Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Keräilykohteeni kosmetiikan ohella

Paitsi että olen kova haalimaan ympärilleni kosmetiikkaa, olen pieni hamsteri myös eräällä toisella saralla.

Siinä missä tahdon minulta löytyvän jokaiseen tilanteeseen sopivia kosmetiikkatuotteita, tahdon minulta myös löytyvän aina jokaiseen tilanteeseen sopivat korut. (Vaatteista viis…)

En osta kalliita koruja oikeastaan koskaan (okei, muutamat Guessin korut ostin juuri laivalta, mutta nekin vain koska sain halvalla), mutta halvat rihkamakorut ovat minun paheeni.

Ostan niitä lähinnä alennusmyynneistä, sillä paria kolmea euroa enempää en ole niistä valmis maksamaan.

Tahdon tosiaan, että jokaiseen meikkiin, asuun ja tilanteeseen löytyy jotain sopivaa.

Tykkään koruista, joissa on jotain vekkulia tai leikkisää tai sitten ainakin bling blingiä.

Tykkään myös kaikesta todella tyttömäisestä ja naisellisesta.

Joinakin harvoina hetkinä koruissa voi olla mukana myös käytännöllisyyttä…

…mutta yleensä riittää, että koru on joko näyttävä…

…tai että siinä on bling blingiä ja että se sopii asuun.

Eniten tykkään mätsätä korut kynsilakan kanssa.

En ole tässä ehdoton, mutta koska värivalikoimani on hyvä niin lakkojen kuin korujenkin puolesta, onnistuu tämä usein todella helposti.

Joitakin koruja minulla on sitä paitsi eri väreissäkin.

Joskus mätsäävät ostopäätökset ovat olleet sattumaa…

…ja joskus taas sopivaa sävyä on tarkoituksella haettu joko lakkojen tai korujen puolelta.

Niin tai näin, mutta rakastan tosiaan tällaista pientä yhdistelyä.

Olen muuten varsin tylsä pukeutuja ja vaatteeni ovat valitettavan usein mustia, valkoisia tai muuten vaan yllätyksettömiä, joten tällaiset yhteen sopivat väripilkut antavat kivaa veikeyttä ilmeeseen.

Sormuksiakin löytyy paljon, mutta en ole tainnut koskaan käyttää enempää kuin yhtä kerrallaan. Nyt hankin juuri mukavia ja yhteensopivia pieniä sormuksia, joten voisin ehkäpä harkita käyttäväni muutamaa yhtäaikaa.

Rannekorut ovat minulle melko uusi juttu, sillä ranteeni on ilmeisesti hieman ohuempi kuin ne keskivertoranteet, joille useat korut on tehty, minkä vuoksi monet korut ovat liian isoja.

Olisi ihanaa omistaa kaikenlaisia kivoja rannekoruja ja renkaita, mutta niitä täytyy hakea hieman muita koruja ahkerammin.

Kaulakorujen puolelta kuitenkin löytyy helposti kaikkea kivaa.

Korvikset ovat minulle se helpoin nakki ja tykkään kovasti käyttää niin pieniä kuin isompiakin korvakoruja.

Mitä isompaa ja blinginpää, sitä enemmän tämäkin tyttö yleensä tykkää.

Mikäli homma vaan yhä säilyy söpönä.

Tai edes jollakin muotoa naisellisena.

Jos ikunakikuna vetäisin sormeeni pääkallosormuksen, tekisin sen tahallani naisellisiin, kullan värisiin koruihin, ranskalaiseen manikyyriin ja hameeseen yhdistettynä.

Millaisia korujen käyttäjiä te olette?

Oletteko ylipäätänsäkään kovia käyttämään koruja? Vaihteletteko korujanne vai käytättekö aina samoja koruja? Tykkäättekö krääsästä vai ostatteko vain aitoja? Millaisista koruista ylipäätänsäkään tykkäätte?

Ette uskokaan, kuinka innoissaan tämä tyttö juuri Tukholmassa oli, kun Ur & Pennillä oli superale ja kaikki menneen sesongin korvakorut, rannekorut ja kaulakorut lähtivät 2-3 euron kappalehintaan! Jemmani taisivat tuplaantua kierrettyäni pari ketjun liikettä läpi (ja Ruotsissahan tunnetusti samojen ketjujen liikkeitä on vieri vieressä), joten nyt on taas hetkeksi tilanteisiin sopivia koruja.

Kommentit (38)

 1. Minimalistin kotona – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Asusteet ovat heikkouteni ja tykkään elävöittää niillä muuten niin niukkaa garderoobiani. Mutta korujemmanihan te jo tiesittekin entuudestaan. […]

 2. Mii

  Toivottavasti olet muuttanut jo makuasi korujenkin suhteen. Halppiskorut ja kalliimpikin rihkama kun sisältää kaikenlaista haitallista elimistölle, kadmiumia ja lyijyä muun muassa joka kertyy.
  Eipä juuri sellaista metallia olekaan jolla ei sivuvaikutinta olisi, noh ehkä teräs joskin jos ei ole pinnoitettua.
  Oon luopunut lähes kaikista metallisista rihkamakoruista, enkä myös tykkää ajatuksesta että tukisin kiinalaisia myrkkymarkkinoita ja valmistajien työolosuhteita joissa on monelle hengestä kysymys.
  Ihana kun on pienempi ja laadukkaampi valikoima. Voi sitten olla myös pidempään tyytyväinen niihin omiinsa, ja ehkä jopa joitain säilyttää seuraavallekin polvelle joskaan se ei ole mikään tarkoitus (kullan valmistus samoin on aika kyseenalaista ja mieluummin suosisin kierrätettyä niissäkin).
  ..Halusinpa kommentoida koska on vähän kyseenalaista mainostaa rihkamakoruja (nuoremmillekin ja tietämättömille) näinä päivinä..

  • Virve

   Hahhhaahhaa, en edes muistanut tällaisen postauksen olemassaoloa… 😀 Näin kuusi vuotta myöhemmin voin kertoa, että käytän oikeastaan joka päivä samoja kultaisia korvakoruja, samaa kultasormusta ja joskus harvoin kaulakorua. Välillä lisänä on kultainen rannerengas, mutta siinäpä se korujen käyttö sitten melkolailla onkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *