Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lemppari rajaustussi: Kat Von D Tattoo Liner

Jos pääset Sephoraan, hanki käsiisi ainakin yksi tuote: Kat Von D Tattoo Liner.

Pääsin itse ensimmäistä kertaa tutustumaan tähän superkehuttuun rajaustussiin jo vuosi sitten ostettuanu Sephorasta tuotepakkauksen, joka sisälsi tussin minikoon. En usko, että olen kuullut mistään rajaustuotteesta yhtä paljon kehuja ja täytyy suoraan sanoa, että rajaustussi on ollut niiden kaikkien arvoinen. Se on nimittäin aivan loistava.

Kat Von D Tattoo Liner
Kat Von D Tattoo Liner minikoossa.

Ensinnäkin rajaustussi on vedenkestävä, minkä ansiosta se pysyy silmissäni loistavasti aamusta iltaan. Ei sillä, että minulla itselläni olisi tavallisesti mitään vaikeuksia nestemäisten rajaustuotteiden kanssa, mutta tämä nyt ainakin pysyy ja on saanut myös siunauksen kaveriltani, jolla mitkään muut kuin erittäin vedenkestävät silmämeikkituotteet eivät ota millään pysyäkseen. Silmiä ei toki sovi niiden kostuessa liiemmin hangata, mutta muuten rajaustussin luoma lopputulos pysyy kyllä loistavasti.

Kat Von D Tattoo Liner

Toisekseen tussissa on aivan loistava kärki. Se kapenee aivan ihanan ohueksi, minkä ansiosta sillä saa piirrettyä niin kapeaa kuin paksumpaakin viivaa juuri niin tarkasti kuin tahtoo. Kärki myös joustaa juuri sopivasti olematta liian taipuisa tai jäykkä. Moni kehuukin tätä aivan loistavaksi rajaustuotteeksi erityisesti tarkkojen siipimäisten rajausten luomiseen.

Kat Von D Tattoo Liner

En rajaa silmiäni nestemäisellä rajaustuotteella kovin usein, minkä vuoksi tusseihin tarttuessa usein suorastaan jännittää ja rajaukset meinaavat mennä miten sattuu. Tämä tussi tuntuu kuitenkin jotenkin automaatisesti vain käteen sopivalta ja onnistun sillä joka kerta jostain mystisestä syystä. Samaa olen kuullut myös monen muunkin sanovan.

Itse käytin tätä tussia mm. häämeikkini tekoon, sillä tiesin saavani tällä varmasti onnistuneet rajaukset. Samasta syystä tartun tähän myös aina sellaisina aamuina, kun haluan varmasti hyvät nestemäiset rajaukset, mutta aika on hieman kortilla eikä virheisiin ole varaa.

Kat Von D Tattoo Liner

Rajaustussia on saatavilla mustana (Trooper) ja tumman ruskeana (Mad Max Brown). Omistan itse mustan sävyn, mutta tulen varmasti hankkimaan tulevaisuudessa tämän myös ruskeana.

Se surullisin uutinen on tietysti, ettei Kat Von D -meikkejä saa Suomesta ja niitä on hieman hankalaa myös tilata Suomeen (kalliilla postikuluilla toimittava Puolan Sephora taitaa olla ainoa, josta niitä voi tilata). Merkin meikkejä voi kuitenkin ulkomailta hankkia Sephorasta ja esimerkiksi Tukholman Sephorassa Tattoo Liner -rajaustussilla on hintaa tällä hetkellä vain noin 22 euroa.

Jos siis etsitte aivan loistavaa rajaustussia, niin kannattaa yrittää saada käsiinsä tämä huipputuote!

Kat Von D Tattoo Liner

Onko Kat Von D Tattoo Liner -rajaustussi jonkun muunkin suosikki?

Kommentit (17)

 1. Jjh

  Teen joka päivä rajaukset ja tämä on ollut luottotuote jo pari vuotta. Aivan paras! Ihanaa joulunaikaa sinne! 🙂

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät tästä! 🙂

   Ihanaa joulua myös sinne! <3

 2. Linda Koskinen

  Olen kuullut tästä myös itse niiiiin paljon hyvää ja keikkunut pitkään ostoslistalla! Kat Von D:n mattahuulipunat näyttää myös aika huikeilta ja saanut paljon kehuja. Katselin kanssa, että omilta sivuilta saa tilattua, mutta tullit ja ALVit tulee päälle. Mutta sen verran kauan olen näitä himoinnut, että ehkä se pitää vaan kiltisti maksaa 🙂

  • Virve Vee

   Tätä on kyllä todella moni kehunut! 🙂

   Harmillisesti tosiaan tulee noita lisäkuluja omilta sivuilta tilatessa, mutta noh, ainakin tuotteet ovat todella loistavia! 🙂

 3. Saaga

  Kyllä, täältä myös ääni tälle tuotteelle! Aivan paras vedenkestävä rajaustussi! <3 Jos taas kaipaa esimerkiksi ripsienpidennysten vuoksi rajauskynää, joka lähtee öljyttömillä putsareilla, Kat von D:n Ink Liner on tosi hyvä, lempparisävyni on Hemingway. Sitäkin mainostetaan vedenkestävänä, mutta ainakin oma versioni lähtee pois helposti ihan öljyttömällä misellivedellä.

  https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

  • Virve Vee

   Kiitos tuosta vinkistä! <3 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *