Keräilykohteeni kosmetiikan ohella

Paitsi että olen kova haalimaan ympärilleni kosmetiikkaa, olen pieni hamsteri myös eräällä toisella saralla.

Siinä missä tahdon minulta löytyvän jokaiseen tilanteeseen sopivia kosmetiikkatuotteita, tahdon minulta myös löytyvän aina jokaiseen tilanteeseen sopivat korut. (Vaatteista viis…)

En osta kalliita koruja oikeastaan koskaan (okei, muutamat Guessin korut ostin juuri laivalta, mutta nekin vain koska sain halvalla), mutta halvat rihkamakorut ovat minun paheeni.

Ostan niitä lähinnä alennusmyynneistä, sillä paria kolmea euroa enempää en ole niistä valmis maksamaan.

Tahdon tosiaan, että jokaiseen meikkiin, asuun ja tilanteeseen löytyy jotain sopivaa.

Tykkään koruista, joissa on jotain vekkulia tai leikkisää tai sitten ainakin bling blingiä.

Tykkään myös kaikesta todella tyttömäisestä ja naisellisesta.

Joinakin harvoina hetkinä koruissa voi olla mukana myös käytännöllisyyttä…

…mutta yleensä riittää, että koru on joko näyttävä…

…tai että siinä on bling blingiä ja että se sopii asuun.

Eniten tykkään mätsätä korut kynsilakan kanssa.

En ole tässä ehdoton, mutta koska värivalikoimani on hyvä niin lakkojen kuin korujenkin puolesta, onnistuu tämä usein todella helposti.

Joitakin koruja minulla on sitä paitsi eri väreissäkin.

Joskus mätsäävät ostopäätökset ovat olleet sattumaa…

…ja joskus taas sopivaa sävyä on tarkoituksella haettu joko lakkojen tai korujen puolelta.

Niin tai näin, mutta rakastan tosiaan tällaista pientä yhdistelyä.

Olen muuten varsin tylsä pukeutuja ja vaatteeni ovat valitettavan usein mustia, valkoisia tai muuten vaan yllätyksettömiä, joten tällaiset yhteen sopivat väripilkut antavat kivaa veikeyttä ilmeeseen.

Sormuksiakin löytyy paljon, mutta en ole tainnut koskaan käyttää enempää kuin yhtä kerrallaan. Nyt hankin juuri mukavia ja yhteensopivia pieniä sormuksia, joten voisin ehkäpä harkita käyttäväni muutamaa yhtäaikaa.

Rannekorut ovat minulle melko uusi juttu, sillä ranteeni on ilmeisesti hieman ohuempi kuin ne keskivertoranteet, joille useat korut on tehty, minkä vuoksi monet korut ovat liian isoja.

Olisi ihanaa omistaa kaikenlaisia kivoja rannekoruja ja renkaita, mutta niitä täytyy hakea hieman muita koruja ahkerammin.

Kaulakorujen puolelta kuitenkin löytyy helposti kaikkea kivaa.

Korvikset ovat minulle se helpoin nakki ja tykkään kovasti käyttää niin pieniä kuin isompiakin korvakoruja.

Mitä isompaa ja blinginpää, sitä enemmän tämäkin tyttö yleensä tykkää.

Mikäli homma vaan yhä säilyy söpönä.

Tai edes jollakin muotoa naisellisena.

Jos ikunakikuna vetäisin sormeeni pääkallosormuksen, tekisin sen tahallani naisellisiin, kullan värisiin koruihin, ranskalaiseen manikyyriin ja hameeseen yhdistettynä.

Millaisia korujen käyttäjiä te olette?

Oletteko ylipäätänsäkään kovia käyttämään koruja? Vaihteletteko korujanne vai käytättekö aina samoja koruja? Tykkäättekö krääsästä vai ostatteko vain aitoja? Millaisista koruista ylipäätänsäkään tykkäätte?

Ette uskokaan, kuinka innoissaan tämä tyttö juuri Tukholmassa oli, kun Ur & Pennillä oli superale ja kaikki menneen sesongin korvakorut, rannekorut ja kaulakorut lähtivät 2-3 euron kappalehintaan! Jemmani taisivat tuplaantua kierrettyäni pari ketjun liikettä läpi (ja Ruotsissahan tunnetusti samojen ketjujen liikkeitä on vieri vieressä), joten nyt on taas hetkeksi tilanteisiin sopivia koruja.

Kommentit (38)
  1. Meillä on juuri päinvastainen korumaku! Pidän hyvin pelkistetyistä, mutta kuitenkin näyttävistä ja massiivisista koruista eli koruostokset tehdään lähinnä miesten puolelta. Korviksia minulle ei ole laisinkaan, jostain kumman syystä korvani hylkivät kaikkia materiaaleja ja tulehtuvat hyvin herkästi. Sormuksiakaan en käytä, koska minulla on sormien sijasta nakit niin en tykkää korostaa niitä.
    Rakastan miesten rannekelloja tai taskukelloja! Rannekelloissa erityisesti nahkaiset, isot rannekkeet ovat mieleeni.
    Kaulakoruissani suosin selkeää muotoilua ja mielellään ei kiviä. Suosikkini on nahkariipuksen varassa oleva hylkeen luusta veistetty terä. Jännä kyllä, kaksi aarrettani ovat äitini ja mummoni rintaneulat, jotka ovat hyvin blingblingejä, naisellisia ja siroja. Niitä en tosin pidä koskaan vaan ne koristavat seinääni.

  2. Vitsi! En arvannu et sulla on tällainenkin taipumus! Tykkäsin varsinkin noista ruusukorvis+kynsilakka yhdistelmistä!:)

    Ite tykkään käyttää koruja, varsinkin rannekoruja. Satun vaan olemaan TOOOSI nirso korujen suhteen! Ja nyt olen tullu vastaan mm. H&M, Glitter korujen 'sulamispisteesee' reilu +30 niin korujen sisäpuolenvärit suli iholle ah<3 mikäs sen kivempi kuin ranne ja kaunis piste dekolteella, jotka muistuttavat värillisesti Shrekiä! =D
    Tämä on siis saanut mut suosimaan aitoja koruja, mutta valitettavasti budjetti ei oikein anna periksi! 'kultaisia' koruja en osta koskaan, sillä jokaikinen 'kulta'koruni on muuttunut melko nopeasti enemmänkin hopeiseksi, too bad!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *