Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kehitys kehittyy

Eilen juteltiin ripsiväripuolen innovaatioista ja tänään jatketaan tuolla innovaatioiden linjalla -eri tuotekategoriassa, tosin.
Siitä ei ole kauan, kun erilaiset kynsilakanpoistopurkit valtasivat kauppojen hyllyt tarjoten näppärää kynsilakanpoistoa sormien kynsille: lakanpoistoaineessa uivan reiällisen vaahtomuovityynyn keskellä olevasta aukosta työnnetään sisään sormi, jota pyöritetään purkissa lakanpoistoaineen liuottaessa lakkausta ja vaahtomuovityynyn pyyhkiessä sitä samalla pois. Kuinka kätevää!
Kehitys kuitenkin kehittyy ja jonkun on aina keksittävä jotain uutta. Ja tällä kertaa tätä purkkihommaa on jatkettu luontevasti siirtyen sormista varpaisiin.
Tiedän, että päähänne ilmestyi juuri mielikuva varpaiden dippailusta vastaavaan purkkiin. Kuulostaa hankalalta ja todella epäkäytönnölliseltä, vai mitä?
No joo, niin kuulosti varmasti tuotekehittelijöidenkin mielestä, sillä asia on ratkaistu huomattavasti yksinkertaisemmin ja innovatiivisemmin.
Korkkiin on nimittäin lisätty pieni töpsötin: 

 Ja näin kätevästi on taas päästy astetta lähemmän maailmanrauhaa kehittämällä nopea keino poistaa varpaidenkin kynsistä lakat samaa lakanpoistopurkkia käyttäen!
Amen, sister!
No miltäs tämä idea puolestaan vaikuttaa?

Kommentit (25)

 1. Elisa

  haha! Repesin kun tekstiä lukiessa mietin miten varpaan saisi sinne purkkiin kätevästi! 😀 😀 😀

  • virve

   Minäkin hykertelin asiaa miettiessäni… 😀

 2. Emmi

  Kyllä ne kaikkea keksii 🙂 http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • virve

   No sanopa muuta! 🙂

 3. Anonyymi

  Mä vaan mietin että eikö noi purkit ala haiseen pahalle… ? Itse kerran säilöin vanulapun jossa oli kynsilakan poistoainetta pieneen muovipussiin kun olin poistanut lakat ja vikaan vanuun tuli liikaa poistoainetta. Nuukana ajattelin että hei muovipussissa se ei kuivu ja poistan sillä lakkoja seuraavalla kerralla mutta se alkoikin haista homeelle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *