Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kasvaneiden hiusten lämpörullarakkaus: BaByliss Clip & Curl

En tiedä muistaako kukaan, kuinka vajaa vuosi sitten fiilistelin teille blogikokeiluuni saamiani BaBylissin Clip & Curl -lämpörullia?

BaByliss Clip & Curl lämpörullat

Tukkani oli silloin melko lyhyessä kunnossa ja on sittemmin päässyt kasvamaan sen verran, että kaivoin jostain syystä viimekuukausina hieman unohduksiin jääneet lämpörullat taas kokeiluun. Ja vautsi, ne olivat edelleen juuri niin täydelliset kuin mitä muistelinkin niiden olleen!

BaByliss Clip & Curl lämpörullat

Rakastan saada hiuksiini luonnollista, huoletonta taipuisuutta. Kiharrussauvoilla tehdyt kiharat ovat kontrolloidun tasalaatuisia ja suoristusrauta on melko nopea tapa saada hiukset taipumaan, mutta perinteiset lämpörullat ovat silti kätevä ja verrattain vaivaton keino saada hiukset kiharalle kuin itsestään.

BaByliss Clip & Curl lämpörullat

BaBylissin tornimaisessa vekottimessa tulee 12 rullaa, joiden ympärille on helppoa kiepauttaa hiussuortuvia. Omassa olkapäämittaisessa, mutta melko paksussa tukassani on nykyään sen verran massaa, että nämä rullat riittävät sille juuri ja juuri. Pitkille ja paksuille hiuksille näissä ei siis ehkä ole tarpeeksi rullausalaa, mutta oma tukkani nauttii näistä edelleen kovasti.

Katsokaa vaikka:

BaByliss Clip & Curl lämpörullat

Näillä rullilla syntyy nimittäin vaivatta juuri tällaista huolettoman pehmeää ja luonnollisen taipuisaa kuohkeutta, joka ei ole mikään varsinainen kiharapilvi, vaan enemmänkin vaan romanttisen laineikas frisööri.

En varmasti ole ainoa, jota aina jännittää hieman hiusten etuosoiden rullailu. Minusta tuntuu usein olevan täysin tuuripeliä, onnistuuko lopputulos ja taipuvatko etummaiset kiehkurat lopulta haluamallani tavalla ilman yllätyksiä. Näiden rullien kanssa parasta onkin ollut se, etteivät ne ole koskaan aiheuttaneet minulle kriisinomaisia ylläreitä vaan lopputulos on aina ollut luonnollisen pehmeästi ja ilman jäykkiä kulmia kaartuva.

BaByliss Clip & Curl lämpörullat

Yritin jo vuosi sitten alkaa näyttää näitä rullia aktiivisemmin arjessa, sillä ne tekevät sen verran kauniin lopputuloksen. Heitänkin lupauksen vaatimuksen itselleni ääneen uudemman kerran: käytä nyt hyvä nainen ihmeessä näitä rullia useammin, sen verran hyvää jälkeä ne tukassa tekevät!

BaByliss Clip & Curl lämpörullat
Onko joku muu löytänyt nämä rullat viimesyksyisen postaukseni jälkeen?

BaByliss Clip & Roll -lämpörullilla on hintaa n. 59,90 euroa.


Lue myös nämä postaukseni:

Paras tupeerauskampa Kardashian Cloud Nine The Touch Cloud Nine suoristusrauta

Kommentit (6)

 1. Elin

  Vau, tommonen pitää hankkia, juur tollasta kiharaa haluan! Suoritusraudalla tai kiharruspuikolla en vaan millään saa! Mulla on vähän yli olkapäille mut ohut tukka.

  • Virve

   Kuulostaa sopivalta näille rullille! 🙂

 2. Eve

  Hei! Sinulla on kauniin vaalea hiusväri. Värjäätkö hiuksiasi? Jos värjäät/ sävytät niin minkä tyylisellä sävyllä? Kampaamossa/itse? Kiitos vastauksesta!

  • Virve

   Kiitos! En ole värjännyt hiuksia enää 1,5 vuoteen (sitä ennen vaalentelin niitä vajaan vuoden mustasta takaisin omaan, vaaleaan sävyyn). Hiukseni ovat luonnostaan vaaleat ja kesäaurinko vaalentaa ja raidoittaa niitä entisestään. Olen kyllä käyttänyt niiden tyveen välillä Garnierin tai John Friedan asteittain kevyesti vaalentavia voiteita/suihkeita, jos tyvi on alkanut näyttää liian tummalta ilman aurinkoa, mutta tavallisesti vain kirkastelen niiden vaaleutta erilaisilla hopeahoitoaineilla ja -shampoilla.

 3. Susa

  Aivan Ihanat laineet! Mutta vielä enempi kiinnitin tässä kuvassa erityisesti huomiota sun upeaan meikkiin,oisko mahollista saada siitä tutor tai tuotelistaus?!

 4. Sigma F50 Duo Fibre, skunkkisivellin tai stippling brush – Ostolakossa

  […] Kasvaneiden hiusten lämpörullarakkaus: BaByliss Clip & Curl […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *