Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kätketty aarre?

Minulta loppui vähän aikaa sitten suosikkieyelinerini, jonka perään jäin kaiholla miettimään.
Sensain nestemäisen eyelinerin tummanruskea sävy oli minulle se täydellinen paitsi sävynä, myös tuotteena muutenkin. Linerilla sai tarkkaa ja siistiä jälkeä, joka kesti luomilla hyvin. Tuote oli täydellinen. 
Tuotteen loputtua jäin pohtimaan, mikä olisi seuraava siirtoni. 
Koska olen kosmetiikkafriikki en tietenkään voisi ostaa samaa tuotetta uudelleen -siitäkään huolimatta, että tietäisin sen olevan täydellinen. Jossakinhan voi olla jotain vieläkin täydellisempää, jonka sitten yhdessä tuotteessa jumittaessani missaisin täysin!
Nyt minulla onkin ollut ongelmana miettiä, mitä ostaisin tuon tuotteen tilalle.
Olisinko hyvä myyjä, mutta tylsä ihminen ja ostaisin vaan jotain, mitä työpaikkamme valikoimista löytyy? Toisaalta olen jo tainnut kokeilla kaikki sieltä saatavat eyelinerit Shiseidoa lukuunottamatta, mutta senkin koostumus on vaikuttanut jotenkin liian vetiseltä.
Toisaalta olisi mukavaa kokeilla jotain jännittävää (tai vähemmän jännittävää) Englannista edullisesti saatavilla olevaa merkkiä. Olisiko jollakin niistä kenties joku salattu aarre kätköissään?
Mutta sitten toisaalta sisäinen snobini (joka useimmissa naisissa asustaa) tahtoisi ottaa meikkivalikoimani kanssa jälleen askeleen eteenpäin kohti sitä ihmisitä, joka alitajunnassani ainakin selkeästi haluaisin olla.
Tahtoisin, että meikkipussistani löytyisi erityisiä tuotteita, joita ei Suomesta helposti (tai välttämättä ollenkaan) saa. Tahtoisin, että sieltä löytyisi sekalaisia tuotteita niin Bobbi Brownilta, Laura Mercieriltä, Benefitiltä, NARSilta, Urban Decaylta, Burberrylta, Shu Uemuralta, Tom Fordilta, Suqqulta, Trish McEvoylta, Victoria’s Secretiltä ja vaikka miltä muulta merkiltä, jotka ovat täällä Suomessa harvinaista luksusta!
Mutta löytyisikö niistä joltain minulle täydellinen nestemäinen, tummanruskea eyeliner?
Jos ei täydellinnen niin hyvä ainakin aivan varmasti.
Shu Uemuran Eyeliner ainakin näyttää niin samanlaiselta kun Sensain, että sen on pakko olla loistava!
Toisaalta minun tekisi mieli kokeilla jopa NYX-merkin The Curvea ihan vaan sen innovatiivisen pakkauksen vuoksi!
Suurempi kysymys onkin sitten ollut vaan, että tarvitsenko sellaista oikeasti. Minulla on muutama erittäin hyvä kynäkin jäljellä, miksi en voisi käyttää niitä?
Kyllähän minä voin, mutta sisäinen intohimoinen kosmetiikka-addiktini ei vaan voi olla nostamatta päätään pinnalle!
Onko teillä suositella jotain erityisen hyvää nestemäistä eyelineria, jota mielellään saisi myös ruskeana?

Kommentit (19)

  1. Anonyymi

    Minä pidän siitä jäljestä, jonka saa voidemaisella tai geelimäisellä eyelinerillä (pikku purkissa) ja erillisellä ohuen ohuella pikku siveltimellä. Siveltimet olen ostanut erikseen. Mutta onhan se aika sottaista puuhaa (vaikka sillä saa usein parhaan jäljen ja pysyvyyden) ja kysyisinkin teiltä, jotka harrastatte samaa: miten säilytätte ne siveltimet? Ja matkatuotteita ne eivät missään nimessä ole. En ymmmärrä, miksi ei myydä sellaisia siveltimiä, joissa olisi edes jonkinlainen integroitu korkkisysteemi. Minulla on Cliniquen ja L'Oréalin rajausvärit, purkit. Molemmat ovat suht ok, etenkin Cliniquen Black Honey -väri on ihana, mutta en osta niitä uudestaan. Eli se täydellinen rajausväri, joko purkissa tai nestemäisenä tussina, on edelleen hakusessa. Kynät eivät vain pysy rasvaisilla luomillani. Bloginpitäjä, jos joskus jaksat kertoa, mitä luomille tapahtuu iän myötä ja miksi rajausvärit eivät enää pysy (ja mitä asialle voi tehdä), olisin tosi iloinen!

  2. Anonyymi

    Paras eyelinerini tähän asti on hiukan yllättäen ollut L'Oréal Paris'n tuiki tavallinen, edullinen eyeliner jossa oli myös se ihana ruskea väri. Ainoa miinus on se, että se kuivui aika nopeasti, tosin käytinkin sen loppuun aika rivakasti, mutta yleensä eyelinrit eivät parane vanhetessaan. En ole varma saako sitä enää, kerran etsiskelin mutta ainakaan samaa tummansinistä pakkausta en enää nähnyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *