Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesälomareissu kosmetiikkaparatiisiin!

Lasken jo malttamattomana päiviä lähestyvään kesälomaani, sillä silloin on tiedossa jotain ihan suunnattoman mukavaa.

Olimme Ruotsalaisen kanssa päättäneet, että emme suunnittele lomaa sen enempiä ja varaamme sen lähestyessä vain äkkilähdön ihan minne tahansa. Varsinkin minusta tuntui, että halusin vaan jonnekin, missä saisin maata rauhassa lämmössä kolmen viikon ajan ja olla tekemättä yhtään mitään.

Tokio
Kuva lainattu täältä.

Näin ollen olikin siis hyvin loogista, että päädyin yllättämään Ruotsalaisen ja käyttämään hänen lähestyvää syntymäpäiväänsä tekosyynä sille, että varasin meille lennot ja majoituksen kolmeksi viikoksi Tokioon kesäkuulle. Siellähän ei olekaan kuin 35 miljoonaa asukasta, yksi vuoden sateisimmista kuukausista sekä hemmetisti nähtävää ja tehtävää.

Rakastan suurkaupunkien valoja sekä korkeita rakennuksia ja Tokio on jo pitkään ollut matkakohde, jonne pääsystä olen haaveillut. Uskallan jopa mielessäni odottaa sen vetävän vertoja ikisuosikilleni Lontoolle, minkä vuoksi päätin, että kun sinne kerran mennään ollaan siellä sitten ainakin tarpeeksi pitkään.

Olen aivan äärettömän huono pitämään kivoja yllätyksiä, joten möläytin synttärilahjan Ruotsalaiselle jo samana päivänä kun olin sen buukannut. Onneksi hän innostui hommasta täysillä ja nyt meillä onkin ollut meneillään aktiiviset matkasuunnittelut. Selvää on jo, että me molemmat otamme mukaan tyhjät matkalaukut jottei ainakaan tarvitse miettiä, onko laukussa tilaa ostoksille…

Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.

Jos jollakin on jakaa Tokio-vinkkejä paikoista, joissa ei välttämättä tulisi käyneeksi tai jutuista, joita ei välttämättä tulisi tehneeksi niin kuulen niitä mielelläni!

Kommentit (21)

 1. J

  Kuulostaa mahtavalle reissulle! Kylläpäs nyt mun seuraamat bloggaajat suosii Tokiota (Jenni Ukkonen, Anna Vanhanen) 😀

  1. Elli

   Eli tuliaisiksi kaksi matkalaukullista tavaraa? Sitten voikin taas hermoilla kun on niin paljon materiaa ympärillä. Tokio kuulostaa kyllä huippuhauskalta matkakohteelta mutta kolmessa viikossa ehtisi nähdä myös paljon muutakin Japania.

   1. Virve

    Jep jep, sillä mitään ihan oikeasti tarvittavaahan sieltä ei tietenkään voi ostaa ja kaikki ostettava on automaattisesti tavaraa, josta on riesaa? 😉 Minusta on ollut mukavaa, ettei kotiamme ole täytetty turhilla tavaroilla, vaan voin ostaa vaikkapa sellaisia keittiötarvikkeita, joita tarvitsemme, mutta joita en ole löytänyt vielä täydellisinä versioina ja jotka meiltä siksi puuttuvat. Ostin pari vuotta sitten Koreasta laukullisen vaatteita kun kerrankin oli omaa kokoa ja tyyliä kaikkialla ja suurin osa niistä on edelleen käytössä (muutaman vaatteen kohdalla olen myöhemmin todennut, että ne ovat liian ”söpöjä”, joten saivat lähteä sukulaiselle käyttöön). Minusta on paljon mukavampaa ostaa tarvittavat asiat silloin kun niitä on ympärillä sen sijaan, että käyttäisin tuhottomasti aikaa niiden väkisin löytämiseen kotimaassa, jossa tyylini tylsyyden vuoksi kaikilla muillakin on samat vaatteet. Kukin kuitenkin tavallaan. 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *