Lemppari rajaustussi: Kat Von D Tattoo Liner

Jos pääset Sephoraan, hanki käsiisi ainakin yksi tuote: Kat Von D Tattoo Liner.

Pääsin itse ensimmäistä kertaa tutustumaan tähän superkehuttuun rajaustussiin jo vuosi sitten ostettuanu Sephorasta tuotepakkauksen, joka sisälsi tussin minikoon. En usko, että olen kuullut mistään rajaustuotteesta yhtä paljon kehuja ja täytyy suoraan sanoa, että rajaustussi on ollut niiden kaikkien arvoinen. Se on nimittäin aivan loistava.

Kat Von D Tattoo Liner
Kat Von D Tattoo Liner minikoossa.

Ensinnäkin rajaustussi on vedenkestävä, minkä ansiosta se pysyy silmissäni loistavasti aamusta iltaan. Ei sillä, että minulla itselläni olisi tavallisesti mitään vaikeuksia nestemäisten rajaustuotteiden kanssa, mutta tämä nyt ainakin pysyy ja on saanut myös siunauksen kaveriltani, jolla mitkään muut kuin erittäin vedenkestävät silmämeikkituotteet eivät ota millään pysyäkseen. Silmiä ei toki sovi niiden kostuessa liiemmin hangata, mutta muuten rajaustussin luoma lopputulos pysyy kyllä loistavasti.

Kat Von D Tattoo Liner

Toisekseen tussissa on aivan loistava kärki. Se kapenee aivan ihanan ohueksi, minkä ansiosta sillä saa piirrettyä niin kapeaa kuin paksumpaakin viivaa juuri niin tarkasti kuin tahtoo. Kärki myös joustaa juuri sopivasti olematta liian taipuisa tai jäykkä. Moni kehuukin tätä aivan loistavaksi rajaustuotteeksi erityisesti tarkkojen siipimäisten rajausten luomiseen.

Kat Von D Tattoo Liner

En rajaa silmiäni nestemäisellä rajaustuotteella kovin usein, minkä vuoksi tusseihin tarttuessa usein suorastaan jännittää ja rajaukset meinaavat mennä miten sattuu. Tämä tussi tuntuu kuitenkin jotenkin automaatisesti vain käteen sopivalta ja onnistun sillä joka kerta jostain mystisestä syystä. Samaa olen kuullut myös monen muunkin sanovan.

Itse käytin tätä tussia mm. häämeikkini tekoon, sillä tiesin saavani tällä varmasti onnistuneet rajaukset. Samasta syystä tartun tähän myös aina sellaisina aamuina, kun haluan varmasti hyvät nestemäiset rajaukset, mutta aika on hieman kortilla eikä virheisiin ole varaa.

Kat Von D Tattoo Liner

Rajaustussia on saatavilla mustana (Trooper) ja tumman ruskeana (Mad Max Brown). Omistan itse mustan sävyn, mutta tulen varmasti hankkimaan tulevaisuudessa tämän myös ruskeana.

Se surullisin uutinen on tietysti, ettei Kat Von D -meikkejä saa Suomesta ja niitä on hieman hankalaa myös tilata Suomeen (kalliilla postikuluilla toimittava Puolan Sephora taitaa olla ainoa, josta niitä voi tilata). Merkin meikkejä voi kuitenkin ulkomailta hankkia Sephorasta ja esimerkiksi Tukholman Sephorassa Tattoo Liner -rajaustussilla on hintaa tällä hetkellä vain noin 22 euroa.

Jos siis etsitte aivan loistavaa rajaustussia, niin kannattaa yrittää saada käsiinsä tämä huipputuote!

Kat Von D Tattoo Liner

Onko Kat Von D Tattoo Liner -rajaustussi jonkun muunkin suosikki?

Kommentit (17)
  1. Tälle taitaa olla dupe Nyxin Epic ink liner, joka on mun suosikki. Ihana kärki, joka ei ole tussimainen vaan taipuisa, kuin tiiviinä pysyvä siveltimen pää joka ei kuivahda lainkaan. Sillä onnistuu aina. Ja on helpommin saatavilla Kicksistä, puolella tämän hinnasta 🙂

    1. Hei kiitos vinkistä, tää menee testiin, koska Sephoraan tuskin pääsen lähiaikoina ja hintakin edullisempi.

      1. Kiitos vinkistä! <3 Täytyykin tutustua ja vertailla! 🙂

  2. Olen menossa jouluksi Tukholmaan ja olen blogisi kautta innostunut aasialaisesta kosmetiikasta. Löytyykö sitä jostain liikkeistä Tukholmasta? Olisi ihana päästä hiplailemaan purkkeja. Tuo rajaustussi ruskeana menee myös hankintalistalle Sephorasta.

    1. Ihan kauhesti täälläkään ei ole fyysisissä liikkeissä korealaista kosmetiikkaa, mutta Sephorasta löytyy jonkin verran K-Beautya omalta hyllyltään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *