Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kauan kaivattu uutuus: Lumenen puuterimainen kulmakarvaduo

Yksi kysymys, johon törmään usein on suositus hyvästä puuterimaisesta kulmatuotteesta. Valitettavasti sellaiset ovat olleet hieman kortilla ja eivätkä niitä myyvät merkit varsinkaan ole kaikkien saatavilla. Make Up Storen Tri Brow Color on ollut tähän asti ainoita helposti saatavilla tuotteita, joita olen voinut suositella, mutta eipä senkään käsiin saaminen ole aina niin helppoa mikäli ei asu Kicksien ja Sokoksien läheisyydessä.
Onneksi apuun on tullut jälleen kotimainen suosikkimme Lumene (jonka kulmakynistä jo eilen postailinkin), joka on tuonut valikoimiinsa aivan uuden tuotteen, puuterimaisen kulmakarvaduon.

Vaaleampaa ja tummempaa sävyä sisältävä duo on aivan mieletön tulokas, sillä tällaiselle tuotteelle on todellakin ollut kysyntää. Kahdella sävyllä pelaamalla  varmasti lähes jokainen saa luotua kulmakarvoilleen sopivan värityksen, sillä kerrankin sävyt ovat sopivan viileät eivätkä liian punertavat!
Tuotteessa tulee mukana kompakti viistopäinen sivellin, jonka lyhyestä varresta huolimatta sillä saa ainakin minun käsissäni kulmiin aikaan ihan hyvää jälkeä enkä edes jäänyt kaipaamaan pidempivartista kaveria.
Puuterimainen kulmatuote on jäljeltään yleensä kynää pehmeämpää jälkeä tekevää, mutta on täysin makuasia, minkä tyyppisellä tuotteella tykkää kulmilleen sävyä taikoa. Kynällä voi perinteisesti olla helpointa muokata kulman muotoa ja puuterimaisella tuotteella taas lähinnä vain tuoda kulmiin lisää sävyä, mutta kylläpä tällä tietysti onnistuu kulmien mallinkin muotoilu.
Kun Lumenen kulmatuotteiden valikoimaa katsoo, on merkillä mielestäni hallussa melkoisen hyvä ja kattava paletti niiden suhteen:
Kulmakyniä löytyy vaaleanruskeana, harmaanruskeana ja mustanharmaana, minkä lisäksi sävyä saa luotua tällä uudella puuterimaisella duopaletilla. Näitä täydentämässä ovat myös väritön kulmat ojennuksessa pitävä kulmageeli sekä kevyesti sävyä tuova ja kulmia kurissa pitävä kulmavaha. 
Ihan mahtavaa, että meidän lähes joka marketistakin saatavilla oleva Lumenemme on saanut aikaiseksi näin kattavan kulmatuotevalikoiman. Ja ihan erityiskiitos merkille siitä, että minulla on  nyt vihdoin suositella jotain helposti saatavilla olevaa ja loistavan sävyistä puuterimaista kulmakarvatuotetta!
Tässä tuote vielä demostroituna omissa kulmissani:

Mitäs sanotte, tuliko tämä tuote tarpeeseen? Kuinka moni suosii mieluiten puuterimaisia kulmatuotteita?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  Kulmakarvani ovat olemattoman vaaleat, en jaksa/halua värjätä ja kynällä niistä tulee turhan piirretyn näköiset. Lisäksi kulmakynät tuntuivat aina kuluvan ihan liian nopeasti. Mutta hankin Seppälästä n. 5-6 euron hintaisen Wet N Wild Brow Kitin (tai joku vastaava nimi), missä tuli kulmavaha, tumma ja vaaleampi ruskea sävy, minipinsetit, sivellin, ja vielä mukana kulkeva peili! Ja siis, aivan täydellinen paketti! Kulkee hyvin mukana, värit on sopivia ja lisäksi toi paletti on mulla kestänyt päivittäisessä käytössä kohta 2 vuotta. Ei varise ja pysyy hyvin. Tuota ei tosin vissiin enää myydä, tiedä miksi – Seppälään on kyllä tullut jotain vastaavaa kulmaväriä jota en ole vielä kokeillut. Toivottavasti siitä tulee hyvä edullinen seuraaja sitten kun joudun palettini uusimaan.

  • virve

   Muistan kuulleeni tuosta kehuja monilta. 🙂

 2. Anonyymi

  Parhain kulmakarva paletti löytyy clarinsilta! 3 sävyä, vaha, korostusväri kulmaluulle sekä pinsetit, sudit ja pensselit. Ja vielä sairaan kätevässä koossa (puuterirasian kokoinen) !
  Suosittelen 🙂

  • virve

   Tuo on kyllä mainio. Uudistuneesta versiosta tulossa blogiin itseasiassa juttua lähiaikoina. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *