Kätevä kaveri

Mikä se on?

Tupakkakotelo? Metallinen tamppoonin säilyttäjä käsilaukkuun? Huulipunahylsy?

Ei, se on Travalo.

Travalo on matkakokoinen, itsetäytettävä hajuvesipakkaus, joita myyvät Suomessa esimerkiksi Kicksit. Toimintaperiaate on helppo:

Poista hajuvesipullostasi sprayn nuppi.

(Travalo toimii siis vain tuoksuissa, joissa nupin poistaminen on mahdollista. Onneksi suurin osa tuoksupulloista on tämän mallisia, mutta esim. DKNY:n Be Deliceous tai Diorin Addict tuoksut ovat pullomalliltaan erilaisia, eli niiden kanssa tämä ei ole yhteensopiva.)

Aseta Travalon pohja nupin alla olevan letkun päähän ja pumppaa hajuvettä Travaloon.

Travalloon mahtuu kuulemma 50 suihkausta hajuvettä. Mielettömän näppärä idea jos kuuluu niihin, jotka tahtovat kantaa hajuvettään mukanaan käsilaukussa. Travalo on myös näppärä kaveri reissussa (pakkaus on tosiaan vain 8 cm), sillä muutaman millilitran (tarkalleen 4 ml) hajuvettä itseensä vetävä tuote on sallitty myös lentokoneessa.

Loistavaa on myös se, että tuotteen kyljen läpinäkyvästä osasta näkee, minkä verran tuoksua on pakkauksessa vielä jäljellä.

Jos tuotteesta pitää jotain negatiivista keksiä, niin tätä ei oikeastaan voi käyttää kuin yhteen tuoksuun, sillä vaikka tuoksu loppuisi, jää se silti tuoksumaan pakkaukseen ja sekoittuu vaan toiseen tuoksuun, mikäli siihen yrittää pumpata jotain muuta tuoksua.

Toisaalta Tavalo maksaa Suomessa vain noin 12 euroa, joten uusi Travalo uudelle tuoksulle ei ole paha investointi. (Omani on peräisin laivalta, jossa hintaa on pari euroa vähemmän.)

Itse ostin Travalot joululahjaksi matkustelua harrastaville äidilleni ja isälleni, jotka ovat kummatkin täyttäneet omat tuoksupuikkonsa ja napanneet ne juuri mukaan Malesiaan.

Joko teiltä löytyy oma Travalo? Värivaihtoehtona ovat ainakin kulta, hopea ja tämä vaaleanpunainen, jonka itsekin omistan. Lisäksi olen nähnyt myös punaista ja mustaa Travaloa.

Oma Travaloni on muuten täytetty yhdellä suosikkihajuvesistäni, eli Kenzon Amourilla.

Amour on ihanan pehmeä, vaniljainen ja hyvin naisellinen tuoksu. En ole ikinä saanut mistään tuoksusta miehiltä yhtä paljon kehuja, joten tämä on ehdoton valintani aina treffeille tai juhlimaan lähtiessäni.

Minulta löytyy sarjasta tuoksun lisäksi vartalovoide (joka harmikseni vetelee viimeisiään), spray-deodorantti sekä roll-on deodorantti, jota olen odottanut myyntiin yli puoli vuotta, ja joka nyt vihdoin vuodenvaihteen paikkeilla ilmestyi kauppojen hyllylle. Ennen tämäkin Kenzon deodorantti myytiin stickinä, mutta roll-oniksi vaihtumisen myötä valmistusprosessissa oli ilmeisesti hieman vaikeuksia eikä roll-oneja näkynyt kauppojen hyllyillä piiitkiin aikoihin.

Onko joku muu ihastunut Kenzon Amouriin?

Kommentit (19)
  1. Sofia Punta
    21.1.2011, 22:44

    Näppärä metallisukkula! Kun löydän uuden tuoksun itselleni, voisin hankkia kanssa tuollaisen. Kenzoon en ole päässyt ihastumaan kun en ole sitä koskaan haistellut, mut ton "miesten kehut" -treffihajuvesitituleerauksen jälkeen voisin tehäkin tuttavuutta nenälläni sen kanssa. 🙂

  2. Luen parhaillaan blogiasi uudestaan ja en voi muuta kuin sanoa, että tää tekee niin hyvää mun iholle! Jaksan rasvata, kuoria, hinkata ja puunata ihan eri lailla, kun luen näitä kosmetiikkajuttujasi 🙂 Ja alan melkeen jäädä koukkuun ihoni kosteuttamiseen, koska kosteutettu iho on niin ihanan sileä… Koukuttuminen on siis ainoastaan positiivista tällaiselle kuivaihoille tyypille! 🙂

    Kiitos mukavasta blogista, jota tällainen ei niinkään kovin kosmetiikkaan haksahtanutkin jaksaa lukea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *