Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kesäinen hernekeittopäivä?

Maailmassa on ihan saakelin monta kaunista, pirtsakkaa, raikasta, freesiä, upeaa, hyvää tuulta aikaansaavaa ja vaikka mitä muuta ”lisää tähän joku positiivinen adjektiivi” -henkistä värisävyä, joilla saa luotua kaupallisen ja herkullisen näköisen kynsilakkakokoelman kesäksi.
Voitte varmasti kaikki allekirjoittaa tämän väitteen?
Olinkin siis lentää pyllylleni, kun vastaanotin blogini kautta näytteen aina niin turvallisia ja kaupallisia vaihtoehtoja suosivan Lumenen tämän kesän lakkakokoelmasta.
Ihastuin heti ensimmäisenä tyylikkäänvaaleanpunaiseen sävyyn 27 Aamuvaloa. Tämä sävy on vaaleanpunainen ja naisellinen, muttei yhtään liian lällyn purkkainen.
Sävy 25 Kukkameri puolestaan on voimakas pirtsakan fuksiainen lakkasävy, joka tuo hyvän mielen niin sormissa kuin varpaissakin katseltuna.
 
 Naisellisen punainen sävy 31 Perhosten leikkiä taas on kaunis klassisenpunainen lakka, joka viimeistelee jokaisen kesätyylin.
Kaikki nämä kolme lakkaa edustavat juuri sitä tyypillistä kesälakkojen kirjoa, johon olemme tottuneet. Ja kuinka aurinkoinen mieli näiden katselusta tuleekaan!
Ja sitten tulee tämä:
Oikeasti, mikä merkki tuo vuoden pirtsakimpaan värikokoelmaan
myyntiin ”syötin vauvalleni hernekeittoa ja se puklasi sen ulos”
-sävyisen lakan??? 
Olkoon vaan sävyn nimi Koivujen alla tai yrittäköön se vaikka kuinka tuoda kesäisille kukkaissävyille varrenvihreää kontrastia niin ihan tosi, YÖK!
Okei, okei, ei näistä asioista voi kiistellä. Lakkojen sävyt ovat täysin makuasia, mutta ihan pakko nyt vaan todeta, että minusta tämä oli aika radikaali veto merkiltä, joka korostaa värivalikoimissaan niiden turvallisia, kaupallisia vaihtoehtoja.
Toisaalta hip hei nyt sitten kuitenkin kaikkien niiden puolesta, jotka ovat tällaista keltavihreää lakkaa kaivanneet eivätkä ole (jostain kumman syystä…) sitä minkään merkin valikoimista aiemmin löytäneet.
Muita kulmiaan kohottelevia?

Kommentit (25)

  1. Satu

    Täytyyhän kokoelmassa olla yksi ruma lakka, jotta muut sävyt näyttävät sen rinnalta kerrassaan upeilta 😀

  2. Suvi

    Onpa kyllä nyt niin kaunis oliivinen sävy, että pitää ehkä mennä ostamaan! Tulee mieleen Kreikka ja aurinko ja herkulliset salaatit.

  3. fizzykissa

    Tuo on juurikin se sävy minkä väriseksi auto muuttuu toukokuussa kun parkkeeraat sen koivujen alle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *