Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kaukosuhteen paras puoli

Vaikka asummekin Englantilaistuneen Herrasmieheni kanssa eri maissa ja ikävä saattaa usein äityä kovaksi, on silläkin ehdottomasti puolensa, ettei voi joka yö käpertyä toisen kainaloon nukkumaan.

Yksi näistä positiivisista puolista on se, ettei Herrasmieheni esimerkiksi koskaan tarvitse nähdä minun menevän sukat päässä nukkumaan. Onni minulle, autuus hänelle.

Opin nimittäin Mirssiinan blogista tämän aivan ihastuttavan näppärän sukkakiharruksen:

Illalla nukkumaanmennessä hiukset rullataan kuudesta kahdeksan sukan ympärille (tukan pituudesta ja paksuudesta riippuen) ja sukat somitaan kiinni. Sukat ovat pehmeitä tyynyä vasten ja huomattavasti mukavempia kuin esimerkiksi foliosta tehdyt vastaavat pötköt. Toki tässä voisi käyttää talouspaperiakin (ei niin kestävää) tai muuta kangasta, mutta sukat ovat sopivan paksuja ja niitä on (minun taloudessani ainakin) helposti saatavilla sekä ne ovat helppo solmia. Ja niin, suosittelen muuten käytettäväksi puhtaita sukkia.

Hyvin nukutun yön jälkeen tukka näyttää aamulla vaikkapa tältä:

Joinakin yöinä kiharat onnistuvat hyvin ja tukka sopii aukikin pidettäväksi, mutta itse tykkään käyttää sukkakiharoita kampauksen pohjana. Kätevintä on se, että noiden kiharoiden kanssa jo lähes mikä tahansa hätäponnari näyttää panostukselta!

Ja lopuksi vielä: Kulta, olen niin onnellinen, ettet joudu nukkumaan kanssani joka yö!

Oletteko te kokeilleet sukkakiharoita? Teettekö ylipäätänsä kiharataikoja tukallanne yöaikaan? Millä apuvälineillä?

Kommentit (16)

  1. Hanna

    Mä kokeilin tätä viime yönä… Mul on aika pitkät hiukset, laitoin 6 sukkaa.. Tuloksena aivan järkyttävä korkkiruuvikihara… onneksi omistan suoristusraudan, mutta meni kyl hetki että sain suoraks! 😀 Mitenköhän sais loivemman kiharan aikaseks…paksummat sukat? 😛

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *