Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Käsilaukkukokoinen bestis

Pieni postaus pienelle, mutta ah, niin mahtavalle tuotteelle.

Jatkossa käsilaukussani tulee nimittäin aina matkustamaan tuote, joka on jo pelastanut minut monesta hätätilanteesta. Tuote ei paina paljoa eikä vie suurta tilaa, mutta kykenee usein muuttamaan monet ikävät tilanteet parhain päin.

Kyseessä on tällainen pieni kaveri:

Biozellin kuivashampoo, pullon korkeus hieman yli 12 cm.

Aiemmin olen pitänyt käsilaukussani Björn Axénin Styling Powderia, mutta koska tuo tuote on nimenomaan muotoilupuuteri, joka antaa myös pitoa ja jämäkkyyttä, ei se ole bad hair dayn iskiessä aina se paras mahdollinen vaihtoehto. Joskus nimittäin vaan kaipaan tuotetta, joka kykenisi hätätilanteessa samantien taikomaan tukkani puhtaaksi hyvin pienellä vaivalla ja juuri sellaiseen kaipuuseen tämä on täsmälleen oikea tuote. (Ja itseasiassa Styling Powderin tuoksu on alkanut viimeaikoina hieman tökkimään jostain syystä.)

Jostain syystä en ole koskaan kaupassa tarttunut Biozellin tuotteisiin, mutta kun minulle tarjottiin blogini kautta tilaisuutta kokeilla muutamaa, en uteliaana ihmisenä voinut tietenkään kieltäytyä mahdollisuudesta. Ja hyvä niin, sillä varsinkin tämä tuote vakuutti minut.

Ensinnäkin minua alkoi kovasti kiinnostamaan maininta tuotteen ”hypotuoksusta”. Hypotuoksu on siis tuoksu, joka on aikaansaatu kosmetiikkateollisuuden hajusteilla poislukien ne 26 hajustetta, jotka yleisimmin allergisia reaktioita hajusteherkille aiheuttavat. Tuote on siis hajustettu, mutta sopii monille hajusteita normaalisti vältteleville.

Itseasiassa tuoksu on minulle kovasti mieleen. Se on jotenkin mukavan puhtaan ja raikkaan oloinen, muttei jää silti tuoksumaan nenään pahemmin. Itseasiassa tämä taitaa olla paras kuivashampoon tuoksu, johon olen tähän mennessä törmännyt!

Kuivashampoo jättää tukan puhtaaksi, muttei kuitenkaan ehkä niin puuterisen puhtaaksi kuin mitä esimerkiksi Tigin kuivashampoo. Tämä siis toi likaiseen tukkaan helpotusta, muttei mitään superrasvatonta fiilistä. Tukka pysyy puhtaana melko pitkään, muttei kuitenkaan koko päivää. Siinä mielessä onkin kivaa, että pullo tosiaan on näin pieni (100 ml), eli tätä on näppärää kantaa käsilaukussa mukana. Plussaa myös siitä, ettei tuote näkynyt tummissakaan hiuksissa.

Hintaa Biozellin kuivashampoolla on 4-5 euroa ja sitä voi ostaa esimerkiksi S-ryhmän, K-ryhmän ja Tokmannin konsernin liikkeistä.

Onko muilla kokemuksia tästä? Mitkä muuten ovat olleet teidän kuivashampoosuosikkejanne?

Kommentit (30)

 1. Mirette

  Itse kokeilin tuota, mutta sain aikaan tahmaisen ja valkoisen tyven. En voi käsittää.. onkohan vika laittajassa. 🙁

 2. päpi

  Oon sun kanssa täysin erimieltä tän tuotteen hajusta. Mun nenään se tuntuu todella imelältä ja tunkkaiselta. Valitettavaa on siis se, että vaikka kokeilun perusteella on toimivaa tavaraa, niin en voi sietää sen hajua :c

 3. Honey

  Tämä on myös yksi mun suosikkeja <3 Todella toimiva, silti halpa. Tykkään paljon ja suosittelen lämpimästi. Kun hintaakaan ei ole paljon niin ei kirpaise kokeilla. Blondina minua ei haittaa vaalentunut tyvikään, päinvastoin 😉

 4. Patsy

  Itse käytän Klippoteketiä, Biozellia olen harkinnut. Kuivashampoo on suht uusi tuttavuus mulle, joten en ole muita ehtinyt kokeilla.
  Klippoteketin ehdottomasti huonoin puoli on henkeen tunkeutuva tuoksu! Mut siitä pääsee eroon, kun suihkauttaa ensin shampoon hiuksiin, juoksee kämpän ympäri ja vasta sitten palaa takaisin peilin ääreen. 😀 Ehkä vähän epäkäytännöllistä, mut eipähän ahdista.

 5. Anonyymi

  Ostin just eilen tän, en oo vielä ehtiny kokeilemaan… ;')

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *