Katso kenguru loikkaa…

Aussien Suomen valikoima kasvaa muutamalla tuotteella ja minäkin onnekas pääsin testaamaan pari sarjan uutuutta!

Uudet tuotteet ovat suomalaisittain sanottuna tukan säkkäryyttä vastaan. Kohderyhmänä näille tuotteille ovat siis säkkäräpäät, joiden tukka pörrööntyy ja takkuuntuu helposti. Ehkä hieman vastakohtainen kohderyhmä kun ajattelee omaa lähinnä liukkauteen taipuvaa suoraa, vain kevyesti (vääristä kohdista) taipuisaa tukkaani. No, minulla nämä sitten varmasti siloittavat ihan supertehokkaasti?

Tehohoitojen tuotelinjaan tuli uusi jäsen, kun 3 minute Miracle tuoteryhmään liittyi Frizz Remedy Deep Treatment. Toki minun on hieman huono tosiaan sileämpitukkaisena kommentoida tämän siloitustehoa, mutta sanonpahan vaan, että jos tämä ei kerran minunkaan tukkaani mitenkään erityisesti siloittanut, niin epäilen tämän siloituskykyä karheammassa tukassa.

Olen aiemmin kokeillut näistä kolmen minuutin tehohoidoista Reconstructor-version, joka sekin jätti tukkani hieman karheaksi. Itseasiassa näiden kahden lopputulos tukassani oli niin pelottavan samankaltainen, että päätin ihan verrata INCI-listoja:


Halusin kovasti tykätä Aussien tuotteista, mutta minulta meni vähän maku. Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta mitä HITTOA, nämä kaksi pentelettä ovat sisällöltään 100% identtisiä! Ja juu, tiedän kyllä, että aineiden pitoisuudet voivat vaihdella, vaikka niiden järjestys olisikin sama, mutta jos näin pitkä inci on noin identtinen, niin kovin suurta heittoa aineosien välille ei kyllä ihan taatusti saada.

Sanonpahan tästä tuotteesta vaan, että on pirun ärsyttävää pistää markkinoille uusi tuote ja keksiä sille vain eri vaikutus. Jep, toinen korjaa hiusta ja toinen sitten taas siloittaa pörröisyyttä. Right. No joo, Englannin kosteassa ilmastossa tällaiselle tuotesarjalle on varmasti tilausta, mutta hey come on!

”We’re confident you’ll love the Aussie line-up. They’ve got great personality, you see.”

Hah, löytääkö joku muu ironian tästä markkinointilauseesta? En minä nyt näitä ihan niin persoonallisiksi enää sanoisi.

No joo, alunperin ideanani oli siis verrata noita kahta omistamaani kolmen minuutin tehohoitoa, mutta taidan tosiaan jättää suuremman vertailun väliin…pointtini lienee tullut jo selväksi?

Olen ennenkin vertaillut Aussien inci-listoja ja niissä on kyllä oikeasti ollut eroja. Kun vaan saan käsiini tämän Frizz Miracle sarjan hoitoaineen ja shampoon voitte kuitenkin olla varmoja, että niiden incit pääsevät tarkkaan syyniin ja vertailuun. Jotain rajaa, kosmetiikkateollisuus!

Mutta palataan vielä niihin kahteen muuhun tuotteeseen.

Anti-Frizz Conditioning milk on mukava tukanselvittäjä, jota käytetään kuivaan tai kosteaan tukkaan. Siloittaa tukkaa kyllä hyvin, vaikkei sisältö olekaan ihan mielettömän hoitava. Jotain hoitotehoa tässäkin on kuitenkin mukana (lähinnä vain glyseriinin muodossa), mutta lähinnä tämä vain kiinnittää tukkaa kevyesti estäen sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Eli tekee juuri sitä, mitä lupaakin. Ihan hyvä tuote siis, vaikkei mikään ”conditioning milk” oikeastaan olekaan vaan enemmän muotoilutuote kevyellä, joustavalla pidolla.

Curl Definition + Soft Feeling Serum on hiuksia selvittävä seerumi, joka (kuten nämä seerumit aina) siloittaa tukkaa tehokkaasti silikonien voimalla. Minusta kunnollista siloitus- ja selvitystuotetta ei vaan ole olemassakaan ilman silikoneja, sanokoot silikonikammoiset mitä tahansa (toki öljyt vähentävät pörröisyyttä, mutta mielestäni lopputulos ei vaan ole sama). Ja kuten aina, on näiden seerumien kanssa vältettävä yliannostusta, sillä muuten tukka vain lähmiintyy. Tämän tuotteen tehosta haluaisin oikeasti kuulla pörröisemmässä, kiharassa tukassa, jollaiselle tämä on tarkoitettu! Omalle tukalleni tämä ainakin antoi mukavasti kiiltoa ja siloitusta.

Tällä hetkellä kotoani löytyvä Aussie-perhe näyttää tältä. Kokeilemiini shampoisiin olen ollut todella tyytyväinen, sillä tykkään vahvasti pesevistä shampoista. Hoitoainesuosikikseni on noussut entinen Real Volume, nykyinen Aussome Volume hoitoaine. Siloittaa ihanasti ja selvittää, muttei lätsäytä tukkaani liikaa. Aivan mainio tapaus ja tätä olenkin hehkuttanut teille jo ennenkin.

Luscious Long -linjasta olen kuullut kehuja ja tahtoisinkin päästä testaamaan vielä sen. Varsinkin linjan 3 minute miracle on ehdottomasti testattava, sillä se kuulemma siloittaa sarjan tehohoidoista parhaiten. Toivottavasti saan joskus kulutettua hoitoaineeni siihen pisteeseen, että pääsen jatkamaan Aussie-testailujani…

Tähän väliin olisi taas mukava kuulla teidän Aussie kokemuksianne mikäli niitä on kertynyt!

Kommentit (18)
  1. Moi!

    Mikä ois hyvä n. 20 euron luomiväripaletti vihreäsilmäiselle arkikäyttöön? Ja miten sitä pitäis käyttää (esim. jos siinä on kolmee sävyä..) Oon ihan avuton näissä mut haluisin alkaa käyttää arkisin muutakin kuin ripsaria!

  2. Olen etsinyt tota Conditioning milkiä, mutta täällä tuppukylän Sokkarissa ei ole kuin perusshampoot ja 3 mmm:t :/ Haluaisin niin testata, kun kähärät hiukseni ovat supersähköiset näillä pakkasilla. Hyvään väliin tuli siis tämä siun arvostelu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *