Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Katkeruutta ilmassa

Täytyy sanoa, että olen kyllä ihan pirun katkera maailmalle.

Miksei kukaan ole aiemmin kertonut minulle, että on olemassa vartalokuorinta, joka jättää ihon sen tuntuiseksi, kuin olisin juuri levittänyt hyvin kuoritulle iholleni täydellisen, äkkiä imeytyvän kuivaöljyn?

Olen kuvitellut olevani tuotteissa edes jonkun asteen ammattilainen, mutta en hemmetti vieköön ole todellakaan ollut tietoinen, että on olemassa kuorintatuote, joka voi jättää vartalon iholle tällaisen tunteen! Tiedätte varmasti kaikki, kuinka sileä iho kuorimisesta tulee, mutta kuivaihoisemmat tietävät myös, että pian kuorinnan perään tekee ehdottomasti mieli heittää iholle vartalovoide. No, nyt minun, joka ikinen päivä reilusti vartalovoidetta läträävän ei todellakaan tee mieli heittää iholleni kuorinnan jälkeen yhtään mitään voidetta, kiitos REN:in Guerandine Salt Exfoliating Body Balmin:

En ole todellakaan raaskinut ostaa tätä Suomesta, sillä Kickseissä ja Helsingin Stockalla hintaa on n. 36 euroa. Aika törkeä hinta vartalokuorinnasta sanon minä, jonka mielestä kaikki kuorinnat ovat samanlaisia ja vastaavaan lopputulokseen pääsee kuorintahanskoilla ja suihkugeelillä. Opinpahan jotain uutta: Ei muuten tasan pääsekään!

Ihoni tuntuu kuoritun sileältä ja kosteutetun pehmeältä (jopa kuivuudesta hilseilleet sääreni!) , mutta ei yhtään siltä, että siinä kuitenkaan olisi mitään ylimääräistä rasvaista tai öljyistä pinnalla. Tämä myös tuoksuu ihanan raikkaalle piparmintulle. Ihoni tuntui jo suihkussa niin hyvältä, että olisi vaan tehnyt töihin lähtemisen sijaan mieli jäädä sinne koskettelemaan itseäni. Eikä kun siis…

RENhän on tuotesarjana näitä ”puhtaampia” sarjoja, eli siinä on pyritty välttelemään mahdollisimman paljon ns. ylimääräisiä aineita. Mitään sertifikaattia se ei ole kuitenkaan saanut, mutta enpä tosin ole itse mitenkään erityisen tarkka käyttämieni tuotteiden raaka-aineiden alkuperästä. (Sertifikaatin puute johtuu kuulemma siitä, että vaikka raaka-ainetoimittajat onkin huolella valikoitu, ei ihan kaikki välttämättä ole ihan luomuiljeltyä yms.) Yleisestiottaen olen itse muutenkin sitä mieltä, että joitakin kosmetiikan raaka-aineita on paljon fiksumpaa valmistaa (mahdollisuuksien mukaan) synteettisesti tehtaissa sen sijaan, että tuhlataan luonnonvaroja rahtaamalla niitä ympäri maailmaa tehtaille.

Sanonpahan vielä kuitenkin vaan, että näin loistavassa tapauksessa todellakin ymmärrän, mistä se muistaakseni noin 36 euron hinta Suomessa tulee! Tämä on siis aivan mahtava tuote!

Omat ensimmäiset kokeiluni tein laivalla, kun otin tämän kaverin kylään hyttiini eräänä iltana. Ja voin sanoa, että oli ihan parasta hyttiseuraa ikinä! Käsikuorintanakin tämä on aivan täydellinen ja työkaverini totesikin käsieni tuntuvan vauvan pepulta, kun myöhemmin tein tällä käsikuorinnan RENin koulutuksessa. (Ja ei, minulla ei ollut käsissäni vaippaihottumaa.)

Olen tästä tuotteesta oikeasti aivan innoissani. Myönnettäköön, että olen melko laiska kuorimaan vartaloani, mutta nyt en malttaisi odottaa millään, että pääseen tämän kanssa taas suihkuun.

Jos tahdot loistavan vartalokuorinnan, voin ehdottomasti suositella tätä. Hieman huokeammin hinnoin RENin tuotteista luopuvat esimerkiksi Look Fantastic sekä RENin oma nettikauppa.

Onko joku muu kokeillut tätä? Oletteko te huomanneet vartalokuorinnoissa selkeitä eroja?

Kommentit (11)

  1. Ei voi sanoa, että olisin lahjaton – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Guerande Salt Exfoliating Body Balm, josta pari päivää sitten puhuinkin, oli ehdottomasti pakko saada kuusen alle. Tämä on niin ihana tuote, etten vain voinut olla […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *