Käyttäisitkö ylellistä kissankakkavoidetta?

No niin, hyvät kosmetiikkasisaret ja -veljet, nyt olisi aika täräyttää verkkoon jotain sellaista, mitä ette ehkä olleet varmasti halunneetkaan kenenkään edes keksivän, mutta joka silti keksittiin. Joku on nimittäin mennyt kehittämään kissan kakkaa hyödyntävän ihonhoitolinjan. (Jostain syystä alitajuntani vaikutuksesta kirjoitin aluksi ihan oikeasti inhonhoitolinjan…)

Kopi Luwak Anti-pollution Brightening Oxygen 3 step Treatment

Tuo ”joku” on tässä tapauksessa brittiläinen luksusmerkki Hermetise, joka myy kolmiosaisen tuotelinjansa tuotteita 1664 dollarin kappalehinnalla ja koko upean kolmen tuotteen setin saa 4994 dollarin erikoishintaan (jep, osta kaikki ja maksa vielä kaksi dollaria ekstraa…). Kuulostaa viehättävältä, vai mitä?

Jos luovutaan varsinaisesta spektaakkelinhakuisudesta, niin ihan tosiasiassa tuotteiden raaka-aineena ei suoranaisesti kuitenkaan ole kissan kakka, vaan sitä hyödyntäen saatu ainesosa.

Kopi luwak anti-pollution oxygen brightening treatment

Luksustuotteet sisältävät paitsi 24K kultaa myös Kopi Luwak -tehoainetta, joka on itseasiassa maailman arvokkainta kahvia. Kahvi itsessään ei kuulosta epäilyttävältä, mutta tässä nimenomaisessa Kopi Luwak -kahvissa ja sen valmistuksessa on pieni juttu, joka tekee siitä erityistä ja jopa hieman ällöttävää.

Kopi Luwak -kahvi, tunnetaan myös sivettikissakahvina. Kahvin nimi juontuu siitä, että sitä oikeastaan tavallaan valmistavat sivettikissat. Sivettikissat tykkäävät nimittäin herkutella kahvipuun hedelmillä eli kahvimarjoilla, joiden sisällä on tavallisesti pari kahvipavuksi kutsuttua siementä. Sivettikissojen ruuansulatus ei kuitenkaan kykene pilkkomaan kahvipapuja, jotka sitten suoliston läpi kulkiessaan ja vatsahappojen sekä ruuansulatusentsyymien aikaansaaman käymisreaktion vaikutuksesta saavat ainutlaatuisen aromin, jossa on kuulemma karamellisia ja suklaisia vivahteita. Sulamattomat pavut poimitaan kissojen ulosteesta ja jalostetaan siitä sitten eteenpäin.

Sivettikissakahvilla on Wikipedian mukaan hintaa n. 30€/100g ja kupillisesta niistä tehtyä espressoa voi joutua pulittamaan jopa 50 euroa, eli ne ovat todellakin arvokkaita ja juuri tuota mahtavaa tehoainetta nämä luksustuotteet nyt sitten sisältävät.

Kopi luwak anti-pollution oxygen brightening treatment step 2

Jos joku pyörittelee silmiään ja miettii, että kuka ihme tällaisiakin muka ostaa, niin minun aina raksuttavat vanhan kosmetiikkamyyjän aivoni keksivät näille heti kaksi hyvin potentiaalista asiakasryhmää:

  • Crazy cat lady, jolla ei ole omia lapsia ja joka kissoja kohtaan tuntemansa suuren rakkauden myötä arvostaa kaikkea, mitä kissat tuottavat. Aivan kuten äidit esittelevät ylpeinä pikku-Einarinsa kopiopaperille sutimaa vesiväritöhryä ja kokevat sitä katsoessaan katsovansa tulevan Picasson kädenjäljeä, voi crazy cat lady kokea vastaavaa ylpeyden tunnetta siitä, kuinka pikkuisen kisulin tuotoksilla tehdään mullistavia juttuja.
  • Crazy cat lady tai kissaton henkilö, jolla on tai ei ole omia lapsia, mutta joka ei missään tapauksessa tahdo, että hänen perintönsä menee perikunnan jaettavaksi ja käyttää sen mielummin vaikka kissankakkavoiteisiin kuin jättää kellekään penniäkään. Jos voiteiden mullistavat koostumukset sitäpaitsi ovat vähänkään niin tehokkaita, kuin niiden lupaillaan olevan, niin hän voi kuolla sekä kauniina että vahingoniloisena.

Ja minä kun olen mennyt sanomaan, etteivät länsimaalaiset merkit muka oikein tunnu enää keksivän mitään oikeasti erilaista!

Merkin valloittavista ihonhoitotuotteista voi lukea lisää täältä.

Step 3 - Kopi luwak anti-pollution oxygen brightening treatment

Mitäs sanotte näistä tuotoksista?

Kommentit (24)
  1. Komeat purkit ja ehkä tuo alaosan ruskea väri viittaa… no siihen itseensä 😀

    1. Hahhaa! 😀

  2. Ihan vaan tuli mieleen miten joku on löytänyt nämä karamelliset kahvipaput kakkapalleroiden seasta ihan en ekana suuhuni laittaisi enkä tiedä laittaisinko rahojani tämän hintaiseen kakkaan!

    1. Hahhaa, joo, se näiden kahvipapujen löytymistarina kyllä vähän kiinnostaisi… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *