaista, yllättävää ja yllätyksetöntä, mutta vielä koskaan ei ole kysytty vaaleanpunaista luomilla ollessa, että onko silmätulehdus 😮 (Varmaan seuraavalla kerralla kysytään :D)
  Olen vuosien saatossa käyttänyt enemmän ja vähemmän vaaleanpunaista luomiväriä, ainakin vuodesta 2000 😀 (Voi olla sitä ennenkin, mutta vuoteen 2000 osaan sijoittaa vaaleanpunaisen luomivärin.) Mulla on ja on ollut lukuisia vaal.pun. luomivärejä, mieluisia ja vähemmän mieluisia, mutta vuodesta toiseen huomaan etsiväni sitä just mieluista 🙂
  Vaikka pidän (ja käytän) monista muistakin sävyistä, niin usein huomaan (huomaamattani) tutkailevani (ja ostavani) juuri vaaleanpunaista erilaisine sävyineen 🙂 Enkä ole siis muuten erityisen hurahtanut vaaleanpunaiseen, pinkkiin tms.
  Mutta ehkä se vaan on ollut (erityisemmin ajattelematta) vihreäsilmäisenä hyväksi havaittu pikakirkastus 🙂

  • Virve Vee

   Olet siis selvästi aina osannut käyttää vaaleanpunaista taidolla. 🙂 Minäkin pääsin nyt yli peloistani silmätulehduslookin suhteen ja olen tyytyväisenä käytellyt vaaleanpunaista ja pinkkiä jo pari kuukautta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *