Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kestävä silmämeikki

Lumenen Natural Code toi myyntiin hauskoja luomivärikyniä ja sain koko kuuden sävyn kavalkaadin testattavikseni blogin kautta.
 
Luomivärikynien idea piilee niiden helppoudessa ja nopeudessa. 
Sen sijaan, että laittaisit luomillesi applikaattorilla puuterimaista tuotetta, voit vain sipaista niille äkkiä luomivärikynää.
Toisaalta kynät toimivat tietysti myös rajausväreinä ja kukapa estäisi yhdistelemästä niitä keskenäänkin.
Helpoin valinta kynistä on vaalea sävy numero 1 Pearl Ivory, joka toimii loistavasti paitsi luomivärinä, myös kulmaluun alla käytettynä valontuojana.
Mistä itse kuitenkin innostuin kynien kohdalla eniten oli niiden käyttö luomivärien pohjalla. 
Pitkäkestoinen vedenkestävä koostumus oli nimittäin kuin luotu siihen!
Pinkki sävy yksinään koko luomella käytettynä ei välttämättä ole se minun juttuni, mutta eihän hommaa tarvitse lopettaa siihen.
Itse levitin päälle ensin puuterikoostumuksellista kultapersikkaista luomiväriä, jonka pigmentti korostui loistavasti sen tarratessa kiinni luomivärikynään. Homman olisi periaatteessa voinut jättää näinkin, jolloin luomivaosta jäi tarkoituksella vielä näkyviin hieman vaaleanpunertavaa sävyä.
Itse laitoin luomivakoon kuitenkin vielä harmahtavan lilahkoa luomiväriä varjostusta silmälläpitäen ja näin syntyi esimerkiksi juuri tämä aiemmassa postauksessakin näkynyt silmämeikki, josta muutama kyselikin.

Myös mintunvihreä Pearl Green -sävy on toiminut minulla jo useasti silmämeikkien pohjalla.
Olen ollut todella innoissani näistä kynistä ja varsinkin siitä, kuinka kestävän pohjan ne ovat luomiväreilleni tehneet. Normaalisti silmämeikkini katoaa ilman pohjustajaa luomivakoon minuutissa ja huonolla pohjustajalla viidessä, mutta näillä silmämeikki on pysynyt testeissä luomillani täysin ongelmitta jopa 15 tuntia.
Sävyistä useampi on lunastanut pysyvän paikan meikkipussistani ja suosittelen näitä kaikille niille, jotka tahtovat hailakoille luomiväreilleen lisää intensiivisyyttä ja silmämeikille kestoa. Puuterimaisen luomivärin alle tulevan kynän ei välttämättä ole edes oltava lähellekään samaa sävyä kuin mitä luomiväri on, sillä homma toimii ristiinkin kivasti luoden hauskoja sävynyansseja!
Maaliskuussa myyntiin tulleilla kynillä on hintaa n. 7,90 euroa ja suosittelen todellakin käymään katsastamassa nämä!
Joku joku muukin on päässyt näiden Natural Coden luomivärikynien makuun?

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  Heippa! Miten saat tämän nätisti levittymään luomelle? Mulla jää vaan ikäviksi paakuiksi :/ Vinkkiä?

  • Typy

   Mulla ihan sama ongelma! Laitoin ensin meikkivoiteen ja puuterin päälle luomelle, mut sit kokeilin jättää luomen ihan puhtaaks ja laittaa pelkkää kynää. Se autto vähän, mut ei silti näin hyvältä näyttäny :/ Kiinnostais kans tietää miten Virve on saanu sen noin nätiks 🙂

  • virve

   Kannattaa tosiaan laittaa ihan puhtaalle luomelle eikä painaa kynää liikaa sillä pohjustaessa. Itse huomasin muiden värien levittyvän tuota nudebeigeä tasaisemmin, mutta kyllä tuon nudebeigenkin päälle levittyi luomiväri siististi, kun vaahtomuoviapplikaattorilla pohjasävyt levitin. 🙂

 2. Liisa Nikula

  Ihania ! En osaa päättää mitä värejä ostaisin 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *