Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesän 2014 tuoksumuisto

Blogissani juteltiin vähän aikaa sitten tuoksujen aikaansaamista muistoista ja tajusin, että minun tämän kesän tuoksukseni on salaa hiipinyt Chanelin Chance Eau Tendre -tuoksu.
Olen käyttänyt tuoksua toki jo aiemminkin ja välillä hieman säännöllisemmin ja välillä hieman epäsäännöllisemmin, mutta tänä kesänä tuo tuoksu on ollut minulla käytössä sellaisina hetkinä, jotka tulen ihan erityisesti muistamaan.
Vaihtelen tuoksujani jonkun verran mielialojeni, ympäristön ja jopa pukeutumiseni mukaan, mutta nyt tajusin tämän tuoksun hiipineen mukaan tämän kesän erityisiin tapahtumiini niin usein, että muistan ne aina tätä haistaessani. Aloin olla jo päässyt yli tästä nelisen vuotta sitten lempituoksuksi hiipineestä tapauksesta, mutta nyt yhtäkkiä huomasinkin käyttäväni sitä jälleen yhä uudelleen ja uudelleen. 
Neljä vuotta sitten olin juuri aloittanut kesätyöni laivalla ja elämäni tuntui yhtäkkiä olevan käännekohdassa. Kaikki asiat menivät uusiksi ja elämä oli melkoisen jännittävää. Nyt huomaan yhtäkkiä olevani jälleen ”kesätöissä” laivalla ja elämäni olevan menossa kovaa vauhtia kohti uusia raiteita. Jotenkin tämän vanhan tuoksun uudelleenherättäminen siis sopii tilanteeseen kuin nakutettu. Tuoksu ei enää tuo mieleeni tuota kesää vaan tämän.
Hajuvesipullossa näyttää olevan hajuvettä juuri sopivasti lopuksi kesää. Sen loputtua lienee jälleen aika valita käyttöön uusi tuoksu, joka tsemppaa minut Lontooseen ja muistuttaa minua lopun elämääni vaihto-oppilaskuukausistani koulussa, jonne olen niin kovasti halunnut!
Mikä tuoksu teillä on valikoitunut kesän 2014 tuoksuksi ja tuoksumuistojen luojaksi?

Kommentit (8)

  1. Sanni

    Hauska sattuma kun mun tän kesän tuoksu (no, ainakin Ranskan reissun osalta) on Chanel Chance Eau Fraîche. 🙂

  2. Anonyymi

    Diorin Forever and ever. Kertakaikkiaan ihana tuoksu, kukkainen ja pehmeä, mutta ei liian vaniljainen. Ainakin Strawberrynetistä tätä saa, sain omani tuttavan kautta, hän oli ostanut tätä lentokentältä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *