Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesän 2013 tukkalook

Olen vähän sellainen jumittaja. Kun keksin kivan jutun, jumitun siihen.
Nyt olen jumittunut yhteen tukkalookkiin.
Tykkään ensinnäkin kiharoista, mutta niiden laittamiseen menee välillä liikaakiin aikaa. Sitä paitsi hiusten etuosioiden saaminen nätisti molemmilta puolilta on aina vaikeaa. Ja sitpaitsi auki olevat kiharat ovat kauniit, mutta näin kesällä ikävän kuumat. Paljaana oleva niska tuntuu paljon viileämmältä kuin kiharapilvellä peitetty!
Eikö vaan voisi saada kaikkea?
No, minkä ainakin olen yrittänyt viimeaikoina saada.
Uusin suosikkikampaukseni ovat kiharat. Kiharat ovat kuitenkin vain toisella puolella päätä, jolloin niiden toteuttaminenkin kiharrussauvalla tai muotoiluraudalla on helppoa ja nopeaa. 
Ja koska toinen puoli on aina hankalaa saada kivan näköiseksi, olen päätynyt vain letittämään sen päätä pitkin ja kätkemään letin loppupään kiharapilven alle.
Ja lopputuloksena on vieläpä mukavan viileänä pysyvä paljas niska.
 Tiedän, että haluaisitte nähdä kuvan letistä, mutta arvatkaa vaan, näyttääkö se tältä nyt, kun yritän sitä kovien suorituspaineiden alla väsätä… Tarinan opetus: ota kuvia silloin, kun en niitä välttämättä juuri sillä hetkellä tarvitse. Kavastetut tilanteet eivät koskaan onnistu.
Olen elänyt tämän kampauksen kanssa nyt oikeasti jo pari viikkoa, sillä se on vain sopinut joka tilanteeseen riippuen hieman siitä, minkä verran hiuksia on kiharrellut tai taivutellut.
Lookki toimii niin rennommassa iltamenossa kuin juhlassakin.
Sen saa näyttämään tyylikkäältä ja laitetulta… 

 …mutta siitä saa tarpeeksi rennon ja huolettoman seuraavan päivän puistohengailuunkin.
Kampaus on todella helppoa ja nopeaa tehdä, mutta lopputulos näyttää siltä, kuin sen tekemiseen olisi hieman panostettukin.
Tai sitten lopputuloksesta saa rennon ”näin freesiltä ja huolettomalta mä näytän aina, kunhan vaan vähän sipaisin kurittomia kiehkuroitani letillä kuriin” -lookin.

 It’s official: Minun kesän 2013 suosikkikampaukseni on ranskanletti toispuolisilla kiharoilla!
Mikä on teidän kesäkampauksenne tänä vuonna?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Mitä tarkoittaa tässä nurinpäin? Kauniita kuvia ja näppärä kampaus.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *