Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Käyttäjä hukassa?

Täytyy kyllä myyjänä myöntää, että tokihan sitä aina välillä ihmettelee joidenkin tuotteiden kohdalla, että kenelle ne oikein on suunnattu.
Yksi hyvä esimerkki tästä voisivat olla vaikka nämä Angry Birds -hajuvedet.
”Oi, kuinka söpöä,” ajattelin. Kivaa, että lapsille saataisiin uusia hajuvesiä. Ai että oikein EdP?
Ohhoh, eiväthän nämä olleetkaan lapsille vaan aikuisille. Naisilleko?
Ei, nämä ovat jopa melko maskuliinisia tuoksultaa. Ai, unisex tuoksuja!
No mille nämä sitten tuoksuvat? Itseasiassa yllätyin hieman.
Vihreä King Pig on maskuliinisen klassinen tuoksu, jossa on voimaa mutta silti hieman suihkugeelimäistä raikkautta.
Yellow bird on raikkaampi, edelleen hieman maskuliininen muttei ihan paha sekään.
Ja punaisesta Red Birdistä minä ihan oikeasti tykkäsin, sillä siinä oli pehmeää mausteisuutta, mutta silti raikkautta. Kyllä, tämä olisi kiva tuoksu miehellä ihan oikeasti.
Mutta sitten tuli taas ongelma. Olisiko minulle sittenkään ihan ok tuoksumyyjänä, jos kolmekymppinen mies jonka kanssa minä olisin suhteessa kertoisi käyttävänsä Angry Birds -tuksua ja vihainen lintu tai huosu possu virnistelisi minulle tuoksuhyllyltä päivittäin? Kuulostanpa nyt kamalalta ja pinnalliselta, mutta luultavasti ei.
Peräänkuulutankin nyt siis sitä, että kenelle nämä Angry Birds tuoksut ihan oikeasti on kohdistettu? Leikkimielisille maskuliinisemmista tuoksuista pitäville nuorille naisille…? Aikuisuuden kynnyksellä oleville, Axe-vaiheen ohittaneille pojille, jotka eivät kuitenkaan ole vielä täysin valmiita hyppäämään miesten saappaisiin?
Täh?

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Angry Birdsit on brändätty niin tehokkaasti että niitä löytyy nyt ihan mistä vaan kulutustuotteista.
  Erikoisin näky oli sarja ongenkohoja joita näin kesällä kaupassa… 😀 Tuon tehokkaan brändäämisen takia Angry Birdsit ovat niin normaali näky kaikkialla, että ne tuotteet ovat tosi neutraali juttu. Vähän kuin joku Coca-Colan tai mäkkärin logo.

  Sitä ihmettelen kovasti että kun kerran piti tehdä tyttöjä varten se kamala pinkki-prinsessa hahmo, ja sillä hahmolla on tehty kosmetiikkaa, niin miksei sitä ole hajuvetenä? 😀 Ehkä se tulee erikseen myöhemmin… Aivan varmasti kohta sekin tulee.

  • Sara

   😀 Mä rupesin itsekseen hihittelemään niille AB ongenkohoille ja vavoille 😀 Jos siskonpojasta tulee kalamies ni tiiän mitä ostan sille 😛 2w ja täys AB-fani 😛

  • Titu

   Näitä meni muuten hyvin kesällä. T. Kaupantäti 😀
   Onhan tätä brändiä myös mm. petanque peli, meikkejä, suihkugeelejä, shampoita, tikkareita, karkkeja jne 😀

 2. NarnianGirl

  Keräilijöille..?

  Jokaiselle niche-tuoksulle löytyy yleensä ihailijakuntansa… 🙂

 3. Pulilakka

  En edes ole mikään Angry Birds fani, mutta ostin ihan itselleni kesällä sen possukuvioisen mato-ongen, sekä possu- ja pinkki lintu-kohot 😀
  Ja voisin ihan hyvin ostaa tuoksujakin, jos nenää miellyttävät. Vaikkapa sitten ukolle joululahjaksi jos kerta maskuliinisia ovat 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *