Kestävä silmämeikki

Lumenen Natural Code toi myyntiin hauskoja luomivärikyniä ja sain koko kuuden sävyn kavalkaadin testattavikseni blogin kautta.
 
Luomivärikynien idea piilee niiden helppoudessa ja nopeudessa. 
Sen sijaan, että laittaisit luomillesi applikaattorilla puuterimaista tuotetta, voit vain sipaista niille äkkiä luomivärikynää.
Toisaalta kynät toimivat tietysti myös rajausväreinä ja kukapa estäisi yhdistelemästä niitä keskenäänkin.
Helpoin valinta kynistä on vaalea sävy numero 1 Pearl Ivory, joka toimii loistavasti paitsi luomivärinä, myös kulmaluun alla käytettynä valontuojana.
Mistä itse kuitenkin innostuin kynien kohdalla eniten oli niiden käyttö luomivärien pohjalla. 
Pitkäkestoinen vedenkestävä koostumus oli nimittäin kuin luotu siihen!
Pinkki sävy yksinään koko luomella käytettynä ei välttämättä ole se minun juttuni, mutta eihän hommaa tarvitse lopettaa siihen.
Itse levitin päälle ensin puuterikoostumuksellista kultapersikkaista luomiväriä, jonka pigmentti korostui loistavasti sen tarratessa kiinni luomivärikynään. Homman olisi periaatteessa voinut jättää näinkin, jolloin luomivaosta jäi tarkoituksella vielä näkyviin hieman vaaleanpunertavaa sävyä.
Itse laitoin luomivakoon kuitenkin vielä harmahtavan lilahkoa luomiväriä varjostusta silmälläpitäen ja näin syntyi esimerkiksi juuri tämä aiemmassa postauksessakin näkynyt silmämeikki, josta muutama kyselikin.

Myös mintunvihreä Pearl Green -sävy on toiminut minulla jo useasti silmämeikkien pohjalla.
Olen ollut todella innoissani näistä kynistä ja varsinkin siitä, kuinka kestävän pohjan ne ovat luomiväreilleni tehneet. Normaalisti silmämeikkini katoaa ilman pohjustajaa luomivakoon minuutissa ja huonolla pohjustajalla viidessä, mutta näillä silmämeikki on pysynyt testeissä luomillani täysin ongelmitta jopa 15 tuntia.
Sävyistä useampi on lunastanut pysyvän paikan meikkipussistani ja suosittelen näitä kaikille niille, jotka tahtovat hailakoille luomiväreilleen lisää intensiivisyyttä ja silmämeikille kestoa. Puuterimaisen luomivärin alle tulevan kynän ei välttämättä ole edes oltava lähellekään samaa sävyä kuin mitä luomiväri on, sillä homma toimii ristiinkin kivasti luoden hauskoja sävynyansseja!
Maaliskuussa myyntiin tulleilla kynillä on hintaa n. 7,90 euroa ja suosittelen todellakin käymään katsastamassa nämä!
Joku joku muukin on päässyt näiden Natural Coden luomivärikynien makuun?
Kommentit (23)
  1. Moi! 🙂 Ostin tuossa vähän yli kuukaus sitten H&M:ltä luomivärikynän. Ihan näppärä ostos, sillä silmämeikin teko hoituu nyt paljon helpommin. Tosin tuosta H&M:n kynästä (vaaleanpunainen/shammpanjainen sävy) irtoaa jotenkin huonosti sitä väriä, sillä kynä tuntuu niin kuivalta. :O Pitää ehkä noitakin vielä testata, jos osais päättää, minkä värisen haluais. 😀

    1. Suosittelen kovasti kokeilemaan, ovat loistavia! 🙂

  2. Eli nämä toimisivat yksin pohjustana ilman erillistä pohjustajaa näiden alla? Pitäisi hankkia uusi luomivärinpohjustaja, mutta jos nämä korvaavat koko tuotteen, voisi harkita.

    1. Kyllä, itse vedin ihan puhtaalle luomelle ja pohjustivat itsessään meikin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *