Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesälakkauksia

Olen tällä hetkellä lievästi sanottun kiireinen töiden vuoksi, mutta tässä tulisi kuitenkin pieni ja pikainen vilautus viimeaikojen lakkauksista, jottei blogi täysin vaikenisi.

Lumenen vanha kausisävy 65 Kevätkepponen ei sitten ollutkaan kynsissä ihan niin herkku, mitä sen kuvittelin olevan. Ihan mukava sävy silti.

Lumenen vanha kausisävy 61 Vallattomin mielin puolestaan oli söpömpi kuin kuvittelinkaan. Niin söpösöpösöpö!

Likaisenkeltainen Dependin alelöytö, eli sävy 161. Myös ihan hauska tapaus.

Tämä lakka oli minulle laatunsa puolesta täysin uusi tuttavuus. Kyseessä oli (äitini) Inglotista ostettu lakka (muistaakseni) sävyssä 617. Tämä oli laadultaan hyvin kestävä ja levittyi kynsille kauniisti, joten tästä minulla on pelkkää hyvää sanottavaa.

Oi Inglot, tule tänne hieman pohjoisempaankin! (Tai älä tulekaan, tulet vain liian kalliiksi kuitenkin.)
Mutta kuten tosiaan totesin, olen tällä hetkellä hyvin kiireinen töiden vuoksi. Olin naputellut ja ajastellut teille etukäteen läjän postauksia työkeikkojeni ajaksi, mutta elämä yllätti ja korvasikin yllättäen vapaapäivani työpäivillä. Tämän vuoksi en ole edes ehtinyt pysähtyä miettimään, mistä voisin teille naputella. Blogini tulee siis olemaan hetken postaustauolla, mutta lukekaa vaikkaipa vanhoja postauksia, jos tulee ikävä.

Mukavia kesäpäiviä kaikille!

Kommentit (28)

 1. Violetta

  Garnier caffeine eye roll on – tuotteesta olisi myös tosi kiva kuulla kokemuksia ja arviota.

 2. Anonyymi

  trifoliata: Olen kyllä moneen kertaan ne jutut lukenut, mutta ei ole pistänyt silmään mitään halvemmanpuoleista putsaria. Näin opiskelijana ei ole mihinkään merkkituotteisiin varaa.. Jotain markettituotetta ajattelin siis..

  Ja kiitos muuten Virvelle upeasta blogista, ystävänikin olen saanut vaivattomasti yhtä koukkuun kuin itsenikin!

  -helena

 3. Anonyymi

  linnealle: marseille -saippua on hyvä (ja edullinen) siveltimien pesuun. Myynnissä on myös siveltimien pesuun tarkoitettuja desinfioivia aineita, esim. Kickseissä. Ja kannattaa pestä vähintään kerran viikossa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *