Testissä Kat Von D Lock-it -meikkivoide, jossa on OIKEASTI vaaleita sävyjä!

Huomio, vaaleaihoiset kanssaeläjät, tämä postaus on omistettu teille. Minulla on nimittäin antaa teille yksi tuotevinkki, johon törmääminen hämmentää minua itseänikin yhä.

Seuraan paljon kosmetiikkamaailman villityksiä ja uutuuslanseerauksia. Myyntiin tulee jatkuvasti uusia ihania meikkivoiteita, joita muut bloggaajat, vloggaajat ja naistenlehdet verkkosivustoineen kehuvat kilpaa. Kiinnostun ja jopa innostun niistä, mutta fiilikseni sammuu kuin veitsellä leikattuna nähdessäni niiden sävyvalikoiman: ei taaskaan tarpeeksi vaaleita vaihtoehtoja (ellen sitten tahdo itse vaalennella niitä vaikka The Body Shopin Shade Adjusting Drops -vaalennuspisaroilla).

Kat Von D Lock-it Foundation

Nyt minulla on  kuitenkin ilouutinen: Kat Von D (joka tunnetaan erityisesti lahjakkaana tatuoitsijana ja vähän rohkeampia meikkisävyjä nimellään kantavasta meikkimerkistä) on ymmärtänyt, että me kalkkilaivan kapteenitkin ansaitsemme päästä mukaan näihin meikkileikkeihin. Kat Von D Lock-it -meikkivoiteesta löytyy nimittäin meille sopivia sävyjä!

Kat Von D Lock-it Foundation

Lock-it itsessään on pitkäkestoinen meikkivoide, joka lupailee nimeään mukaillet lukittautua iholle jopa 24 tunniksi. Peittävää jälkeä tekevässä mattameikkivoiteessa on todella mahtava sävyvalikoima, jota itse tutkin Tukholman Sephorassa suu hämmästyksestä auki.

Kat Von D Lock-it Foundation

En nimittäin voinut uskoa, että en kerrankin olisi ostamassa vaaleinta tarjolla olevaa sävyä ja vielä toiseksi vaaleimmankin kohdalla mietin, että olisiko se minulle liian vaalea. Nyt oltiin uniikkien elämänkokemusten äärellä! 

Kat Von D Lock-it Foundation

Päädyin sitten kuitenkin valitsemaan toiseksi vaaleimman sävyn 42, sillä vaalein sävy 41 oli niin paljon vaaleampi, että se oli jo suorastaan lähes valkea. Tämänkin sävyn kanssa jännitin vielä hieman, sillä pelkäsin, että se olisi tosiaan jopa liian vaalea.

Kat Von D Lock-it - 1
Kat Von D Lock-it 41, 42 ja 43.

Sävyt 41 ja 42 olivat pohjasävyltään kuvauksen mukaan neutraaleja ja seuraava sävy 43 jo kuitenkin sen verran kellertävämpi, että se taas näytti jo liian tummalta. Sävy 42 olisi kuitenkin saanut olla ehkä ihan hitusen kellertävämpi, mutta oli silti kuitenkin ihan hyvä.

Kat Von D Lock-it Foundation

Ihoni on siinä mielessä hieman haastava, että kaulani ja dekolteeni iholta kyllä näkee, kuinka vaalea todellisuudessa olen, mutta kasvoilla ihon punoitus ja lämpimät pisamat antavat iholle hieman lisää väriä. Oikea meikkivoidesävy täytyykin siis todellakin valita nimenomaan leukapieleen sointuen, sillä muuten kasvot näyttävät helposti kaulaa ja dekolteeta tummemmilta.

Kat Von D Lock-it Foundation

Myönnän, että olin tämän meikkivoiteen sävyn kanssa kyllä todella yllättynyt. Se oli nimittäin ihan oikeasti aivan siinä hilkulla jo, ettei se ollut jopa liian vaalea. Uskomatonta – varsinkin, kun kauppaan jäi tosiaan vielä yksi tätäkin reilusti vaaleampi sävy!

Kat Von D Lock-it Foundation

Oli suorastaan hämmentävää löytää meikkivoide, jonka kanssa kasvojeni ja kaulani iho sulautuivat toisiinsa kuin unelma. Kasvot näyttivät tämän kanssa kyllä hieman kalpeilta, sillä tämä peitti niin hyvin niille lämpöä antavat pisamat, että iholle oli pakko antaa hieman lisälämpöä aurinkopuuterilla ja poskipunalla, joita kyllä käytän aina muutenkin.

Laadultaan meikkivoide oli hieman kuin uusi Lancôme Teint Idole Ultra Wear, mutta silti hieman voidemaisempi. Estée Lauder Double Wear Star-in-Place -meikkivoide on tätä hieman kuivempi ja puuterimaisempi ja MAC Studio Fix Fluid SPF 15 onkin ehkä koostumukseltaan eniten tämän tuntuinen, mutta ei ehkä ihan näin pitkäkestoinen.

Kat Von D Lock-it Foundation - 1 (8)

Meikkivoide levittyi iholle hyvin, ei tuntunut pitkäkestoisesta koostumuksestaan huolimatta liian kuivalta ja näytti iholla hyvältä. Tämä ei minusta ole kovin pintakuivan tai kuivan ihon juttu, sillä lopputulos on kuitenkin mattaisen satiininen, mutta muille ihotyypeille tämä sopii varmasti. Meikkivoide tuntui iholla kevyeltä ja kesti aivan loistavasti aamusta iltaan. 

Kat Von D Lock-it Foundation
Nyt kun olen saanut vaaleaihoiset sopivasti tunnelmaan ja iloitsemaan siitä, että tarpeeksi vaalea meikkivoide on sittenkin mahdollista löytää, niin vedän maton jalkojenne alta kertomalla, että Kat Von D -meikkejä on varsin hankalaa saada Suomeen enkä itse tiedä yhtäkään verkkokauppaa, josta niitä voisi tilata (kertokaa joku jos tiedätte!).

Niitä saa tosiaan käsiinsä kuitenkin esimerkiksi Tukholman Sephorasta jos tänne suunnalle sattuu eksymään. Muussa tapauksessa anovia diilauspyyntöjä täytyy lähetellä esimerkiksi Jenkkeihin tai Britteihin matkustaville läheisille.

Kat Von D Lock-it Foundation

Onko joku muu kokeillut Kat Von D Lock-it -meikkivoidetta?

PS. Työn alla on kattava postaus oikeasti vaaleita sävyjä tarjoavista meikkivoiteista!


Lue myös nämä postaukseni:

The Body Shop Shade Adjusting Drops IsaDora puuteri Loreal Infallible Totav Cover peiteainepaletti

Kommentit (18)
 1. Noniin täytyy alkaa metsästämään! Itselläni nimittäin _erittäin_ vaalea iho ja olen saanut kuulla siitä kommenttia suomessakin kaupoissa kosmetologeilta. Useammankin kerran testailtu myyjien ja kosmetologien kanssa tuotteita joissa näyttäisi että vaalein sävy sopisi vaan kun ei, yleensä jää joko liian oranssiksi tai kellertäväksi tai liian tummaksi. En ole koko ikänäni löytänyt meikkivoidetta joka olisi ollut täsmälleen saman vaalea kuin oma ihoni, aina olen joutunut käyttämään vaalentavaa primeria alla ja puuteroimaan päälle vielä vaalealla puuterilla.. Josko tästä Kat Von D:n tuotteesta löytyisi sitten vihdoin pelastus.

  1. Kannattaa tutustua Youtubessa hakusanoilla ”foundation for fair skin” löytyviin videoihin, niissä alkaa olla jo oikeasti vaihtoehtoja todella vaaleista sävyistä jos tämän kanssa ei onnista. 🙂

   Muillekkin vaaleaihoisille vinkkinä tämä. Maailmassa on paljon vaaleita (jopa valkoisia) meikkivoiteita, ne pitää vaan löytää ja vielä sopivalla pohjasävyllä… Ei toki mikään helppo homma, mutta onneksi on Youtube, blogit ja muu some. 🙂 Itse käytän MACin Studio Fixistä sävyä NC10, se on aikalailla tummimmasta päästä osassa videoita olevista meikkivoiteista.

   1. Hyvä vinkki, kiitos! Enpä ollut ajatellutkaan, että sieltä tällaisia videoita löytyisi, mutta niinpä tietysti!

 2. Eikä. Tuo 41 näyttää ihan täydelliseltä… Oma iho on niin vaalea kuin voi olla enkä ole koskaan myöskään löytänyt oikeasti sopivaa meikkivoidetta.

  1. Jep, 41 on jo HYVIN vaalea kerrankin ja plussaa myös siitä, että on aika neutraali, eli ei liiemmin punerra tai ole kellertävä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *