Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesän suosikkilakka

Minulla on viime vuosina ollut joka kesä joku suosikkilakka. Nämä suosikkilakat ovat olleet kesän aikaan aktiivikäytössä ja kynsissäni lähes jatkuvasti sillä lopputuloksella, että niiden pullot ovat kuluneet loppuun, mikä on hyvin harvinaista ihmiselle, jonka kynsilakkavalikoimista löytyy muutaman sataa lakkapulloa.
Toissa kesän kynsilakka esimerkiksi oli Mavalan nude Rose Dust.
Yleensä nämä kesälakat ovatkin olleet helppoja nudeja sävyjä, joiden kulumisesta ei tarvitse huolehtia ja jotka näyttävät pitkään hyviltä. Tänä kesänä olen kuitenkin tehnyt poikkeuksen.
Tänä kesänä kynteni ovat nimittäin seuranneet huulteni antamaa linjaa, eli pysyneet punaisina. Ja punaisina ovat pysyneet niin sormien kuin varpaidenkin kynnet.
Kesä on vasta puolessa välissä, mutta ensimmäinen punainen lakkapullo on jo kulunut loppuun. Tämä punainen lakka oli blogin kautta saamani Kicksin oman lakkamerkin puhtaanpunainen kynsilakka sävyssä Cha Cha Red.
Pidin lakasta ja sen laadusta paljon ja olenkin tehnyt sille jo aiemmin oman postauksensa, joten ei siitä tällä kertaa sen enempää.
Kenen muun juttu punaiset kynnet ovat tänä kesänä?

Kommentit (7)

  1. Kemmy

    Mun uus kesäsuosikki on Essien Watermelon, IHANA tummempi vadelmapinkki. Levittyy kuin unelma, peittää yhdellä kerroksella ja kestää kuin tauti! Todellinen laatulakka ja kesän HG mulle. Näyttää upealta kynsillä ja varpaissa. Suosittelen kokeilemaan 😉

  2. Emmi L.

    Mun ehdoton kesälakka on ollut Orlyn neonpinkki lakka, joka osoittautui ensimmäiseksi lakaksi jonka pystyin käyttämään loppuun 🙂 Enää pitäis löytää samansävyinen toinen lakka jostain!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *