Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kasvaisivatko ne nyt kuitenkin?

Jotkut varmasti muistavat minun ryhtyneen vuosi sitten epätoivoisiin tekoihin pitkien ripsien saavuttamiseksi. Ostin toissakesänä Enormous Lash -ripsienkasvattajan, jonka vaikutuksia ripsieni kasvuun esittelin teille kuvallisten todistusaineistojen kera kerran kuukaudessa.

Lopputulos oli, ettei ripsilleni tapahtunut yhtikäs mitään ja että koko homma tuntui ajan ja rahan tuhlaukselta. (Rahan tuhlauksesta syytän yhä Gloria-lehteä, jonka toimittaja sujuvasti taustoja selvittämättä artikkelissaan höpötteli Enormous Lashilla olevan Suomessakin rahat takaisin -linjalla oleva tyytyväisyystakuu. Vaan eipä ollut ja jos olisin sen tiennyt, en olisi tuotetta ostanut.)

En kuitenkaan tahdo antaa periksi ja myöntää, ettei ripsiä nyt vaan voi kasvattaa reseptivapailla tuotteilla (vaikka järki sitä mieltä yhä onkin). Annankin siis eräälle toiselle vastaavalle tuotteelle mahdollisuuden näyttää kyntensä.

Sain nimittäin kokeiltavakseni RevitaLash-hoitolinerin, joka toimii siis samalla idealla kuin aiemmin kokeilemani Enormous Lash -ripsienkasvattaja. Tuote on siis nestemäistä litkua, jota sipaistaan ripsirajaan sen eyeliner-siveltimen kaltaisella sivellinpäällä ja näin käytettynä sen pitäisi imeytyä vaikuttamaan sinne, mistä ripsi kasvaa. Erona Enormous Lashin käyttöön on se, että RevitaLashia käytetään kerran vuorokaudessa (mielellään iltaisin) kun taas Enormous Lashia kehotettiin käyttämään aamuin ja illoin.

Eräs juttu tässä on kuitenkin erityisen jännittävää. Enormous Lash uudistui ennen Euroopan markkinoille tuloa ja siitä poistettiin sen vaikuttava aine prostaglandiini, minkä vuoksi tuotteen tehokin ilmeisesti heikkeni. Käsitin, että prostaglandiinia ei saisi olla reseptivapaissa tuotteissa, eli näin ollen reseptivapaat tuotteet eivät kykenisi samanlaisiin tuloksiin kuin reseptillä saatavat vastaavat. Mutta nyt minulla on kädessäni RevitaLash, jonka Inci-listassa seisoo Trifluoromethyl Dechloro Ethylprostenolamide eli prostaglandini. Täh?

No, ei se mitään, sillä prostaglandinia sisältävillä tuotteilla on nimenomaan saatu hyviä tuloksia ripsien kasvussa, eli otan tuotteen innolla käyttöön ja tottakai raportoin tuloksista jälleen teille kerran kuussa. Jos vaikka kenties nyt löytyisi tuote, joka kykenisi loihtimaan meille kaikille räpsyripset?

RevitaLash hoitolierilla on hintaa 121 euroa ja sen jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Onko joku teistä kokeillut RevitaLashia ja saanut sillä oikeita tuloksia? (Ja ne ”musta nyt tuntuu että ehkä jotain jos oikeassa kulmassa ja valossa ja kuun asennossa katsoo” -vastaukset voidaan jättää tämän kyselyn ulkopuolelle.)

Kommentit (37)

  1. Anonyymi

    Toimiko sulla tää RevitaLash? En löytänyt raporttia (ehkä en osannut ettiä…:)…)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *