Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kätketty aarre?

Minulta loppui vähän aikaa sitten suosikkieyelinerini, jonka perään jäin kaiholla miettimään.
Sensain nestemäisen eyelinerin tummanruskea sävy oli minulle se täydellinen paitsi sävynä, myös tuotteena muutenkin. Linerilla sai tarkkaa ja siistiä jälkeä, joka kesti luomilla hyvin. Tuote oli täydellinen. 
Tuotteen loputtua jäin pohtimaan, mikä olisi seuraava siirtoni. 
Koska olen kosmetiikkafriikki en tietenkään voisi ostaa samaa tuotetta uudelleen -siitäkään huolimatta, että tietäisin sen olevan täydellinen. Jossakinhan voi olla jotain vieläkin täydellisempää, jonka sitten yhdessä tuotteessa jumittaessani missaisin täysin!
Nyt minulla onkin ollut ongelmana miettiä, mitä ostaisin tuon tuotteen tilalle.
Olisinko hyvä myyjä, mutta tylsä ihminen ja ostaisin vaan jotain, mitä työpaikkamme valikoimista löytyy? Toisaalta olen jo tainnut kokeilla kaikki sieltä saatavat eyelinerit Shiseidoa lukuunottamatta, mutta senkin koostumus on vaikuttanut jotenkin liian vetiseltä.
Toisaalta olisi mukavaa kokeilla jotain jännittävää (tai vähemmän jännittävää) Englannista edullisesti saatavilla olevaa merkkiä. Olisiko jollakin niistä kenties joku salattu aarre kätköissään?
Mutta sitten toisaalta sisäinen snobini (joka useimmissa naisissa asustaa) tahtoisi ottaa meikkivalikoimani kanssa jälleen askeleen eteenpäin kohti sitä ihmisitä, joka alitajunnassani ainakin selkeästi haluaisin olla.
Tahtoisin, että meikkipussistani löytyisi erityisiä tuotteita, joita ei Suomesta helposti (tai välttämättä ollenkaan) saa. Tahtoisin, että sieltä löytyisi sekalaisia tuotteita niin Bobbi Brownilta, Laura Mercieriltä, Benefitiltä, NARSilta, Urban Decaylta, Burberrylta, Shu Uemuralta, Tom Fordilta, Suqqulta, Trish McEvoylta, Victoria’s Secretiltä ja vaikka miltä muulta merkiltä, jotka ovat täällä Suomessa harvinaista luksusta!
Mutta löytyisikö niistä joltain minulle täydellinen nestemäinen, tummanruskea eyeliner?
Jos ei täydellinnen niin hyvä ainakin aivan varmasti.
Shu Uemuran Eyeliner ainakin näyttää niin samanlaiselta kun Sensain, että sen on pakko olla loistava!
Toisaalta minun tekisi mieli kokeilla jopa NYX-merkin The Curvea ihan vaan sen innovatiivisen pakkauksen vuoksi!
Suurempi kysymys onkin sitten ollut vaan, että tarvitsenko sellaista oikeasti. Minulla on muutama erittäin hyvä kynäkin jäljellä, miksi en voisi käyttää niitä?
Kyllähän minä voin, mutta sisäinen intohimoinen kosmetiikka-addiktini ei vaan voi olla nostamatta päätään pinnalle!
Onko teillä suositella jotain erityisen hyvää nestemäistä eyelineria, jota mielellään saisi myös ruskeana?

Kommentit (19)

 1. Liisa

  Helena Rubinsteinin Spectacular Eyeliner on itselläni käytössä, ja olen kyllä vallan ihastunut siihen. Sillä saa todella intensiivistä, oikein vinyylistä mustaa. I love it 🙂

  1. Anonyymi

   Ehdottomasti Estee Lauderin Double Wear, saa ruskeana kanssa.
   Itselläni oli tuo ja sen loppuessa menin ostmaan tuon geeli eylinerina, joka on ihan liian rasvaista luomilleni, mutta en halunnut ostaa samanlaista mitä aijemmin koska se on minustakin vaan niiin tylsää 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *